Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Matrix 2270g - Syntrax

Производител: Syntrax
Рейтинг:
90 %

Matrix е революционен протеин, чийто състав наподобява структурата на протеините в човешката кърма. Той е напълно смилаем и има силен анаболен ефект. Комбинира бързи и бавни протеини в оптимално съотношение 1:3, а освен това съдържа глутаминови пептиди. Това са 74,19% протеини.

В наличност
Специална цена   84,90 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка 4.00 лв.

Matrix: революционен протеин, който наподобява структурата на протеините в човешката кърма

Matrix е протеин с революционна концепция, основана на многогодишни изследвания. Наред с други неща, съставът му наподобява структурата на протеините в човешката кърма, както по отношение на протеиновата биоактивност, така и по отношение на наличието на абсорбиращи се аминокиселини. MATRIX в момента е гореща новина на световния пазар за протеинови продукти и притежава една от най-силните законни формули за растеж на мускулната маса.

 

matrix протеин

 

Всички компоненти на протеина MATRIX се обработват по такъв начин, че да не се разграждат термично (денатурират) и да запазват своите биоактивни свойства, които имат само напълно пресните протеини. Максимална усвояемост и силен анаболен ефект, който е няколко пъти по-висок от ефекта на конвенционалните форми на суроватъчен протеин. Протеинът Matrix има максимален анаболен потенциал. Съотношението бързи протеини спрямо бавни протеини е оптималното, т.е. 1:3, което е същото като при протеините в човешката кърма. Това съотношение, в комбинация с глутаминовите пептиди, предлага най-мощния анаболен потенциал за човешкия организъм.


Предимствата на Matrix

  • революционен пробив в областта на културизма – силен анаболен ефект, няколко пъти по-висок от конвенционалните форми (суроватъчни протеини).
  • патентована биоактивна смес MATRIX
  • основната концепция на MATRIX се основава на структурата на човешката кърма, която съдържа бързи протеини в оптимално съотношение спрямо бавните протеини – по-конкретно 3:1
  • всички компоненти на MATRIX се обработват по такъв начин, че да не се разграждат термично, по този начин запазват същите свойства, които имат напълно пресните протеини!
  • дайте ни 8 седмици и ще получите драматично увеличение на мускулната маса

 

Състав

Основата на продукта е неденатуриран (биоактивен) суроватъчен протеин, неденатуриран (биоактивен) мицеларен казеин, неденатуриран (биоактивен) яйчен албумин и биоактивни глутаминови пептиди в свободна форма (8,4 g в 100g!). Забележка: суроватъчният протеин е правно причислен към категорията концентрат поради запазеното съдържание на биоактивни съставки (пептиди, лактоферин и др.), но не съдържа остатъци от лактоза като класическия концентрат.

 

Дозировка

Разбъркайте една мерителна лъжичка (35 g) Matrix в 3-4 dcl вода или нискомаслено мляко. Приемайте дозата 2 до 3 пъти дневно. Най-подходящото време е сутрин на гладно, 20 минути след тренировка и вечер преди заспиване.


Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности100 g
Енергия387,1 kcal
Белтъчини74,19 g
Въглехидрати9,68 g
Холестерол129,03 mg
Мазнини6,45 g
Калий870,97 mg
Натрий483,87 mg

 

Аминокиселинен профил

Аминокиселини100 g
Изолевцин5,8 g
Левцин10,3 g
Лизин8,7 g
Метионин2,2 g
Фенилаланин3,6 g
Треонин6,4 g
Триптофан1,9 g
Валин6 g
Аргинин2,5 g
L-глутамин8,4 g
L-хистидин2,1 g

 

Предупреждение

Този продукт е предназначен за здрави възрастни хора. Ако приемате някакви лекарства, говорете с вашия лекар за употребата на този продукт. Не го употребявайте, ако сте бременна, искате да забременеете или кърмите. Ако забележите някакви нежелани реакции, спрете приема на продукта или се посъветвайте с лекаря си. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Специална храна. Не е предназначена за деца! Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Не съдържа допингови вещества.

 

Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина, внимателно запечатан! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Производителят, вносителят и дистрибуторът не носят отговорност за щети, причинени от неправилна употреба или съхранение. Продуктът е преработен в устройства, в които може да се преработват и мляко, соя, яйца, ракообразни, ядки, фъстъци.

Мнения на клиенти

Matrix 2270g - Syntrax

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Matrix 2270g - Syntrax
Вашата оценка

Вкус

Правна категория на продукта
хранителен продукт за специфична хранителна употреба
Без пластмасови опаковки
не
Вкус от група
плод
Височина
37.00 cm
Ширина
8.00 cm
Дължина
28.00 cm
Брутно тегло
2.40 кг.
HS код
21061080
EAN
893912124458
Без изкуствени подсладители
не
Текстура
на прах
Метод на преработка на протеина
друг метод
Източник на протеини
многокомпонентен
Био
Не
Без глутен
не
Без лактоза
не
Вегетариански
да
Вегански
не
Микс
смес
Главна категория
Въпроси от клиенти

Matrix 2270g - Syntrax

Напишете въпрос
Напишете отговор