Applied Nutrition Изграждане на мускулна маса

Изграждане на мускулна маса от производител Applied Nutrition е категория, в която ще откриете продукти, които ще гарантират, че тялото ви е заредено с хранителни добавки, необходими за растеж на мускулна маса. Тук ще откриете разнообразни висококачествени добавки с протеини, които допринасят за предпазването и растежа на мускулните тъкани. Сред тях са, например, първокласният многокомпонентен протеин FueSix, изолатът от суроватка IsoFue и растителният БИО Веган протеин.    

Важно е да предпазвате мускулната си маса по време на тренировка. Когато изпълнявате упражнения, запасът от енергия на тялото ви може да се изчерпа и за да компенсира, то ще започне да разгражда мускулната ви маса. Можете да избегнете тази ситуация, като увеличите приема си на въглехидрати с помощта на комплексната смес FueCarb или на първокласния гейнър FueGain, който е богат на въглехидрати и протеини.

 Покажи още

Тази категория включва също и многокомпонентната добавка с креатин Crea7inкоято ще увеличи силата ви по време на тренировка, както и растежа на мускулите. Още един ключов продукт в тази категория е Трибулус Терестрис, който се смята за безопасна и законна алтернатива на стероидите. Той допринася за естественото производство на тестостерон в тялото ви и поддържа нивата му високи, което е много важно за размера и силата на мускулите.              

Независимо дали сте опитен бодибилдър или напълно начинаещ в света на фитнеса, продуктите от тази категория ще подпомогнат растежа на мускулите ви.

Ако искате да научите повече по въпроса за растежа на мускулите, прочетете статията ни С какво да се храните и как да тренирате, за да качите мускулна маса?

 Покажи по-малко
Не можем да намерим продукти, съответстващи на селекцията.