Anabol 5 Black 120 таб - Nutrex

Рейтинг:
90 % of 100
90 % (18)
Производител: Nutrex

Anabol 5 Black е най-мощното анаболно нестероидно вещество на света. То представлява революционен подход в изграждането на мускулна маса и сила. Подпомага азотния баланс, стимулира анаболизма, блокира загубата на мускулни протеини и потиска мускулната умора. Anabol 5 осигурява растеж на чиста мускулна маса без употреба на хормони и стероиди.

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО

Anabol 5 Black - най-мощното анаболно нестероидно вещество

Anabol 5 Black е нестероиден анаболен агент, който представлява революционен подход в изграждането на мускулна маса и сила. Той спомага за подсилването на анаболно/андрогенното съотношение във вашето тяло, накланяйки везните към анаболизма, като подпомага азотния баланс в организма. Поради липсата на андрогенни свойства, Anabol 5 Black е идеален продукт за всички спортисти, които приемат тренировките на сериозно, както и за тези, които се страхуват от страничните ефекти на прохормоните.

    

Anabol 5 Black оказва положително въздействие върху синтеза на скелетен протеин и същевременно намалява влиянието на протеолитичната активност на мускулите. Това води до по-добър адаптогенен ефект по време на тренировка и помага за регулиране на протеиновия цикъл на организма. Това е универсален продукт, който ви гарантира растеж на чиста мускулна маса и ви помага да запазите мускулите си по време на диета.

    

Добавката Anabol 5 Black е най-мощното анаболно нестероидно вещество на света. Ако приемате Anabol 5 и в същото време тренирате интензивно, благодарение на адаптогенните свойства на продукта след това се стига до стимулиране на много силен анаболизъм, блокиране на загубата на мускулни протеини и потискане на мускулната умора. Anabol 5 е първият продукт, който ефективно изгражда ваш собствен цикъл на производство на протеини и то без употреба на хормони и стероиди. За да осигури дългосрочно поддържане на високи нива на анаболизъм през целия ден, добавата Anabol 5 се състои от бързодействащи и високоефективни многофазни капсули.

    

anabol 5 black

    

Как функционира Anabol 5 Black?

Фаза 1: Бързо действаща анаболна реакционна система с течни капсули

Външните капсули с течност на добавката ANABOL 5 гарантират, че организмът ви е в състояние на анаболно изграждане на мускули, всичко това в рамките на няколко минути след приема. Това е особено важно, когато се събуждате сутрин и веднага след тренировка.

    

Фаза 2 - Продължително време на реакцията във вътрешната капсула, където се намира анаболният "усилвател"

Когато някои вещества се поставят в отделната вътрешна капсула, реакционното време на анаболна активност се удължава значително. След като до мускулите ви достигнат решаващите бързодействащи анаболни вълни от първата фаза, втората фаза поема задачата да осигури голяма продължителност на анаболните процеси.

   
Благодарение на силния си анаболен ефект, добавката ANABOL 5 има много възможности за приложение. Може да се използва за допълнително изграждане на мускулна маса в случаите, когато се стремите към нарастване на силата, тежестта и размера. Може да се използва и когато почивате от тренировки за запазване на мускулната маса, а също и за изграждане на плътни и висококачествени мускули.

    

anabol 5 black

    

Защо да изберете Anabol 5 Black?

  • създава силно анаболна и антикатаболна среда
  • води до драматично увеличение на протеина, който се синтезира в мускулите
  • генерира изключително бърз и дълготраен ефект, дължащ се на многофазната технология, използвана при производството на течното съдържание на капсулата
  • съдържа най-мощното активно анаболно вещество на света, което не съдържа стероиди, с анаболно-андрогенно съотношение 33:1
  • една опаковка е достатъчна за цял месец и ви гарантира зашеметяващи резултати
    

Предимствата на Anabol 5 Black:

  • най-мощното анаболно нестероидно вещество на света,

  • подкрепа за драматично увеличаване на протеините, които се синтезират в мускулите,

  • потискане на мускулната умора,

  • първият продукт, който изгражда ваш собствен цикъл на производство на протеини без употреба на хормони и стероиди,

  • многофазни капсули.

   
anabol 5 black
    

Състав

Глицерин, растителна целулоза, смес от токофероли, титанов диоксид, тартразин (FD&C Yellow # 5) и сънсет жълто (FD&C Yellow # 6).
 
    

Дозировка

Приемайте 2 течни капсули два пъти дневно. За най-добри резултати се препоръчва капсулите да се приемат сутрин след събуждане и веднага след тренировка.

В ден, в който не тренирате, приемайте 2 капсули сутрин и 2 вечер. Най-добре е Anabol-5 да се приема по схема. Препоръчва се 12-седмичен прием, последван от 4-седмична почивка.

    

Таблица на хранителните стойности:

Хранителни стойности100 g
Енергийна стойност 276,81 kJ / 66,16 kcal
Белтъчини 11,44 g
Въглехидрати 5,1 g
Мазнини 0 g
Non-Steroidal Anabolic Stack155,2 mg
ДициклопентанонДициклопентанон, 6-кето-диосгенин ацетат, 6-кето-диосгенин-пропионат, 6-кето-диосгенин-ципионат, 6-кето-диосгенин-деканоат, 25-R спиростан-5а-диол-6-он-3-он ундеканоат, Левзея (Rhaponticum Carthamoides), хекогенин ацетат

    

Предупреждение

Продуктът не е предназначен за лица под 18-годишна възраст. Не го консумирайте ако сте бременна или кърмите. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява на сухо и хладно място. Защитете от пряка слънчева светлина. Приемайте много течности. Да не се излага на пряка слънчева светлина. Не е предназначен за деца. Не е заместител на нормалното хранене. След отваряне използвайте в рамките на 3 месеца.

детайли за продукта
EAN 853237000295
Форма капсули
Главна категория Алтеранитиви на стероиди
Без пластмасови опаковки не
Без изкуствени подсладители да
Без ГМО не
Био Не
Без глутен да
Без лактоза да
Вегетариански не
Веган не
Смес смес
Правна категория на продукта хранителна добавка
HS код 21069098: --- Ostatné
Произведено в Съединени щати
Вкус от група натурално
Височина (cm) 13.50 см
Ширина (cm) 7.50 см
Дължина (cm) 7.50 см
Брутно тегло 0.16 кг.
Брой бройки в опаковка 12 бр.
Брой бройки в палет 1960 бр.
Нето тегло 0.14 кг.
Дистрибутор REVA - SPORT s.r.o., Stupkova 952/18, 77900 Olomouc 9, Czechia
Други категории Анаболизатори и стимуланти

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Customer reviews Anabol 5 Black 120 таб - Nutrex
Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Anabol 5 Black 120 таб - Nutrex
Вашата оценка
Таблетки Цена Специална цена В наличност
Въпроси от клиенти
Напишете въпрос
Напишете отговор