Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Фет бърнър Hydroxycut Hardcore Elite - Muscletech

Производител: muscletech
Рейтинг:
83 %

Фет бърнърът Hydroxycut Hardcore Elite е най-новият и невероятно мощен фет бърнър, предназначен основно за културисти. Той съдържа специалната съставка LiquiTech, която използва технология за незабавна микро дисперсия на течности. Състои се от 14 съставки, които спомагат за изключително бързото и ефективно изгаряне на мазнините.

В наличност
Специална цена   36,90 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Hydroxycut Hardcore Elite осигурява изключително бързо и ефективно изгаряне на мазнините

Най-новият "hardcore" фет бърнър, който е предназначен изключително за бодибилдъри, съдържа патентованата съставка LiquiTech. Тази съставка е получена в резултат от повече от десетилетие изследвания и проучвания в Университета в Лавал и използва технология за незабавна микро дисперсия на течности. Тя е синергична комбинация от 14 съставки, за които е доказано, че предизвикват бързо и ефективно изгаряне на мазнините.

 

Кога трябва да се приема Hydroxycut Hardcore Elite?

Приемайте го тогава, когато целта, която искате да постигнете, ви се струва много отдалечена. Всеки се нуждае от помощ понякога и това е една от причините фет бърнърът Hydroxycut Hardcore да е номер 1 в САЩ в областта на продуктите за изгаряне на мазнини. С откриването на рецептата за приготвянето му, екипът изследователи от фирма MuscleTech определено съкращава пътя до целта ви. Този магически продукт е резултат от десетки години изследвания, които ви гарантират постигане на отлични резултати.

 

Добавката Hydroxycut Hardcore използва научно конструирани мултиплатформени технологии за стимулиране на ензимните реакции, извършвани при термогенезата и в процеса на премахване на връзките между мазнините. С други думи, този уникален продукт в областта на бодибилдинга работи с петфазен процес, който гарантира изключително ефективно и бързо изгаряне на мазнините.

 

Как работи Hydroxycut Hardcore Elite?

1. стъпка - увеличаване на нивата на норепинефрин (40%)
2. стъпка - увеличаване на силата и на загубата на мазнини
3. стъпка - инхибиране на алфа рецепторите
4. стъпка - блокиране на COMT
5. стъпка - максимална термогенеза

 

Фет бърнър Hydroxycut Hardcore Elite

 

 

Ползи

  • увеличаване на концентрацията
  • екстремна енергия
  • ефективно изгаряне на мазнини

 

Опаковка

110 капсули

 

Препоръчителна доза

Приемайте 2 капсули (1 доза) с 250 ml вода 2 пъти дневно, приблизително 30 до 60 минути преди хранене. През дните, в които тренирате, приемайте 1 доза преди тренировка с 250 - 300 ml вода. Не приемайте повече от 2 капсули за период от 4 часа или 4 капсули за 24 часа. Последният прием трябва да е минимум 5 часа преди планираното заспиване. Да не се използва повече от 8 седмици.

1. ден: 1 капсула - 1 x на ден

2-3. ден: 2 капсули - 1 x на ден

4. ден и следващи: 2 капсули - 2 x на ден

 

Фет бърнър Hydroxycut Hardcore Elite

 

Хранителни стойности

Хранителни стойности1 доза (2 капсули)
Кофеин безводен 250 mg
Екстракт от зелено кафе (C. canephora robusta) (семена) 200 mg
L-карнитин, L-тартарат 100 mg
L-теанин 100 mg
Екстракт от какао (Theobroma cacao) (семена) 100 mg
Екстракт от черен пипер (Piper nigrum) (плод) 5 mg
Лют червен пипер (Capsicum annuum) (плод) 5 mg

 

Предупреждение

По време на употреба пийте много вода и не надвишавайте препоръчителната дневна доза! Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Не приемайте продукта ако сте бременни или кърмите, ако вземате лекарства, съдържащи инхибитора моноамин (MAOI), селективния инхибитор серотонин (SSRI) или друг продукт, съдържащ съставки с известен стимулиращ ефект. Продуктът съдържа кофеин, така че не го комбинирайте с други източници на кофеин. Никога не приемайте 2 дози едновременно или бързо една след друга! Неправилната употреба не подобрява резултатите и не е препоръчителна! Преди употреба се консултирайте с лекар ако се лекувате от диабет или ако в семейната ви анамнеза има други здравословни проблеми (сърдечно-съдови, бъбречни или чернодробни заболявания), ако приемате лекарства, отпускани с рецепта или общодостъпни такива. Преди да започнете каквато и да е диета или тренировъчна програма, се консултирайте с вашия лекар. Ако имате припадъци, главоболие или други подобни симптоми, незабавно преустановете приема на продукта и потърсете съвет от лекар. Продуктът не е за заместител на нормалното хранене. След отваряне използвайте в рамките на 6 месеца. Специална храна, подходяща за спортисти.

Мнения на клиенти

Фет бърнър Hydroxycut Hardcore Elite - Muscletech

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Фет бърнър Hydroxycut Hardcore Elite - Muscletech
Вашата оценка
Product detail
Bбруто тегло кг.
нето тегло кг.
височина cm
wширина cm
lдължина cm
Баркод
HS Code
Категория
Въпроси от клиенти

Фет бърнър Hydroxycut Hardcore Elite - Muscletech

Напишете въпрос
Напишете отговор
Опаковка Цена Специална цена В наличност
110 капс
56,50 лв.
36,90 лв.
В наличност > 9бр
Добави към количката