FueNight - GymBeam

Рейтинг:
100 % of 100
100 % (1)
Производител: GymBeam

FueNight е висококачествен многокомпонентен протеин на прах за през нощта с протеини с постепенно освобождаване. В основата на тази комплексна смес е уникалната комбинация от мицеларен казеин, изолат на млечен протеин и концентрат на суроватъчен протеин, която ще снабди тялото ви с бавно освобождаващи се протеини, подпомагащи растежа и поддържането на мускулната маса. Освен това е обогатена с глутамин, триптофан, витамин В6, магнезий и цинк, за да осигури по-ефективна регенерация и по-качествен сън.

В наличност
107,95лв.

FueNight - висококачествен многокомпонентен протеин на прах за през нощта, съдържащ бавно освобождаващи се протеини, които подпомагат растежа и поддържането на мускулната маса

FueNight е висококачествен многокомпонентен протеин на прах за през нощта, който се отличава с до 23 г бавно освобождаващи се протеини, които стимулират растежа на мускулната маса, както и нейното поддържане. Разработен е, за да подпомогне значително регенерацията по време на сън или във времето на продължително гладуване. Това се гарантира от подбрания профил на съставките му, който го превръща в чудесен източник на така важните незаменими аминокиселини (EAA), включително BCAA. В основата на този протеин на прах стоят мицеларен казеин, млечен протеин изолат и суроватъчен протеин концентрат, които се различават помежду си главно по скоростта, с която се усвояват в организма. Тази комплексна смес може да се похвали с предимно бавноусвояващи се протеини, но съдържанието на суроватъчен протеин гарантира, че получавате и доза бързоусвояващи се протеини. По този начин тя ще осигури на тялото ви стабилно снабдяване с градивен материал под формата на аминокиселини, които постепенно ще се освобождават от протеините и ще попадат в кръвния поток. След това организмът ви ще ги използва за регенериране на мускулните тъкани или на други места според нуждите.

     

Ето защо този продукт е съобразен с нуждите на всички спортисти, които търсят начини да осигурят на мускулите си възможно най-доброто хранене. Той ще ви бъде особено полезен в моменти, когато твърдата храна не е налична за няколко часа, например по време на сън.  

 


Основната съставка на този продукт е мицеларен казеин. Той се произвежда от мляко, в което казеинът естествено се намира под формата на мицели, като се използва процес на микрофилтрация. Поради сложната си структура казеиновите протеини се усвояват по-дълго време в сравнение със суроватъчните протеини. Това означава, че получените аминокиселини се освобождават от тях в кръвния поток постепенно с течение на времето. Освен това киселинната среда на стомаха ги кара да придобият и гелообразна консистенция, което също допринася за по-бавното усвояване. Това осигурява ефективно няколкочасово снабдяване на мускулите с аминокиселини, които след това могат да бъдат използвани за укрепване и растеж на нова мускулна тъкан. Млечният протеинов изолат също ще помогне за това, тъй като той също се усвоява по-бавно. И накрая, суроватъчният протеинов концентрат осигурява на мускулите бързоосвобождаващи се протеини за почти мигновена регенерация. 


За да гарантираме възможно най-добрата смилаемост и максимална използваемост на съдържащите се хранителни вещества, обогатихме профила на съставките с комплекс от храносмилателни ензими, наречен DigeZyme®, който подпомага усвояването на протеините, млечната захар (лактозата) и мазнините. 


Ако обаче разгледате по-отблизо съставките, които съдържа FueNight, ще откриете, че той има още повече асове в ръкава си, например аминокиселината L-глутамин. Тя е най-представената аминокиселина в организма и участва в цяла поредица от жизненоважни процеси. Нещо повече, тя дори служи като източник на енергия за клетките на имунната система и чревната лигавица. Затова често се свързва с имунитета и храносмилането. Организмът ни е в състояние да го произвежда сам, но след усилена физическа дейност или в периоди на повишен стрес нуждата от глутамин може да се увеличи. Ето защо FueNight може лесно да ви помогне да си осигурите оптимален прием на тази аминокиселина. 


След това, когато сте вече готови да си легнете, ще оцените и аминокиселината L-триптофан, която се нарежда сред незаменимите аминокиселини, които организмът ни не може да произвежда самостоятелно. Тя действа като прекурсор на невротрансмитера серотонин, който влияе не само на настроението, но и на съня. Затова тази аминокиселина се свързва най-вече с по-дългия и качествен сън. 


