Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

L-карнитин 1000 mg - GymBeam - 20 tabs

Производител: GymBeam
Рейтинг:
100 %

L-carnitine съдържа цели 1000 mg L-карнитин в една ефервесцентна таблетка. L-карнитинът е аминокиселина, която влияе върху метаболизма и затова е известен и като фетбърнър. Той се абсорбира бързо и пренася мастните киселини до мускулните клетки, където те се превръщат в енергия.

Не е в наличност Очаква се: 16.12.2019

L-карнитин съдържа 1000 mg от веществото L-карнитин в една ефервесцентна таблетка за интензивно изгаряне на мазнините

L-карнитин е фетбърнър със съдържание на 1000 mg L-карнитин в една доза. В опаковката ще откриете цели 20 таблетки с вкус на малина. Продуктът е подходящ както за спортисти, така и за хора, които се опитват да намалят теглото си.

 

L-карнитинът представлява стандартна биологична форма на карнитин, която се намира естествено в човешкото тяло, в храната и в хранителните добавки. Той се абсорбира бързо и подпомага метаболизма на мазнините, като свързва към себе си мастните киселини, които се съдържат в телесните мазнини и им позволява да преминават през митохондриалната мембрана на клетките, където от тях се образува енергия.

 

L-карнитин 1000 mg - GymBeam - 20 tabs

  

L-карнитин и неговите предимства:

  • съдържа 1000 mg L-карнитин в една доза
  • предлага се под формата на практични ефервесцентни таблетки
  • подпомага метаболизма на мазнините
  • популярен фетбърнър
  • подходящ е както за спортисти, така и за намаляване на теглото

 

Състав

L-карнитин тартарат, регулатор на киселинността: лимонена киселина, натриев бикарбонат, запълващ агент: сорбитол, носител на сладък вкус: полиетилен гликол, подсладител: сукралоза, оцветител: рибофлавин.

 

Дозировка

Разтворете 1 ефервесцентна таблетка в 200 ml вода.

 

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности1 таблетка
L-карнитин тартарат 1000 mg

        

Предупреждение

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! Да се съхранява на сухо място при температура до 25°C. Продуктът не е предназначен за деца. Той не е подходящ за деца, бременни жени и кърмачки. Не надвишавайте препоръчителната дозировка. Производителят не носи отговорност за щети, причинени от неправилно съхранение или неправилна употреба. Да се използва до датата, посочена на опаковката.

Мнения на клиенти

L-карнитин 1000 mg - GymBeam - 20 tabs

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:L-карнитин 1000 mg - GymBeam - 20 tabs
Вашата оценка

Вкус

Product detail
Категория L-карнитин
Въпроси от клиенти

L-карнитин 1000 mg - GymBeam - 20 tabs

Напишете въпрос
Напишете отговор