Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Anticramp 120 капсули - Nutrend

Производител: Nutrend

Anticramp осигурява намаляване на риска от схващания, задържа постиженията на максимално високо ниво и ограничава възможните рискове от прегряване при физическа активност. Съдържа смес от минерали, витамини и вещества, действащи срещу ефектите на млечната киселина, и екстракт от върбова кора за ефективно намаляване на излишната топлина.


Long term unavailable

Anticramp срещу мускулни схващания, за поддържане на максимално ниво и ограничаване на риска от прегряване при физическо натоварване

Anticramp е продукт против мускулни схващания, който съдържа смес от минерали, витамини и вещества, действащи срещу ефектите на млечната киселина, и екстракт от върбова кора за ефективно редуциране на излишната топлина. Тази добавка осигурява намаляване на риска от схващания, поддържане на максимално високо ниво на интензивност и ограничаване на възможния риск от прегряване при физическа активност. Съставките на Anticramp са грижливо подбрани по отношение на физиологичните изисквания на организма за изравняване на минералния и алкално-киселинния баланс.

  

Anticramp и неговите предимства

 • ограничава появата на мускулни схващания при дълги физически натоварвания
 • допълва запасите на от минерали при продължително физическо натоварване
 • възстановява алкално-киселинния баланс – подпомага отстраняването на млечна киселина от мускулите, намалява риска от прегряване на организма
 • подобрява ефективността на енергйно-метаболитните цикли – по-добра достъпност до енергийните източници при мускулна работа
 • подпомага хидратацията на организма при решаване на проблеми с дехидратацията и при прекомерна загуба на минерали (например при състояния на диария)
 • помага да се премахне излишната топлина от организма в случай на много топла външна среда

  

Дозировка

 • Около 40 минути преди физическа дейност изпийте 2 капсули с голямо количество вода.
 • По време на продължително натоварване изпийте 1 капсула на всеки 20 до 30 минути, според вида на натоварването и заобикалящата среда.
 • Подходящо е да се приема с достатъчно количество вода или с хипотонична напитка – не е подходящо да се приема с изотонична или хипертонична напитка.
 • При температура на заобикалящата среда над 30 °C консултирайте приема със специалисти и обърнете внимание на приемането на достатъчно количество течности.
 • Максимална дневна дозировка: 5 капсули

                   

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности1 доза% ПДД*
Калории 1,2 kcal **
Белтъчини 0,1 g **
Въглехидрати 0,14 g **
от тях захари 0 g **
Мазнини 0 g **
Натрий 0,09 g **
Калий 14,3 mg 0,72%
Магнезий 13,9 mg 3,7%
Калций 7,1 mg 0,9%
L-карнозин 6,9 mg **
Екстракт от върбова кора 23,2 mg **
Витамин B1 0,43 mg 39%
Витамин B2 0,08 mg 6%
Витамин B5 2 mg 33%
Витамин B3 1,7 mg 11%
Витамин B6 0,08 mg 6%
*препоръчителна дневна доза
**дневната доза не е определена

Други съставки

Натриев хидрогенфосфат, магнезиев цитрат, желатинова капсула, калиев глюконат, калциев глюконат, натриев бикарбонат, натриев хлорид, екстракт от върбова кора, L-КАРНОЗИН, калциев пантотенат (vitamín B5), антиоксидант силициев диоксид, никотинамид (витамин B3), тиамин мононитрат (витамин B1), рибофлавин (витамин B2), пиридоксин хидрохлорид (витамин B6).

Мнения на клиенти

Anticramp 120 капсули - Nutrend

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Anticramp 120 капсули - Nutrend
Вашата оценка
Product detail
Категория Витамини и минерали
Въпроси от клиенти

Anticramp 120 капсули - Nutrend

Напишете въпрос
Напишете отговор