Въпреки това включените в състава магнезий и витамин В6 също могат да предизвикат чувство на спокойствие, релаксация и психическо благополучие. Тези вещества работят заедно в перфектна хармония, тъй като и двете допринасят за намаляване на умората и изтощението. Освен това те подпомагат и нормалните умствени функции, както и оптималното функциониране на нервната система. Освен това магнезият е важен за нормалния протеинов синтез, който е в основата на формирането на мускулна маса. Не на последно място, той спомага и за поддържането на правилната мускулна функция. Витамин В6, от своя страна, спомага за регулирането на хормоналната активност, която влияе върху функционирането на всички процеси в организма. И не се притеснявайте, не сме забравили и за цинка. Последният е важен за поддържането на оптимални нива на тестостерон в кръвта, който е основният анаболен хормон.   

 

Както можете да видите, FueNight се отличава с наистина първокласен профил на съставките, което го прави идеален източник на протеини преди лягане или когато не можете да приемате твърда храна в продължение на няколко часа. Ще го оцените обаче и ако търсите закуска, която да ви засити за дълго време. Това го прави подходящ дори в периоди на намален калориен прием или при усилия за отслабване. Той ще осигури оптимален прием на протеини, които са от съществено значение за регенерацията и спортните постижения. Ето защо е повече от подходящ за бодибилдъри, щангисти, силови атлети, както и за други, които обичат да помпат желязо. Въпреки това е чудесен и за обикновените посетители на фитнес залата, спортистите, занимаващи се с тренировки за издръжливост, както и за други спортисти, които имат повишени изисквания за прием на протеини. Това им позволява да осигурят на тялото си достатъчно градивен материал за възстановяване на увредените мускули, дори докато спят. 


FueNight се предлага под формата на добре разтворим прах, който можете да смесите с вода, за да създадете вкусен шейк. Вкусът му обаче е чудесен и когато се добави към мляко, каши, смутита и други ястия, които ще обогати с чудесен вкус и важни протеини. Не се притеснявайте да го прибавите и към тестото, за да приготвите десерт с високо съдържание на протеини, който ще ви засити за малко по-дълго време. Както виждате, това е изключително универсален протеин на прах, който ще се впише идеално в здравословния ви начин на живот.

 

FueNight и ползите от него

 • първокласен многокомпонентен протеин за през нощта
 • съдържа предимно протеини с бавно освобождаване
 • състои се от мицеларен казеин, изолат на млечен протеин и концентрат на суроватъчен протеин
 • може да се похвали с до 77 % протеиново съдържание
 • подпомага растежа и поддържането на мускулната маса
 • осигурява стабилна доставка на протеини в продължение на няколко часа
 • гарантира перфектни условия за изграждане на мускулна маса
 • обогатен с комплекс от храносмилателни ензими, наречен DigeZyme®
 • съдържа аминокиселините L-глутамин и L-триптофан
 • чудесен източник на витамин В6, магнезий и цинк
 • помага за намаляване на умората
 • подпомага оптималното функциониране на нервната система и цялостното психическо благополучие
 • подпомага регулирането на хормоналната активност
 • има положителен ефект върху оптималните нива на тестостерон в кръвта
 • подпомага мускулната функция
 • предлага се под формата на добре разтворим прах
 • чудесен начин да обогатите овесената си каша и други ястия с висококачествен протеин
 • подходящ за различни спортисти с различни спортни цели
 • помага за предпазване на мускулната маса от изгаряне за енергия по време на отслабване
 • подходящ вечер, преди лягане или в периоди на продължително гладуване


Съставки

Вкус на шоколад: Протеинова смес (мицеларен казеин, млечен протеин изолат, суроватъчен протеин концентрат), какао на прах, обезмаслено мляко на прах, L-глутамин, ароматизатор, магнезиев оксид, L-триптофан, подсладител (сукралоза), DigeZyme® (амилаза, протеаза, целулаза, лактаза, липаза), цинков глюконат, витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид).

Вкус на ванилия: Протеинова смес (мицеларен казеин, млечен протеин изолат, суроватъчен протеин концентрат), обезмаслено мляко на прах, L-глутамин, ароматизатор, магнезиев оксид, L-триптофан, подсладител (сукралоза), DigeZyme® (амилаза, протеаза, целулаза, лактаза, липаза), цинков глюконат, витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид).

Вкус на ягода: Протеинова смес (мицеларен казеин, млечен протеин изолат, суроватъчен протеин концентрат), ароматизатор, L-глутамин, обезмаслено мляко на прах, оцветител (цвекло), магнезиев оксид, L-триптофан, подсладител (сукралоза), DigeZyme® (амилаза, протеаза, целулаза, лактаза, липаза), цинков глюконат, витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид).

 


Препоръчителна употреба

Смесете 1 мерителна чашка (30 g) с 250-300 ml вода и се насладете. Приемайте 1-3 пъти дневно за попълване на протеините преди лягане или по всяко време на деня.

