Labellamafia Бельо и бански

Бельо и бански от производител Labellamafia са в основата на всяко дамско облекло. Въпреки, че обикновено те са скрити под слоеве от дрехи, това не намалява тяхната значимост; точно обратното. Те са основни компоненти от облеклото, което определя как ще се чувствате през деня. Както може би знаете, неудобното и стягащо бельо носи неприятни усещания на тялото. Това важи и за банските, които не стоят на мястото си, смъкват се или пречат на движението по време на плуване и други активности. В тази категория ще откриете, бикини, сутиени, прашки, бразилиани, чорапи и бански костюми, които са създадени с цел да удовлетворят нуждите и на най-взискателните дами. Те със сигурност ще направят всекидневните ви активности по-приятни. 

 Покажи още

Какъв вид бански и бельо ще откриете в тази категория?

  • Бралетите вече са се превърнали в ключово попълнение към гардероба на всяка активна дама. Те са направени от удобна материя и не разполагат с подплънки или закопчалки. Така бралетките се оказват изключително удобни и се превръщат в бельо, което с радост да носите по време на спорт, на работа или училище или просто, докато си почивате у дома.
  • Бикините с ластик на талията създават красив спортен комплект, когато се комбинират с гореспоменатите бралетки. Те пасват идеално и са направени от проветрива материя, което ще ви бъде от полза по време на спорт.
  • Безшевните сутиени в черно или неутрално са крайно удобни. Щом веднъж ги пробвате, никога повече няма да се върнете към сутиените с банели. Тези сутиени са направени от приятна ластична материя и пасват идеално по тялото. Благодарение на регулируемата закопчалка, можете да контролирате размера, както пожелаете. Този вид сутиени разполага с чашки, които гарантират отлично оформяне на линията на деколтето. Това означава, че могат да се носят във всекидневието.
  • Безшевните бикини в черно или неутрален цвят създават красив комплект, когато се комбинират с безшевните сутиени. Те имат идеалната кройка, която не разкрива твърде много, но визуално прави задните ви части да изглеждат по-кръгли. Освен това, благодарение на дизайна си, те не образуват неприятни линии под дрехите ви и така са практически невидими.
  • Банските комплекти са задължителни за всеки любител на плуването, плажуването и на други активности, свързани с водата. Те са създадени с цел да отговарят на нуждите на всяка дама. Когато става въпрос за долнища на бански, можете да изберете класически или с висока талия. За по-смелите дами предлагаме бански тип бразилиани и прашки. Що се отнася до горнищата, те също могат да разполагат с кройка на спортен сутиен и да приличат на такъв на пръв поглед. Ала предлагаме и горнища на бански с високо деколте и с по-елегантни кройки или с регулируеми връзки. 

Чорапите също допринасят за цялостния ви комфорт. Можете да изберете между дълги или къси чорапи, направени от лека материя. Функционалните чорапи, които ефикасно попиват потта също са налични. Те са подходящи за носене по време на бягане, колоездене, трениране във фитнеса и други спортни активности. Когато пътувате, правите планински преходи или се занимавате с други спортове, най-полезни за вас ще бъдат компресиращите чорапи, които подобряват циркулацията на кръвта. Те са особено полезни в случаите, в които е възможно краката ви да се подуят. Компресиращите ръкави за прасци също са налични, а те могат да подобрят представянето ви. За онези от вас, които се наслаждават на по-спокойни тренировки, предлагаме чорапи за йога, които не се хлъзгат и ви помагат да задържате всяка поза за по-дълго.

 Покажи по-малко
Не можем да намерим продукти, съответстващи на селекцията.