БИО сусамовото олио с върджин качество е олио с добра усвояемост от непечени семена от сусам. Подходящо е за студена и топла кухня, защото е стабилно до 180 °C. Олиото е източник на ненаситени мастни киселини и със сигурност ще оцените вкуса му, когато приготвяте азиатски рецепти.
БИО сусамовото олио от непечени семена ще зарадва феновете на азиатската кухня
БИО сусамовото олио с върджин качество е светложълто олио от непечени семена от сусам. Благодарение на това, както и на студеното пресоване, олиото може да запази специфичния си вкус и всички важни съставки. То съдържа ненаситени мастни киселини и има добра усвояемост. Ще се превърне в чудесна част от вашата кухня, като особено много ще зарадва любителите на азиатските ястия. Можете да го загрявате, както и да го използвате за пържене за кратко, тъй като е стабилно чак до 180 °C. Сусамовото олио е подходящо за рецепти от студената кухня, но ще оцените качествата му и при грижи за кожата и масажи.
БИО сусамовото олио с върджин качество и неговите предимства
- приготвя се от непечени семена от сусам
- източник на ненаситени мастни киселини
- стабилно е до 180 °C
- подходящо е за азиатска кухня
- можете да го използвате при грижи за кожата и за масаж
Състав
100% БИО сусамово олио
Таблица на хранителните стойности
Хранителни стойности | 100 г |
---|---|
Енергийна стойност | 3700 kJ / 900 kcal |
Мазнини | 100 г |
от които наситени мастни киселини | 14,2 г |
от които мононаситени мастни киселини | 39,1 г |
от които полинаситени мастни киселини | 46,7 г |
Въглехидрати | 0 г |
от които захари | 0 г |
Белтъчини | 0 г |
Сол | 0 г |
Предупреждение
Съхранявайте олиото на тъмно място при температура до 22°C. След отваряне използвайте в рамките на 3 месеца.
БИО сусамово олио с върджин качество - Ölmühle Solling
Обща оценка на продукта
РЕВЮТА
ОТ ПРОВЕРЕНИ КЛИЕНТИ
0 %
Най-Полезното Положително Ревю на Продукта
Най-Полезното Негативно Ревю на Продукта
Предупреждение:
Да се съхранява на сухо място и да се пази от топлина.