Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Дамска тениска Stop Wishing Raspberry White - GymBeam

Производител: GymBeam Clothing

Тениската Stop Wishing е красива малинено-розова тениска с бял мотивационен надпис "Stop Wishing Start Doing"Тя е изработена от висококачествен материал - 100% предварително обработен памук, което я прави подходяща за упражненияно усещането, докато я носите,  толкова ще ви хареса, че ще я искате и за ежедневна употреба. 

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО
Очаквана цена 15,95 лв.

Дамската тениска Stop Wishing с мотивационен надпис ще ви накара да поработите над себе си

Тениската Stop Wishing е красива малинено-розова тениска с бял мотивационен надпис "Stop Wishing Start Doing". Дамската тениска Stop Wishing е изработена от висококачествен материал - 100% предварително обработен памук, с къс ръкав е, ръкавите са двойно зашити и има долен подгъв. Тази стилна тениска с мотивация на гърдите е без гънки в средата. Благодарение на свойствата на материала, от който е изработена, е подходяща за упражненияно усещането, докато я носите, толкова ще ви хареса, че ще я искате и за ежедневна употреба.  

 

Дамска тениска Stop Wishing Raspberry White - GymBeam

 

За кого е предназначена тениската Stop Wishing?

Тениската е предназначена за всички жени и спортистки, които се радват на качественото облекло, независимо дали от гледна точка на материала, на начина на ушиване или на дизайна, но също така държат на вкуса и на стила си. 

 

Какъв размер да изберем?

РазмерXSSML
Ширина43 cm45 cm47 cm50 cm
Дължина58 cm61 cm62 cm64 cm

 

Как да се грижим за тениската?

 

Перете тениската наопаки при температура от 30ºC, а ако искате да я гладите, задайте умерена температура и не я гладете наопаки, дори и само чрез натискане. Сушете я в сушилня само ако искате да я свиете, в противен случай не препоръчваме сушене, защото то може да навреди на тениската. 

Мнения на клиенти

Дамска тениска Stop Wishing Raspberry White - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Дамска тениска Stop Wishing Raspberry White - GymBeam
Вашата оценка
Сезонност
сезонно
Брутно тегло
0.10 кг.
EAN
9000002138313
Дължина
21.00 cm
Ширина
1.00 cm
Височина
26.00 cm
Главна категория

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Въпроси от клиенти

Дамска тениска Stop Wishing Raspberry White - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор