Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Cell Tech Performance Series - MuscleTech

Производител: muscletech
Рейтинг:
84 %

Cell-Tech е многокомпонентен креатин (креатин монохидрат и HCL), обогатен с BCAA и аминокиселини. Препоръчва се на тези, които искат да увеличат силата си и да увеличат мускулите си.

В наличност
Специална цена   39,99 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Cell-Tech - многокомпонентен креатин, обогатен с BCAA и аминокиселини за натрупване на мускулна маса и увеличаване на силата

Cell-Tech е креатин за натрупване на маса и увеличаване на силата. Уникален е с това, че всяка доза съдържа до 3,5 г креатин монохидрат и креатин HCL, който се е доказал вече в редица изследвания. Дори лицата, които са го приемали по време на научното изследване, са увеличили с около 1,5 кг мускулната си маса само за 7 дни. В допълнение към тези компонентии, той съдържа също BCAA, аминокиселини таурин и аланин в съотношение 2: 1: 1. Една мерна лъжичка съдържа също 100 мг алфа-липоева киселина, която подобрява абсорбцията на креатин и глюкоза.

Cell Tech Performance Series - MuscleTech

 

Тази научно разработена хардкор креатин формула включва основни съставки, чиито благоприятни ефекти са потвърдени от повече от 30 научни изследвания, проведени през последните няколко десетилетия. Освен това, е бил изследван и от гледна точка на плацебо ефекта върху 32 човека, разделени в четири групи и е установено, че хората, които консумират количеството креатин и въглехидрати по време на CELL-TECH насищащата фаза са добавили средно по 3.4 кг мускулна маса, и то само в течение на 7 дни.

 

Cell-Tech и неговите предимства

• съдържа смес от 2 форми на креатин

• стимулира по-бързото натрупване на мускулна маса

• увеличава силата

• съдържа BCAA

• отличен вкус 

 

Състав

Смес от въглехидрати (глюкозни полимери, декстроза, Modcarb ™, овесени трици, амарант, киноа, елда, просо, чия, царевично нишесте, декстринов клъстер), естествени и изкуствени аромати, лимонена киселина, калциев фосфат, калциев силикат, сукралоза, FD & C Red No. 40.

 

Дозировка

1 мерна лъжичка Cell-Tech смесете с вода (180-350 мл) и я изпийте веднага след тренировка. В деня, в който не тренирате, вземете 1 доза сутрин след събуждане. За най-добри резултати използвайте 2 Cell-Tech мерни лъжички, смесени с вода (600-700 мл) веднага след тренировка. В деня, в който не тренирате, приемете същата доза сутрин след събуждане.

 

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности (вкус Fruit Punch)1 доза (49 g)
Калории 180 kcal
Въглехидрати 38 g
Захари 15 g
Витамин C 125 mg
Витамин B6 5,25 mg
Витамин B12 0,2 mcg
Калций 45 mg
Магнезий 32,5 mg
Натрий 35 mg
Калий 24,8 mg
Muscle Growth And Strength Matrix: 
Креатин монохидрат 2,5 g
Креатин HCI 2,5 g
Cell-Volumizing Amino Acid Matrix: 
Таурин 1 g
L-Аланин 500 mg
BCAA Matrix: 
L-Левцин 500 mg
L-Валин 250 mg
L-Изолевцин 250 mg
Lipoic-Tech: 
Alpha Lipoic Acid (Supplying R-ALA) 100 mg

 

Предупреждение

Както при всички продукти с креатин, пийте достатъчно вода по време на употребата му. Не използвайте, ако имате диабет или имате склонност към хипергликемия и хипогликемия. Ако развиете кожен обрив или друга алергична реакция, преустановете употребата и се консултирайте с лекар. Не използвайте, ако сте бременна или кърмите. Да се пази от деца. Предупреждение за възможни бучки в продукта! Продуктът съдържа вещества, които са класифицирани като "хигроскопични". Това означава, че те абсорбират влагата от околната среда и това може да доведе до агломериране на праха в твърди бучки. Това е напълно нормално и предвидимо поведение на тези съставки и не означава, че продуктът е повреден, това втвърдяване не влияе върху ефективността на продукта. Раздробете бучките и го използвайте нормално. За да намалите хигроскопичния ефект, съхранявайте продукта на хладно и сухо място, далече от влага (не в хладилника!). НИКОГА не приготвяйте праха с мокра лъжица! Опаковката съдържа също пликче със силикагел, който абсорбира влагата. 

Предупреждение за алергени: Продуктът е преработен с устройства, в които може да са обработвани също и мляко, соя, яйца, ракообразни, ядки, фъстъци.

Мнения на клиенти

Cell Tech Performance Series - MuscleTech

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Cell Tech Performance Series - MuscleTech
Вашата оценка

Вкус

Product detail
Bбруто тегло кг.
нето тегло кг.
височина cm
wширина cm
lдължина cm
Баркод
HS Code
Категория
Въпроси от клиенти

Cell Tech Performance Series - MuscleTech

Напишете въпрос
Напишете отговор