Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Bromelain - Scitec Nutrition

Производител: Scitec Nutrition

Бромелаинът е храносмилателен ензим извлечен от ананаса, който подпомага храносмилането и разграждането на белтъчини. Освен това има и противовъзпалителни свойства, облекчава болките в ставите и мускулите и ускорява регенерацията на отоци след натоварващи тренировки или травми.

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО

Бромелаин – ензим извлечен от ананаса, който подпомага храносмилането и разграждането на белтъчини, но и облекчава болките в ставите и мускулите

Бромелаинът е естествен ензим, който се извлича от ананаса. Подпомага храносмилателните процеси, особено разграждането на белтъчини. За постигане на оптимално развитие на спортиста е много подходяща употребата на това хранително вещество във възможно най-големи количества. Бромелаинът има противовъзпалителни свойства, облекчава болките в ставите и мускулите и ускорява регенерацията на отоци след натоварващи тренировки или травми.

  Bromelain - Scitec Nutrition

Бромелаинът и неговите предимства

  • естествен ензим извлечен от ананас
  • подпомага храносмилането и разграждането на белтъчини
  • има противовъзпалителни свойства
  • облекчава болките в ставите и мускулите
  • подпомага регенерацията на травми и отоци

 

Състав

Бромелаин (от ананас), желатин.

 

Дозиране

Препоръчваме употребата на 2 x 1 таблетка дневно по време на хранене.

 

Таблица с хранителни свойства

Хранителни стойности1 доза(2 kaps)
Bromelain 500 mg

 

Предупреждение

Хранителна добавка за спортисти. Не е подходящ за бременни и кърмещи жени. Не бива да се използва като заместител на разнообразното хранене. Не е предназначен за деца. Съхранявайте далеч от достъпа на малки деца. Не съдържа допингови вещества. Съхранявайте на сухо при температура до 25°C, далеч от достъпа на пряко слънчева светлина. Пазете от студ! Производителят не носи отговорност за щети възникнали поради неправилна употреба или складиране.

Информация за алергици: Продуктът може да съдържа следи от млечни, соеви, яйчни протеини, глутен, фъстъци, лешници, риби и морски дарове!

 

Мнения на клиенти

Bromelain - Scitec Nutrition

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Bromelain - Scitec Nutrition
Вашата оценка

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Въпроси от клиенти

Bromelain - Scitec Nutrition

Напишете въпрос
Напишете отговор