Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Фитнес колан Three Combat - Chiba

Производител: CHIBA

Фитнес коланът Three Combat е кожен фитнес колан за тренировки с професионална закопчалка от неръждаема стомана. Той служи за поддръжка, фиксиране и защита на гърба и средната част на тялото при изпълняване на упражнения с големи тежести. Опитайте го, когато правите мъртва тяга, клекове или упражнения с щанга. 

 
Специална цена   85,90 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка 4.00 лв.

Фитнес коланът Three Combat - кожен фитнес колан с уникална закопчалка от неръждаема стомана за фиксиране и стабилност на гърба и средната част на тялото по време на тренировка 

Фитнес коланът Three Combat е уникален кожен фитнес колан за тренировки с професионална закопчалка от неръждаема стомана. Основната му задача е да поддържа, фиксира и предпазва гръбначния стълб и средната част на тялото при изпълняване на упражнения с големи тежести. Той ще ви послужи чудесно не само когато правите мъртва тяга, клекове или хип тръстове, но и при различни упражнения с щанга. Коланът е с дебелина около 1 см и ширина 9,5 см. 

 

Как са изберем правилен размер на колана?

РазмерSMLXLXXL
Обиколка на талията65 - 86 см74 - 94 см85 - 106 см95 - 115 см105 - 125 см
Мнения на клиенти

Фитнес колан Three Combat - Chiba

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Фитнес колан Three Combat - Chiba
Вашата оценка
Дистрибутор
364
Правна категория на продукта
аксесоари
EAN
4250637146909
Главна категория

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Въпроси от клиенти

Фитнес колан Three Combat - Chiba

Напишете въпрос
Напишете отговор