Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Други

 1. 4 типа спаринг партньори, които трябва да избягвате

  4 типа спаринг партньори, които трябва да избягвате

  Правилният спаринг партньор за тренировка не се намира лесно, но ако сте попадали на някой от тези 4 типа хора, трябва да ги избягвате от далеч, преди да е станало прекалено късно.

 2. Ползвате ли Snapchat? Последвайте GymBeamTeam!

  Ползвате ли Snapchat? Последвайте GymBeamTeam!

  Използвате ли Snapchat? В такъв случай започнете да следвате нашия профил GymBeamTeam. В него ще намерите много видео клипове и снимки от света на фитнеса, а също така няма да липсва и голяма доза мотивация! Заедно с нашите инфлуенсъри работим, за да ви предоставим ценни съвети и идеи как да подобрите тренировките си, да обогатите хранителния си режим и да постигнете фитнес целите си. В допълнение към това може да погледнете и зад кулисите на нашата компания!

 3. 9 проблема на жените в света на фитнеса, за които никой не говори

  9 проблема на жените в света на фитнеса, за които никой не говори

  Светът на женския фитнес носи със себе си куп усложнения - някои са смущаващи, други - смешни, а понякога и двете наведнъж. Вижте кои са 9-те проблема на жените в света на фитнеса, за които никой не говори и може би и вие ще стигнете до извода, че никак не им е лесно.

 4. Може ли пиенето на вода да ускори метаболизма и да подпомогне отслабването?

  Може ли пиенето на вода да ускори метаболизма и да подпомогне отслабването?

  Наистина ли пиенето на голямо количество вода помага за ускоряване на метаболизма? Какви са ползите от пиенето на студена вода и на вода с лимон на гладно? Спряхме се на всички популярни твърдения, дочути във фитнес залата. Кое от тях е истина?

 5. Резултати от конкурси на Gymbeam

  Резултати от конкурси на Gymbeam

  В тази статия ще намерите информация за наградите и победителите от всички игри и конкурси, които сме организирали. Таблицата ще бъде актуализирана.