Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

CLA - Muscle Pharm

Производител: Muscle Pharm

CLA съдържа най-висококачествената конюгирана линолова киселина и MCT масла, които подпомагат намаляването и изгарянето на мазнините, ускоряват метаболизма, спомагат за регулиране на апетита, поддържат нивата на кръвната захар и на холестерола. Капсулите съдържат зехтин с екстра върджин качество и масло от авокадо, което, освен другото, повишава нивата на колаген в кожата и косата. Добавката е подходяща за всяка диета, за продължителна употреба и не изисква пауза по време на приема.

Не е в наличност

CLA подпомага намаляването на мазнините, блокира складирането им, ускорява метаболизма, намалява апетита и има цялостен позитивен ефект върху здравето

CLA  съдържа най-висококачествената конюгирана линолова киселина и MCT, което подпомага намаляването на мазнините. Продуктът предлага предимствата на Omega-6, мононенаситени мастни киселини и триглицериди със средна верига, които са естествени мастни киселини, намиращи се в месото и в млечните продукти. Триглицеридите (MCT) позволяват изграждане на чиста мускулна маса и същевременно разграждат съхраняваната телесна мазнина. Зехтинът с качество екстра върджин също има много предимства - помага да контролирате апетита си, поддържа нивото на кръвната захар, подпомага процеса на изгаряне на мазнини, има антиоксидантен ефект, действа противовъзпалително. Маслото от авокадо не е често срещана съставка в хранителните добавки, в CLA то спомага за поддържане на подходящи нива на холестерола и увеличава нивата на колаген в кожата и в косата.

     

     

Предимствата на CLA 

  • съдържа зехтин с екстра върджин качество и масло от авокадо
  • всяка капсула съдържа 1000 mg CLA
  • не съдържа кофеин и захар, така че може да се приема по всяко време
  • подпомага изгарянето и разграждането на мазнините
  • ускорява метаболизма
  • подпомага укрепването и оформянето на тялото
  • помага за намаляване на телесното тегло
     

     

Дозировка

Приемайте 1 - 2 капсули със закуската, обяда и вечерята.

     

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности1 доза (1 капсула)
Калории 10 kcal
Мазнини 1 g
Смес CLA 1000 mg
Конюгирана линолова киселина, зехтин с екстра върджин качество, масло от авокадо.

      

Други съставки

желатин, вода

     

Предупреждение

Специална храна - подходяща за спортисти. Продуктът не е предназначен за деца, бременни жени и кърмачки. В случай на здравословни проблеми се консултирайте с вашия лекар. Да се съхранява на сухо място при температури 15-25 °C. След отваряне използвайте в рамките на 90 дни.


Предупреждение за лица, страдащи от алергии: Продуктът е преработен в помещения, в които би могло да се преработват и мляко, соя, яйца, ракообразни, ядки, фъстъци.

Мнения на клиенти

CLA - Muscle Pharm

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:CLA - Muscle Pharm
Вашата оценка
Product detail
Категория CLA и HCA
Въпроси от клиенти

CLA - Muscle Pharm

Напишете въпрос
Напишете отговор