Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Лецитин 100 капс - Scitec Nutrition

Производител: Scitec Nutrition
Рейтинг:
92 %

Лецитинът принадлежи към фосфолипидите, предотвратява утаяването на мазнини в черния дроб, влияе на преобразуването на холестерола и по този начин предпазва чернодробната тъкан от мастна дегенерация. Също така е съществен за процеса на пренасяне на нервни импулси и за физиологичната дейност на мозъчните клетки. Всяка капсула съдържа 1200 mg естествен лецитин извлечен от соеви зърна.

В наличност
Специална цена   16,95 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Лецитинът предпазва черния дроб от утаяване на мазнини, спомага за поддържане на нормалното ниво на холестерол, но е и съществен за дейността на мозъчните клетки

Лецитинът принадлежи към фосфолипидите и основните му съставки са мастни киселини и холин, но и инозитол. Холинът често се смята за един от витамините В и е една от съставките на невротрансмитерите, конкретно на ацетилхолина, който подобрява паметта, поради което се използва от старите хора с проблеми с паметта. Инозитолът също е част от В-комплекса и подобно на холина играе важна роля в нервната система при пренасяне на импулси.

 

Lecithin 100 caps - Scitec Nutrition

И двете съединения предотвратяват утаяването на мазнини в черния дроб, затова приема на лецитин е полезен за здравето ни. Влияе на преобразуването на холестерола, възпрепятства насъбирането му в черния дроб, и по този начин предпазва чернодробната тъкан от мастна дегенерация. Също така е съществен за процеса на пренасяне на нервни импулси и за физиологичната дейност на мозъчните клетки. лецитинът играе важна роля и в предотвратяването на артериосклероза. Всяка капсула съдържа 1200 mg естествен лецитин извлечен от соеви зърна.

Лецитинът и неговите предимства

  • съществен е за дейността на мозъчните клетки
  • влияе благоприятно на паметта и другите мозъчни функции
  • спомага за поддържането на нормалното ниво на холестерол и мазнини в организма
  • предпазва черния дроб от повишено утаяване на мазнини
  • влияе благоприятно на кожата
 

Съдържание

Соев лецитин, желатин, глицерин.

 

Дозиране

За възрастни 1 капсула дневно по време на хранене.

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности1 доза (1 капс)
Калории41,9 kJ / 10 kcal
Мазнини1 g
Соев лецитин1200 mg
Фосфатидилхолин180 mg
Фосфатидилинозитол108 mg
 

Предупреждение за алергици: Изработено в съоръжение, което обработва мляко, яйца, глутен, соя, орехи, риби и ракообразни.

Мнения на клиенти

Лецитин 100 капс - Scitec Nutrition

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Лецитин 100 капс - Scitec Nutrition
Вашата оценка
Въпроси от клиенти

Лецитин 100 капс - Scitec Nutrition

Напишете въпрос
Напишете отговор