Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Гинко Билоба 100 таб - Scitec Nutrition

Производител: Scitec Nutrition

Гинко Билоба е екстракт от растението Гинко, важен антиоксидант, който влияе благоприятно на мозъчната дейност и подобрява паметта. Принадлежи към най-известните растителни продукти с антиоксидантни свойства. Подпомага разширяването на кръвоносните съдове в периферната съдова система и подобряването на кръвообращението.


Гинко Билоба – важен антиоксидант, който подпомага мозъчната дейност, паметта и подобрява кръвообращението

Гинко Билобата се смята за важен антиоксидант и предимно за растение, чиито активни съставки влияят положително на мозъчната дейност. Благоприятните свойства на екстракта от листата му се използват в традиционната китайска медицина вече пет хиляди години. Гинко билобата принадлежи към най-известните растителни продукти. Ефектът на Гинко билобата върху мозъка е подобен на този на кофеина в кафето с една голяма разлика – благодарение на антиоксидантните си свойства Гинко билобата е способна да улавя отпадъчните вещества (т.нар. свободни радикали), които причиняват преждевременното изхабяване и стареене на клетките. Ефектът е много по-дълготраен, но за разлика от кофеина не е последван от състояние на изтощение.

ginkgo biloba scitec

Каква е тайната на неговото благоприятно влияние върху нашия организъм? В листата се съдържа особено високо количество флавоноиди, терпени, органични киселини и други вещества, чиято структура не може да бъде точно определена и от модерната наука. Сигурно обаче е, че комплексът от тези вещества наричани „гинкголиди“ не се намира в никое друго растение. Основният ефект на екстракта от листа е разширяването на кръвоносните съдове в периферната съдова система, подобряването на кръвообращението (вазодилатация) и антиоксидантните свойства.

 

Изследванията доказват свойството на Гинко билобата да поддържа периферното кръвообращение в ръцете, краката и мозъка. Освен това спомага за подобряване на паметта, особено в случай на по-леки увреждания на паметта свързани със стареенето. Гинко билобата от Scitec Nutrition съдържа 24% флавоноидни гликозиди.

Гинко Билобата и нейните предимства

  • до 60 mg екстракт от гинко билоба на доза
  • влияе благоприятно на мозъчната дейност
  • подобрява паметта
  • има антиоксидантни свойства
  • подобрява кръвообращението

 

Дозиране

Използвайте 1 таблетка 2 пъти дневно по време на хранене.

 

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности1 доза (1 таб)
Гинко билоба екстракт60 mg
 

Други съставки

соево масло, желатин, растителен глицерин, соев лецитин, жълт пчелен восък, естествен оцветител:карамел.

.

Предупреждение

изработено в съоръжение, което обработва мляко, соя, яйчни белтъци, глутен и орехи.

Мнения на клиенти

Гинко Билоба 100 таб - Scitec Nutrition

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Гинко Билоба 100 таб - Scitec Nutrition
Вашата оценка
Главна категория
Въпроси от клиенти

Гинко Билоба 100 таб - Scitec Nutrition

Напишете въпрос
Напишете отговор