 

Хранителна информация

Хранителна стойност (с вкус на шоколад)  100 g 30 g (1 доза) *ПДП за 30 g
Енергийна стойност 1588 kJ/ 375 kcal 476 kJ/ 112 kcal 5.6 %
Мазнини 3.8 g 1.1 g 1.6 %
    - наситени мастни киселини 2.2 g 0.7 g 3.5 %
Въглехидрати 7.9 g 2.4 g 0.9 %
    - захари 6.9 g 2.1 g 2.3 %
Протеин 75 g 22 g 44 %
Сол 0.37 g 0.11 g 1.8 %
L-глутамин 4000 mg 1200 mg -
L-тритофан 430 mg 130 mg -
Магнезий 844 mg 253 mg 67.5 %
Цинк 50 mg 15 mg 150 %
DigeZyme® 267 mg 80 mg -
Витамин B6 8 mg 2.4 mg 171 %

*Препоръчителен дневен прием за средностатистически възрастен човек (8400 kJ/2000 kcal)

 

Хранителна стойност (с вкус на ванилия  100 g 30 g (1 доза) *ПДП за 30 g
Енергийна стойност 1654 kJ/ 390 kcal 496 kJ/ 117 kcal 5.9 %
Мазнини 2.9 g 0.9 g 1.3 %
    -наситени мастни киселини 1.9 g 0.6 g 3 %
Въглехидрати 7.9 g 2.4 g 0.9 %
    - захари 6.9 g 2.1 g 2.3 %
Протеин 77 g 23 g 46 %
Сол 0.37 g 0.11 g 1.8 %
L-глутамин 4000 mg 1200 mg -
L-триптофан 430 mg 130 mg -
Магнезий 844 mg 253 mg 67.5 %
Цинк 50 mg 15 mg 150 %
DigeZyme® 267 mg 80 mg -
Витамин B6 8 mg 2.4 mg 171 %

*Препоръчителен дневен прием за средностатистически възрастен човек (8400 kJ/2000 kcal)

 

Хранителна стойност (с вкус на ягода)  100 g 30 g (1 serving) *ПДП за 30 g
Енергийна стойност 1587 kJ/ 374 kca 476 kJ/ 112 kcal 5.6 %
Мазнини 2.9 g 0.9 g 1.3 %
    -наситени мастни киселини 1.9 g 0.6 g 3 %
Въглехидрати 7.9 g 2.4 g 0.9 %
    - захари 6.9 g 2.1 g 0.8 %
Протеини 76 g 23 g 46 %
Сол 0.34 g 0.10 g 1.7 %
L-глутамин 4000 mg 1200 mg -
L-триптофан 430 mg 130 mg -
Магнезий 844 mg 253 mg 67.5 %
Цинк 50 mg 15 mg 150 %
DigeZyme® 267 mg 80 mg -
Витамин B6 8 mg 2.4 mg 171 %

*Препоръчителен дневен прием за средностатистически възрастен човек (8400 kJ/2000 kcal)


Предупреждение

Не превишавайте препоръчителното дневно количество на прием. Продуктът не е заместител на разнообразното и балансирано хранене. Продуктът не е подходящ за деца и бременни или кърмещи жени. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Съхранявайте на сухо място при температура до 25 °C. Да се предпазва от ниски температури и пряка слънчева светлина.

Минимален срок на годност: Посочено на опаковката.

Информация за алергените: те са подчертани с удебелен шрифт в раздела за съставките.

детайли за продукта
Произведено в EU
Без пластмасови опаковки не
Височина 30.00 см
Ширина 20.00 см
Дължина 20.00 см
Брутно тегло 2.29 кг.
Вкус от група шоколад
Нетно тегло 2.00 кг.
HS код 21069098: --- Ostatné
EAN 8586022215940
Без изкуствени подсладители не
Дистрибутор GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Без ГМО да
Био Не
Без глутен да
Без лактоза не
Вегетариански да
Вегански не
Микс смес
Текстура на прах
Правна категория на продукта хранителна добавка
Главна категория Нощни протеини
Други категории Протеини
За отслабване
Многокомпонентни протеини
Фитнес подаръци
Спортни добавки
Подаръци за нея
Подаръци за него
Изграждане на мускулна маса
Безглутенови продукти
Вегетариански продукти

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Customer reviews FueNight - GymBeam
Напишете своето собствено мнение

Вкус

Вашето мнение за:FueNight - GymBeam
Вашата оценка
Опаковка (g) Вкус Рейтинг Цена Специална цена В наличност
2000 g шоколад
(1) 
80%
136,95лв. 107,95лв.
в наличност
2000 g ягода
(1) 
100%
136,95лв. 107,95лв.
до 5 броя на склад
2000 g ванилия
(0) 
0%
136,95лв. 107,95лв.
в наличност
Въпроси от клиенти
Напишете въпрос
Напишете отговор