Applied Nutrition Енергийни гелове

Енергийни гелове от производител Applied Nutrition е категория от продукти, които представляват много удобен начин да доставите на тялото си достатъчно енергия. Продуктите в тази категория съдържат бързи и бавни въглехидрати или комбинация от тях с различно съотношение. Това им позволява да гарантират постепенно освобождаване на енергия по време на всякаква спортна активност. Освен това, те могат да се приемат и след тренировка, за да възстановите изразходените запаси от гликоген в мускулите. Предвид това, енергийните гелове могат да бъдат обогатени и с други съставки. Сред най-често срещаните са подбрани аминокиселини, както и електролити, които напускат тялото заедно с потта по време на физическа активност и е важно да ги възстановяваме.

Енергийните гелове са идеални за всички атлети или физически активни хора, които искат да подпомогнат максимално спортното си представяне.

Кога да използвате енергизиращите гелове?

 • преди спорт
 • по време на спорт, което важи с пълна сила за атлети, които се занимават със спортове изискващи издръжливост, тъй като те имат най-голяма нужда от повече енергия по време на продължително спортно представяне
 • след спорт, за да подпомогнете възстановяването на запасите от енергия под формата на гликоген в мускулите 

Най-голямото предимство на този вид продукти е, че с лекота можете да ги вземете навсякъде в себе си, в раницата по време на планински преход, в джоб на анцунг или в малка чанта. Не само това, но можете да се насладите и на чудесен вкус с нашия ReCharge Gel. Той е не само богат на освежаващи вкусове, но и ефикасно подпомага представянето, като ви доставя необходимата ви енергия, за да постигнете най-добрите си резултати.

Покажи още

1 Продукт

на страница
Задай във възходяща посока
Изчисти филтъра
Производител:
 1. Nutrend (5)
 2. Science in Sport (2)
 3. GymBeam (1)
 4. ActivLab (1)
 5. Applied Nutrition (1)
Вкус
 1. студена синя боровинка (1)
Опаковка (ml)
 1. 60 ml (1)
Текстура
 1. течност (1)
Микс
 1. смес (1)
Правна категория на продукта
Филтриране по
Вегетариански (1)
Вегански (1)
Без глутен (1)
Без лактоза (1)
Био (1)
Без ГМО (1)
Без изкуствени подсладители (1)
Без пластмасови опаковки (1)
Без аспартам (1)
 1. ABE Ultimate Pre-Workout Gel - Applied Nutrition
  ABE Ultimate Pre-Workout Gel - Applied Nutrition
  90%
  90 % (4)
  3,95лв.

1 Продукт