Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Essentials Calcium-Magnesium - Scitec Nutrition

Производител: Scitec Nutrition
Рейтинг:
92 %

Essentials Calcium-Magnesium са важните минерали калций и магнезий в известното съотношение 2:1. Те са съществени за запазване и укрепване на здравето на костите и зъбите, за превенция на мускулни спазми и подпомагат правилната дейност на нервната система. Освен това подпомагат нормалната дейност на храносмилателните ензими, протеиновия синтез и метаболизма.

В наличност
Специална цена   12,95 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Essentials Calcium-Magnesium: важните минерали калций и магнезий в съотношение 2:1, които подпомагат здравето на костите и зъбите и предотвратяват мускулните спазми

Essentials Calcium-Magnesium са важните минерали калций и магнезий на капсули в известното съотношение 2:1. Нашето тяло складира голямо количество калций и магнезий. Калцият се намира в костите, откъде може да бъде извлечен в случай на необходимост. Ежедневният прием на калций и магнезий е освен за други функции съществен за запазване и укрепване на здравето на костите и зъбите, за превенция на мускулни спазми и подпомага правилната дейност на нервната система.


Essentials Calcium - Magnesium

Редовното спортуване повишава нуждата от прием на калций и магнезий. В случай на неправилно съставен хранителен режим или ако по която и да е друга причина не е възможно осигуряването на повишения им прием, е подходяща употребата на калциево-магнезиева хранителна добавка. Calcium-Magnesium съдържа тези съставки в идеално съотношение, осигурява оптималното снабдяване на организма наведнъж и в няколко форми.

 

Essentials Calcium-Magnesium и неговите предимства

  • подпомага здравето на костите и зъбите
  • подпомага дейността на нервната система – невротрансмисия и мускулни контракции, включително на сърдечния мускул
  • подпомага нормалния метаболизъм
  • спомага за правилния протеинов синтез
  • спомага за нормалната дейност на храносмилателните ензими
  • спомага за нормалното съсирване на кръвта

 

Съдържание

Калциев карбонат, калциев глуконат, магнезиев оксид, магнезиев глуконат, противослепваш агент (магнезиеви соли на мастни киселини, талк), стабилизатор (поливинил алкохол), овлажнител (полиетиленгликол), шафран на прах, оцветител (титанов диоксид), пълнител (подсилена натриева сол на карбоксиметилцелулоза).

Таблетките са филмирани за по-лесно поглъщане.

 

Дозиране

Използвайте 1 таблетка дневно, най-добре по време на хранене.

 

Таблица с хранителни стойности

Nutričné hodnoty1 доза (1 таб)
Калций500 mg
Магнезий250 mg

 

Предупреждение

Хранителна добавка предназначена за специален хранителен режим – подходяща за спортисти. Съхранявайте далеч от достъпа на деца! Не е подходяща за деца, бременни и кърмещи жени. Съхранявайте на сухо и тъмно място при температура 5-25 °C. След отваряне използвайте в рамките на 120 дни. Не съдържа допингови вещества. Производителят не носи отговорност за щети възникнали поради неправилна употреба или складиране. Ако имате здравословни проблеми, преди употреба се консултирайте с лекаря си.

Предупреждение за алергици: Изработено в съоръжение, което също така обработва яйца, орехи, сусам, фъстъци, риби, ракообразни и пшенични продукти.

Мнения на клиенти

Essentials Calcium-Magnesium - Scitec Nutrition

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Essentials Calcium-Magnesium - Scitec Nutrition
Вашата оценка
Въпроси от клиенти

Essentials Calcium-Magnesium - Scitec Nutrition

Напишете въпрос
Напишете отговор