Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Flexit Gelacoll - Nutrend

Производител: Nutrend
Рейтинг:
91 %

Flexit Gelacoll е хранителен източник за стави под формата на желатинови капсули, предназначен за дългосрочна защита на ставите и динамично възстановяване. Той съдържа високо ефективния желатинов хидролизат, обогатен с витамин C, който допринася за естественото образуване на колаген, необходим за нормална функция на костите и на хрущялите. Освен че облекчава износването на ставите, този продукт влияе положително върху качеството на косата, ноктите и кожата.

В наличност
Специална цена   20,00 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Flexit Gelacoll: отличен хранителен източник за стави, който защитава и възстановява ставите, но и подобрява качеството на косата, кожата и ноктите

Flexit Gelacoll е хранителен източник за стави, предназначен за дългосрочна защита на ставите и динамично възстановяване, който освен другото е подходящ и за профилактика. Тези желатинови капсули съдържат високоефективен желатинов хидролизат, обогатен с витамин C, който допринася за естественото образуване на колаген, необходим за нормална функция на костите и на хрущялите. Колагенният протеин (желатинов хидролизат) е източник на широк спектър от аминокиселини и пептиди, които действат заедно при образуването на колаген. Те са от съществено значение за правилното развитие, подхранването и защитата на хрущялите на всички стави, както и за качеството на косата, кожата и ноктите. 

  Flexit Gelacoll - Nutrend

 

В продукта е използван 97% ензимно разделен желатинов хидролизат с висока биологична стойност. За разлика от нехидролизираните протеини, които организмът трябва да хидролизира (разделя) сам в стомашно-чревния тракт, готовият желатинов хидролизат е високо функционален, лесно смилаем и организмът може да го използва веднага. 

 

Ползите от Flexit Gelacoll

  • качествен хранителен източник за стави
  • подпомага обновяването на хрущялите, ставите и сухожилията
  • облекчава износването на ставите при физическо натоварване, най-вече при спорт и наднормено тегло
  • подпомага растежа и качеството на косата, кожата и ноктите
  • не съдържа захар

 

Състав

Желатинов хидролизат, желатинова капсула (желатин, оцветител - титанов диоксид), витамин C (L-аскорбинова киселина)

             

Дозировка

Препоръчваме да приемате 4-6 капсули дневно, разделени между храненията. Ако спортувате, ако имате наднормено тегло и в случай на по-тежки увреждания на ставите и съединителната тъкан, както и при лошо състояние на косата и ноктите, приемайте 8 капсули дневно между храненията.

         

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности1 доза (8 капсули)
Калории 12 kcal
Белтъчини 3,1 g
Въглехидрати 0 g
   от които захари 0 g
Мазнини 0 g
   от които наситени мастни киселини 0 g
Фибри 0 g
Натрий 0,002 g
Желатинов хидролизат 2,6 g
Витамин C 120 mg
Мнения на клиенти

Flexit Gelacoll - Nutrend

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Flexit Gelacoll - Nutrend
Вашата оценка
Product detail
Bбруто тегло кг.
нето тегло кг.
височина cm
wширина cm
lдължина cm
Баркод
HS Code
Категория
Въпроси от клиенти

Flexit Gelacoll - Nutrend

Напишете въпрос
Напишете отговор