Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

HMB 1250 XXL - ActivLab

Производител: ActivLab
Рейтинг:
100 %

HMB 1250 XXL е хранителна добавка, която стимулира растежа на мускулна маса и силата, ускорява възстановяването и обновяването на мускулите и спомага за запазване на положителен азотен баланс. Освен това подпомага изгарянето на мазнини и поддържа процеса на отслабване. Всяка таблетка съдържа до 1250 mg HMB-Ca, което представлява 1000 mg чист HMB.

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО

HMB 1250 XXL: усъвършенствана формула, която предотвратява катаболизма, стимулира мускулния растеж и изгарянето на мазнини

HMB (хидроксиметилбутират) 1250 XXL е биоактивен метаболит на есенциалната (незаменима) аминокиселина левцин. Под негово влияние се увеличава способността за мускулен растеж и за изгаряне на мазнини. Той намалява способността на организма да разгражда протеините от тялото (кетогенен ефект) и предпазва мускулните клетки от увреждане по време на тренировка, освен това има силен антикатаболитен ефект. Разграждането на протеините се свежда до минимум, затова с помощта на HMB протеиновият баланс се накланя по посока на увеличаване на мускулната маса. Тук може да се наблюдава постепенният, дългосрочен ефект на HMB.
    

HMB 1250 XXL

 

Всяка таблетка HMB 1250 XXL съдържа до 1250 mg HMB-Ca, което представлява 1000 mg чист HMB. Добавката се препоръчва за активни хора и действащи спортисти. Освен другото, тя подпомага процеса на отслабване.

 

Предимствата на HMB 1250 XXL

  • до 1250 mg HMB-Ca във всяка таблетка
  • предотвратява разграждането на протеините
  • подпомага изграждането на мускулна маса и сила
  • подпомага изгарянето на мазнините
  • укрепва имунната система

 

Състав

B-хидрокси-B-метилбутират, мастна киселина E570, желатин.

 

Дозировка

В дни, в които тренирате, приемайте 1 таблетка 30 минути преди тренировка, 1 таблетка след тренировка и 1 таблетка вечер преди заспиване. В дни, в които не тренирате, приемайте 1 таблетка вечер преди заспиване. Максималната дневна доза не трябва да се надвишава.

 

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности1 доза (1 таблетка)
HMB-Ca 1250 mg
   от които HMB 1000 mg

 

Предупреждение

Хранителна добавка. Посочената дневна доза не трябва да надвишава. Не използвайте продукта като заместител на разнообразната диета. Продуктът не е подходящ за деца, бременни жени и кърмачки. Не са известни странични ефекти. Продуктът не съдържа вещества от списъка със забранени вещества на Световния антидопингов кодекс, нито генетично модифицирани суровини. Продуктът може да съдържа следи от соя, пшеница и ядки. Съхранявайте продукта в запечатана опаковка на сухо място, което не е достъпно за малки деца. Производителят, вносителят и дистрибуторът не носят отговорност за щети, причинени от неправилна употреба или съхранение. Консумирайте до датата, посочена на опаковката.

Мнения на клиенти

HMB 1250 XXL - ActivLab

Обща оценка на продукта

100%
100%
Средна оценка от 1 ревю
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

РЕВЮТА

ОТ ПРОВЕРЕНИ КЛИЕНТИ

0 %

Най-Полезното Положително Ревю на Продукта

Най-Полезното Негативно Ревю на Продукта

Всички мнения HMB 1250 XXL - ActivLab

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:HMB 1250 XXL - ActivLab
Вашата оценка

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Въпроси от клиенти

HMB 1250 XXL - ActivLab

Напишете въпрос
Напишете отговор