Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Креатин 100% - Scitec Nutrition

Производител: Scitec Nutrition
Рейтинг:
86 %

Креатин 100% е креатин монохидрат с най-висока чистота. Способен е да повишава обема на мускулните клетки и протеиновия синтез, влияе върху растежа на мускулна маса и сила, както и върху подобряването на спортните резултати. Изработен е по сертифициран метод, който гарантира 100% чист креатин.

В наличност
Специална цена   19,50 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

100% Креатин монохидрат с най-висока чистота, който подпомага растежа на мускулна маса, нейния обем, сила и регенерация

Креатин 100% е креатин-монохидрат с най-висока чистота. Този вид креатин стартира революция в света на спортните добавки в началото на 90-те години, понеже бе първият открит естествен продукт със свойства подобни на тези на стероидите. Креатиновите резерви в мускулите са необходими за снабдяване с фосфатни групи за регенерация на употребения АТР. Служи като резерв от клетъчна енергия за мускулни контракции. Освен това креатинът е способен да повишава обема на мускулните клетки и протеиновия синтез. Повишава цялостните креатинови резерви в мускулите – както от свободен креатин, така и от креатин фосфат. Неговото повишено количество влияе върху растежа на мускулна маса и сила, както и върху подобряването на спортните резултати и на здравословното състояние като цяло. Креатинът е жизненоважна молекула, затова неговият недостиг може да доведе до сериозни заболявания. За изработване на продуктите си фирмата Scitec Nutrition® използва единствено чиста креатинова смес.

100% креатин монохидрат scitec


Креатин 100% и неговите предимства

  • 100% креатин монохидрат
  • подпомага растежа на мускулите
  • повишава силата и работоспособността
  • подобрява регенерацията
  • подходящ е за интервална тренировка
 

Съдържание

100% креатин монохидрат

 

100% креатин монохидрат scitec

 

Дозиране

Оптималната доза варира в зависимост от телесното тегло. Разделете теглото си (kg) на 3 и използвайте полученото количество (в грамове) всеки ден по време на физическо натоварване (дозировка през първата седмица). След изтичането на този период се препоръчва употребата на половин доза за поддържане. Използвайте на гладно, по възможност след тренировка заедно с прости въглехидрати. Изпийте всеки 3 грама креатин с 300 ml течност за постигане на правилно разтваряне. Не използвайте повече от 10 грама на доза и разделете дневната доза на равномерни части!


Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойностив 5 g
100% креатин монохидрат5000mg

 

Предупреждение

Определената препоръчителна дневна доза не бива да се превишава. Продуктът не бива да се използва като заместител на разнообразното хранене. Продуктът трябва да се складира далеч от достъпа на малки деца. Съхранявайте на сухо, прохладно и тъмно място.

Предупреждение за алергици: Изработено в съоръжение, което също така обработва мляко, соя, яйчни белтъци, глутен и фъстъци.

Мнения на клиенти

Креатин 100% - Scitec Nutrition

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Креатин 100% - Scitec Nutrition
Вашата оценка

Вкус

Въпроси от клиенти

Креатин 100% - Scitec Nutrition

Напишете въпрос
Напишете отговор