Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gaspari Nutrition

Gaspari Nutrition се занимава се с разработването, производството и продажбата на хранителни добавки от 1996 г. насам. В момента е един от водещите производители на спортни храни в Европа. Основател е Гаспари, бивш световен културист, г-н. Вселена, печелил Арнолад Класик и 3-кратно участник в Mr.Olympia. За това Гаспари знае колко трудно е да се постигнат желаните резултати. Гаспари съчетава страст към спорта и обширни знания в сферата на тренировките и спортното хранене.

gaspari nutriton

 

Днес Gaspari Nutrition основно произвежда спортни и здравословни храни за Обединеното кралство и Ирландия. Фирмата разполага със собствени биохимици, учени и експерти, които са насочени към постоянно изучаване на най-новите технологии за развитието на съвременните хранителни добавки. Компанията е спечелила епитет "новатори в стар стил" на базата на упорита работа и доказани резултати. Добавките на Gaspari гарантират чистота, качество и ефективност, така че можете да бъдете сигурни във високия клас на съставките на всеки продукт. Gaspari Nutrition се превърна в синоним на надеждност за всеки топ спортист.  

Полезни връзки:

 

Интересувате ли се от продуктите на марката?

 

  1. Аминокиселини BCAA 6000 180 таб - Gaspari
    Рейтинг:
    0% (0)
    ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО