Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Еднокомпонентни аминокиселини

Еднокомпонентни аминокиселини

Виж още

Левцинът е есенциална аминокиселина и най-важната аминокиселина от ВСАА. Освен това участва в растежа на мускулната маса, подпомага протеиновия синтез, ускорява регенерацията след физическо натоварване и предотвратява намаляването на мускулната тъкан по време на диети за отслабване.

Аргининът повишава производството на растежен хормон, повишава нивото на NO (азотен оксид), подпомага растежа на мускулна маса, подобрява заздравяването на рани и подпомага протеиновия метаболизъм.

Глутаминът е отлично средство за растеж, защита и регенерация на мускулната маса. Става въпрос за аминокиселина, която подобрява имунитета, регулира баланса на белтъчини, предотвратява загубата на мускулна маса, повишава секрецията на растежен хормон, ускорява клетъчната регенерация и има анаболен ефект. Съставя до 60% от аминокиселини в мускулите.

Лизинът е аминокиселина, която играе важна роля в изграждането на мускулите, заздравяването и ревитализацията на тялото при умора и претрениране. Може да предпазва от настинки и херпес и ускорява заздравяването на спортни травми и възстановяването след операция. Също така поддържа положителен азотен баланс, като по този начин подпомага изграждането на анаболна среда в тялото.

Цитрулин малатът е комбинация от аминокиселините L-цитрулин и малат (ябълчена киселина), която предлага повишаване на работоспособността, потискане на умората и ускоряване на регенерацията. Цитрулинът подобрява кръвообращението в мускулите, повишава силата и премахва токсините като млечна киселина или амонияк, а малатът повишава нивото на АТР.

Бета аланинът е неесенциална аминокиселина, която подпомага повишаването на мускулната сила, подобряване на работоспособността и повишаването на издръжливостта, потиска умората и предотвратява производството на млечна киселина. Подходяща е за силови спортове, интензивни и експлозивни тренировки, но и за упражнения за издръжливост.

Тирозинът е неесенциална аминокиселина с антикатаболни свойства, която подпомага метаболизма, ускорява регенерацията и повишава физическата издръжливост.

Тауринът е известен особено благодарение на етикетите на енергийните напитки, поради което обществото смята, че е вредно вещество. Истината обаче е, че се добавя към тези напитки точно поради положителните си свойства и с цел да намали негативните ефекти на кофеина. Става въпрос за бета-аминоетансулфонова киселина, която се създава единствено от цистин и производството ѝ създава и множество витамин В6. Тауринът се отделя с урината и жлъчката, тъй като е част от нея.

Скрий описанието
Задай във възходяща посока
на страница
Цена от - до
Опции за пазаруване
Производител:
По-малко
Опаковка (g)
Опаковка (ml)
Таблетки
цвят
Вкус
Капсули
Материал
Glutenfree
Lactose Free
Bio
Размер
Method of protein processing
Protein source
Plastic Packaging Free
Aspartame Free
 1. Аргинин A.K.G - GymBeam
  Рейтинг:
  95% (60)
  Специална цена   14,95 лв.
 2. Цитрулин Малат - GymBeam
  Рейтинг:
  88% (39)
  Специална цена   21,95 лв.
 3. L-Левцин на прах инстантен - GymBeam
  Рейтинг:
  100% (5)
  Специална цена   18,95 лв.
 4. Таурин - GymBeam
  Рейтинг:
  95% (16)
  Специална цена   8,69 лв.
 5. L-Глутамин TABS 300 таблетки - GymBeam
  Рейтинг:
  97% (19)
  Специална цена   27,95 лв.
 6. Mega Arginine - Scitec Nutrition
  Рейтинг:
  78% (9)
  Специална цена   28,90 лв.
 7. Бета Аланин 120 таблетки - GymBeam
  Рейтинг:
  94% (10)
  Специална цена   12,85 лв.
 8. L-Глутамин - Scitec Nutrition
  Рейтинг:
  89% (7)
  Специална цена   24,95 лв.
 9. L-лизин - GymBeam
  Рейтинг:
  100% (11)
  Специална цена   6,95 лв.
 10. Glutamine DNA 309 g - BSN
  Рейтинг:
  100% (3)
  Специална цена   29,90 лв.
 11. Mega Glutamine - Scitec Nutrition
  Рейтинг:
  60% (2)
  Специална цена   24,75 лв.
 12. Lysine 90 kaps - Scitec Nutrition
  Рейтинг:
  0% (0)
  Специална цена   21,50 лв.
 13. Leucine 100 капс - Scitec Nutrition
  Рейтинг:
  0% (0)
  Специална цена   19,50 лв.
 14. Tyrosine 120 kaps - Nutrend - bez príchute
  Рейтинг:
  0% (0)
  Специална цена   37,50 лв.
Задай във възходяща посока
на страница
Преглед като Табличен изглед Списък

14 продукти