Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Фитнес ластик Loop 8-13 kg Yellow - YAKIMASPORT

Производител: YAKIMASPORT

Фитнес ластикът Loop 8-13 kg Yellow е екстремно издръжлив ластик без шевове идеален за упражнения със собствено тегло и функционален фитнес. Предлага различни варианти прогресивни упражнения с тежест, която се дължи на съпротивлението на материала. Съпротивлението на ластика е 8-13 kg и осигурява бързо подобряване на силата на мускулите.

 
Специална цена   23,90 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Фитнес ластикът Loop 8-13 kg Yellow осигурява бързо подобряване на силата на мускулите по време на силова тренировка и упражнения със собствено тегло

Фитнес ластикът Loop 8-13 kg Yellow е екстремно издръжлив ластик без шевове, който предлага различни варианти прогресивни упражнения с тежест, която се дължи на съпротивлението на материала. Ще ви бъде от полза при упражнения със собствено тегло, както и по време на силови тренировки и упражнения като лег, мъртва тяга или клек. Доже е подходящ и при рехабилитационни упражнения. Този фитнес ластик със съпротивление е идеална принадлежност за упражнения, при които се нуждаете от помощ и нямате спаринг партньор.

Гладкото съпротивление на ластика осигурява безопасна помощ и бързо подобряване на силата на мускулите благодарение на помощта при правенето на основни упражнения. Изпробвайте и нови упражнения като клек със съпротивление и ще забележите резултатите не само на външен вид, но и ще ги почувствате.

Размери на фитнес ластика

ДължинаШиринаСъпротивление
104 cm13 mm8-13 kg
Мнения на клиенти

Фитнес ластик Loop 8-13 kg Yellow - YAKIMASPORT

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Фитнес ластик Loop 8-13 kg Yellow - YAKIMASPORT
Вашата оценка
Дистрибутор
295
Правна категория на продукта
аксесоари
EAN
5906718236425
Брутно тегло
0.12 кг.
Дължина
26.00 cm
Ширина
4.00 cm
Височина
1.30 cm
Главна категория

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Въпроси от клиенти

Фитнес ластик Loop 8-13 kg Yellow - YAKIMASPORT

Напишете въпрос
Напишете отговор