Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Anabol 5 Black 120 таб - Nutrex

Производител: Nutrex
Рейтинг:
89 %

Anabol 5 Black е най-мощното анаболно нестероидно вещество на света. То представлява революционен подход в изграждането на мускулна маса и сила. Подпомага азотния баланс, стимулира анаболизма, блокира загубата на мускулни протеини и потиска мускулната умора. Anabol 5 осигурява растеж на чиста мускулна маса без употреба на хормони и стероиди.

Не е в наличност

Anabol 5 Black - най-мощното анаболно нестероидно вещество

Anabol 5 Black е нестероиден анаболен агент, който представлява революционен подход в изграждането на мускулна маса и сила. Той спомага за подсилването на анаболно/андрогенното съотношение във вашето тяло, накланяйки везните към анаболизма, като подпомага азотния баланс в организма. Поради липсата на андрогенни свойства, Anabol 5 Black е идеален продукт за всички спортисти, които приемат тренировките на сериозно, както и за тези, които се страхуват от страничните ефекти на прохормоните.

    

Anabol 5 Black оказва положително въздействие върху синтеза на скелетен протеин и същевременно намалява влиянието на протеолитичната активност на мускулите. Това води до по-добър адаптогенен ефект по време на тренировка и помага за регулиране на протеиновия цикъл на организма. Това е универсален продукт, който ви гарантира растеж на чиста мускулна маса и ви помага да запазите мускулите си по време на диета.

    

Добавката Anabol 5 Black е най-мощното анаболно нестероидно вещество на света. Ако приемате Anabol 5 и в същото време тренирате интензивно, благодарение на адаптогенните свойства на продукта след това се стига до стимулиране на много силен анаболизъм, блокиране на загубата на мускулни протеини и потискане на мускулната умора. Anabol 5 е първият продукт, който ефективно изгражда ваш собствен цикъл на производство на протеини и то без употреба на хормони и стероиди. За да осигури дългосрочно поддържане на високи нива на анаболизъм през целия ден, добавата Anabol 5 се състои от бързодействащи и високоефективни многофазни капсули.

    

anabol 5 black

    

Как функционира Anabol 5 Black?

Фаза 1: Бързо действаща анаболна реакционна система с течни капсули

Външните капсули с течност на добавката ANABOL 5 гарантират, че организмът ви е в състояние на анаболно изграждане на мускули, всичко това в рамките на няколко минути след приема. Това е особено важно, когато се събуждате сутрин и веднага след тренировка.

    

Фаза 2 - Продължително време на реакцията във вътрешната капсула, където се намира анаболният "усилвател"

Когато някои вещества се поставят в отделната вътрешна капсула, реакционното време на анаболна активност се удължава значително. След като до мускулите ви достигнат решаващите бързодействащи анаболни вълни от първата фаза, втората фаза поема задачата да осигури голяма продължителност на анаболните процеси.

   
Благодарение на силния си анаболен ефект, добавката ANABOL 5 има много възможности за приложение. Може да се използва за допълнително изграждане на мускулна маса в случаите, когато се стремите към нарастване на силата, тежестта и размера. Може да се използва и когато почивате от тренировки за запазване на мускулната маса, а също и за изграждане на плътни и висококачествени мускули.

    

anabol 5 black

    

Защо да изберете Anabol 5 Black?

  • създава силно анаболна и антикатаболна среда
  • води до драматично увеличение на протеина, който се синтезира в мускулите
  • генерира изключително бърз и дълготраен ефект, дължащ се на многофазната технология, използвана при производството на течното съдържание на капсулата
  • съдържа най-мощното активно анаболно вещество на света, което не съдържа стероиди, с анаболно-андрогенно съотношение 33:1
  • една опаковка е достатъчна за цял месец и ви гарантира зашеметяващи резултати
    

Предимствата на Anabol 5 Black:

  • най-мощното анаболно нестероидно вещество на света,

  • подкрепа за драматично увеличаване на протеините, които се синтезират в мускулите,

  • потискане на мускулната умора,

  • първият продукт, който изгражда ваш собствен цикъл на производство на протеини без употреба на хормони и стероиди,

  • многофазни капсули.

   
anabol 5 black
    

Състав

Глицерин, растителна целулоза, смес от токофероли, титанов диоксид, тартразин (FD&C Yellow # 5) и сънсет жълто (FD&C Yellow # 6).
 
    

Дозировка

Приемайте 2 течни капсули два пъти дневно. За най-добри резултати се препоръчва капсулите да се приемат сутрин след събуждане и веднага след тренировка.

В ден, в който не тренирате, приемайте 2 капсули сутрин и 2 вечер. Най-добре е Anabol-5 да се приема по схема. Препоръчва се 12-седмичен прием, последван от 4-седмична почивка.

    

Таблица на хранителните стойности:

Хранителни стойности100 g
Енергийна стойност 276,81 kJ / 66,16 kcal
Белтъчини 11,44 g
Въглехидрати 5,1 g
Мазнини 0 g
Non-Steroidal Anabolic Stack155,2 mg
ДициклопентанонДициклопентанон, 6-кето-диосгенин ацетат, 6-кето-диосгенин-пропионат, 6-кето-диосгенин-ципионат, 6-кето-диосгенин-деканоат, 25-R спиростан-5а-диол-6-он-3-он ундеканоат, Левзея (Rhaponticum Carthamoides), хекогенин ацетат

    

Предупреждение

Продуктът не е предназначен за лица под 18-годишна възраст. Не го консумирайте ако сте бременна или кърмите. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява на сухо и хладно място. Защитете от пряка слънчева светлина. Приемайте много течности. Да не се излага на пряка слънчева светлина. Не е предназначен за деца. Не е заместител на нормалното хранене. След отваряне използвайте в рамките на 3 месеца.

Мнения на клиенти

Anabol 5 Black 120 таб - Nutrex

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Anabol 5 Black 120 таб - Nutrex
Вашата оценка
Product detail
Категория Алтеранитиви на стероиди
Въпроси от клиенти

Anabol 5 Black 120 таб - Nutrex

Напишете въпрос
Напишете отговор
Опаковка Цена Специална цена В наличност
120 табл
89,90 лв.
57,90 лв.
В наличност 0бр
Добави към количката