БИО олио от тиквени семки с върджин качество - Ölmühle Solling
БИО олиото от тиквени семки с върджин качество е качествено олио от непечени тиквени семки. То има вкус на ядки, тъмнозелен цвят и е чудесен източник на ненаситени мастни киселини и витамин E.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)
БИО олио от тиквени семки с върджин качество - тъмнозелено олио от непечени тиквени семки
БИО олиото от тиквени семки с върджин качество се произвежда от студено пресовани тиквени семки. Олиото има тъмнозелен цвят и нежен вкус на ядки. Произвежда се в малка винтова преса при температура 35 °C и е изключително с това, че тиквените семки не са предварително изпечени. То съдържа полезни за здравето ненаситени мастни киселини, както и витамин E. Олиото е перфектна част от студената и топлата кухня, но не е подходящо за пържене. Освен за готвене, можете да го използвате и в грижите за кожата.
БИО олиото от тиквени семки с върджин качество и неговите предимства
- студено пресовано олио от непечени тиквени семки
- източник на ненаситени мастни киселини и витамин E
- има тъмнозелен цвят и вкус на ядки
- подходящо е за студената и за топлата кухня
- може да се използва в грижите за кожата
Състав
100% БИО олио от тиквени семки
Таблица на хранителните стойности
Хранителни стойности | 100 г |
---|---|
Енергийна стойност | 3700 kJ / 900 kcal |
Мазнини | 100 г |
от които наситени мастни киселини | 19 г |
от които мононаситени мастни киселини | 35 г |
от които полинаситени мастни киселини | 46 г |
Въглехидрати | 0 г |
от които захари | 0 г |
Белтъчини | 0 г |
Сол | 0 г |
Витамин E | 29 мг (240%**) |
** Процент от референтната стойност за дневен прием
Предупреждение
Да се съхранява на тъмно място при температура до 22 ° C. След отваряне използвайте в рамките на 3 месеца.
БИО олио от тиквени семки с върджин качество - Ölmühle Solling
Предупреждение:
Да се съхранява на сухо място и да се пази от топлина.