Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

G-Bomb 2.0 - Scitec Nutrition

Производител: Scitec Nutrition
Рейтинг:
100 %

G-Bomb съдържа до 4 форми на глутамин – свободен глутамин за подкрепа на храносмилането и имунната система, както и останалите по-стабилни форми на глутамин с висока биологична стойност. Стимулира протеиновия синтез, възпрепятства разграждането на мускулна маса, повишава нивото на растежен хормон и гликогеновите резерви. G-BOMB не съдържа захар нито аспартам.


В наличност
Специална цена   49,95 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

G-Bomb - до 4 форми на глутамин с висока биологична стойност за по- добър протеинов синтез, регенерация и повишаване на гликогеновите резерви

G-Bomb е глутаминова добавка, която съдържа до 4 форми на глутамин – свободен глутамин за подкрепа на храносмилането и имунната система, както и останалите по-стабилни форми на глутамин, които са биологично по-приемливи за мускулните клетки и осигуряват максималния им растеж. Глутаминът е аминокиселина, намираща се в най-високо съотношение в кръвта и при определени условия, включително по време на интензивна тренировка и веднага след нея тялото не може да го синтезира в достатъчно количество. Затова е важно да се допълва чрез хранителни добавки.

 

g-bomb scitec glutamin

 

Подпомага имунната система, тоест здравословното състояние като цяло. Стимулира протеиновия синтез, възпрепятства разграждането на мускулна маса, понижава нивото на кортизол и стимулира растежа на клетките. Глутаминът повишава нивото на растежен хормон с до 400%! Стабилизира нивото на кръвна захар, повишава гликогеновите резерви и понижава апетита за сладко. Проучванията са доказали, че след интензивна тренировка се понижава нивото на глутамин в тялото с до 50%! G-BOMB не съдържа захар нито аспартам!


G-Bomb и неговите предимства

  • съдържа 4 форми на глутамин (ацетил, естерифицирани, дипептиди и свободни форми на глутамин)
  • има висока биологична стойност
  • подпомага имунната система
  • стимулира протеиновия синтез
  • повишава нивото на растежен хормон
  • повишава гликогеновите резерви
  • не съдържа захар нито аспартам
 

Съдържание

N-ацетил L-глутамин, L-глутамин, глутамин-етилестер, аланил-L-глутамин, малтодекстрин, естествени и изкуствени аромати, алтернативни подсладители захароза и ацесулфам K, нарингин, оцветител E150, биоперин.

 

Дозиране

Смесете 1 доза (14 g) с 300-400 ml вода. Използвайте 30 минути преди тренировка и веднага след тренировка. G-Bomb може да е полезен и по друго време – например по време на тренировка, преди сън, между храненията и т.н.

 

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности1 доза (14 g)
Калории14 kcal
Въглехидрати3,5 g
Захари0 g
Фолиева киселина30 mcg
Proprietary "G-BOMB" matrix10 050 mg

микронизиран L-глутамин, L-аланин, L-глутамин, L-глутамова киселина, Алфа-кетоглутарат Ca, птероил-L-глутамова киселина

помощен комплекс: екстракт от цитруси (нарингин), биоперин

 

Предупреждение

Съхранявайте на сухо и прохладно място далеч от достъпа на деца. Преди употреба се консултирайте с лекаря си.

Мнения на клиенти

G-Bomb 2.0 - Scitec Nutrition

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:G-Bomb 2.0 - Scitec Nutrition
Вашата оценка

Вкус

Въпроси от клиенти

G-Bomb 2.0 - Scitec Nutrition

Напишете въпрос
Напишете отговор