Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

ECA 90 капсули - VemoHerb

Производител: VemoHerb

ECA е естествен термогенен стимулант с кофеин, синефрин и салицин в идеално съотношение (20:1:1). Комбинацията от тези три компонента увеличава до максимум способностите на организма за най-висок интензитет на тренировките, подобрява ефективността и подпомага изгарянето на мазнини.

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО
Очаквана цена 30,00 лв.

ECA е силен предтренировъчен стимулант, който подобрява ефективността и подпомага изгарянето на мазнини

ECA съдържа оригинална комбинация от термогенни стимуланти в идеалното стехиометрично съотношение 20:1:1 (кофеин:синефрин:салицин). Продуктът е одобрен и се използва от топ спортисти и атлети. Точно тази комбинация от активни вещества се счита за една от най-ефективните за изграждане на мускулна маса и видимо изгаряне на мазнините.


ECA съдържа 200 mg безводен кофеин с фармацевтично качество, 10 mg синефрин и 9 mg салицин. По този начин става естествена, но ефективна алтернатива на първоначалната, но проблематична комбинация (ефедрин, кофеин, ацилпирин).

 

Eca VermoHerb je silný termogénny stimulant, ktorý zlepšuje výkon

 

Кофеинът, синефринът и салицинът са съставки, които осигуряват термогенеза, чистота на мускулната маса и изгаряне на мазнините. Кофеинът е отличен стимулант на централната нервна система, повишава общото ниво на енергия и максимално увеличава капацитета на тялото. Синефринът се използва главно за изгаряне на мазнини или намаляване на теглото и за увеличаване на енергията на тялото. Салицинът подобрява кръвообращението в цялото тяло, включително и мозъка, освен това подобрява общото здравословно състояние и доставя енергия за по-добра ефективност.

 

Предимствата на ECA

  • силен предтренировъчен термогенен стимулант
  • с идеално съотношение на кофеин, синефрин и салицин
  • подобрява ефективността
  • подпомага изгарянето на мазнини
  • максимално увеличава капацитета на организма за най-висока интензивност при тренировки

 

Състав

Безводен кофеин (caffeine anhydrous), екстракт от бяла върба (Salix Alba) - стандартизиран за съдържание 9 mg салицин, екстракт от бергамот (Citrus aurantium) - стандартизиран за съдържание 10 mg синефрин, сгъстяващо вещество (малтодекстрин), противослепващи вещества (калциев фосфат, магнезиев стеарат), обвивка на капсулата (хидроксипропил метил целулоза).

 

Дозировка

Приемайте 1 капсула дневно 20-30 минути преди тренировка. Изпийте я с достатъчно количество течност.

 

 

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности1 доза (1 капсула)
Безводен кофеин200 mg
Екстракт от бергамот (Citrus aurantium)35 mg
 от който синефрин10 mg
Екстракт от бяла върба (Salix aliba)60 mg
 от който салицин9 mg

 

Предупреждение

Хранителна добавка. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Не е заместител на балансираната и разнообразна диета. Да се съхранява на сухо място, далеч от пряка слънчева светлина, при температури до 25°C. Да не се използва в случай на чувствителност към ефектите на кофеина. В случай че приемате кофеин под друга форма по предписание, не консумирайте продукта, без да сте се консултирали с лекар! В случай на сърдечносъдови заболявания/хипертония, консултирайте приема на продукта с лекар. Съдържа кофеин (200 mg/1 капсула). Не е подходящ за деца, бременни жени и кърмачки.

Мнения на клиенти

ECA 90 капсули - VemoHerb

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:ECA 90 капсули - VemoHerb
Вашата оценка
Брутно тегло
0.85 кг.
EAN
11111111111
Главна категория

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Въпроси от клиенти

ECA 90 капсули - VemoHerb

Напишете въпрос
Напишете отговор