Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Matrix 2270g - Syntrax

Производител: Syntrax
Рейтинг:
90 %

Matrix е революционен протеин, чийто състав наподобява структурата на протеините в човешката кърма. Той е напълно смилаем и има силен анаболен ефект. Комбинира бързи и бавни протеини в оптимално съотношение 1:3, а освен това съдържа глутаминови пептиди. Това са 74,19% протеини.

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО
Очаквана цена 84,90 лв.

Matrix: революционен протеин, който наподобява структурата на протеините в човешката кърма

Matrix е протеин с революционна концепция, основана на многогодишни изследвания. Наред с други неща, съставът му наподобява структурата на протеините в човешката кърма, както по отношение на протеиновата биоактивност, така и по отношение на наличието на абсорбиращи се аминокиселини. MATRIX в момента е гореща новина на световния пазар за протеинови продукти и притежава една от най-силните законни формули за растеж на мускулната маса.

     

matrix протеин

     

Всички компоненти на протеина MATRIX се обработват по такъв начин, че да не се разграждат термично (денатурират) и да запазват своите биоактивни свойства, които имат само напълно пресните протеини. Максимална усвояемост и силен анаболен ефект, който е няколко пъти по-висок от ефекта на конвенционалните форми на суроватъчен протеин. Протеинът Matrix има максимален анаболен потенциал. Съотношението бързи протеини спрямо бавни протеини е оптималното, т.е. 1:3, което е същото като при протеините в човешката кърма. Това съотношение, в комбинация с глутаминовите пептиди, предлага най-мощния анаболен потенциал за човешкия организъм.


Предимствата на Matrix

 • революционен пробив в областта на културизма – силен анаболен ефект, няколко пъти по-висок от конвенционалните форми (суроватъчни протеини).
 • патентована биоактивна смес MATRIX
 • основната концепция на MATRIX се основава на структурата на човешката кърма, която съдържа бързи протеини в оптимално съотношение спрямо бавните протеини – по-конкретно 3:1
 • всички компоненти на MATRIX се обработват по такъв начин, че да не се разграждат термично, по този начин запазват същите свойства, които имат напълно пресните протеини!
 • дайте ни 8 седмици и ще получите драматично увеличение на мускулната маса

 

Състав

Основата на продукта е неденатуриран (биоактивен) суроватъчен протеин, неденатуриран (биоактивен) мицеларен казеин, неденатуриран (биоактивен) яйчен албумин и биоактивни глутаминови пептиди в свободна форма (8,4 g в 100g!). Забележка: суроватъчният протеин е правно причислен към категорията концентрат поради запазеното съдържание на биоактивни съставки (пептиди, лактоферин и др.), но не съдържа остатъци от лактоза като класическия концентрат.

 

Дозировка

Разбъркайте една мерителна лъжичка (35 g) Matrix в 3-4 dcl вода или нискомаслено мляко. Приемайте дозата 2 до 3 пъти дневно. Най-подходящото време е сутрин на гладно, 20 минути след тренировка и вечер преди заспиване.


Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности100 g
Енергия 387,1 kcal
Белтъчини 74,19 g
Въглехидрати 9,68 g
Холестерол 129,03 mg
Мазнини 6,45 g
Калий 870,97 mg
Натрий 483,87 mg

 

Аминокиселинен профил

Аминокиселини100 g
Изолевцин 5,8 g
Левцин 10,3 g
Лизин 8,7 g
Метионин 2,2 g
Фенилаланин 3,6 g
Треонин 6,4 g
Триптофан 1,9 g
Валин 6 g
Аргинин 2,5 g
L-глутамин 8,4 g
L-хистидин 2,1 g

 

Предупреждение

Този продукт е предназначен за здрави възрастни хора. Ако приемате някакви лекарства, говорете с вашия лекар за употребата на този продукт. Не го употребявайте, ако сте бременна, искате да забременеете или кърмите. Ако забележите някакви нежелани реакции, спрете приема на продукта или се посъветвайте с лекаря си. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Специална храна. Не е предназначена за деца! Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Не съдържа допингови вещества.

 

Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина, внимателно запечатан! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Производителят, вносителят и дистрибуторът не носят отговорност за щети, причинени от неправилна употреба или съхранение. Продуктът е преработен в устройства, в които може да се преработват и мляко, соя, яйца, ракообразни, ядки, фъстъци.

Мнения на клиенти

Matrix 2270g - Syntrax

Обща оценка на продукта

90%
90%
Средна оценка от 46 ревюта
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

РЕВЮТА

ОТ ПРОВЕРЕНИ КЛИЕНТИ

94.7 %

Най-Полезното Положително Ревю на Продукта

100.0000 %
2 клиентите намират това ревю за полезно
0 клиентите не намират това ревю за полезно
Запознат съм с марката и съм доволен от протеина. Тук го намерих на най-добра цена от всички онлайн магазини! Благодаря Gymbeam!

Намирате ли за полезно това ревю?

Най-Полезното Негативно Ревю на Продукта

Всички мнения Matrix 2270g - Syntrax

 1. 100%

  Петров

  Проверени Клиенти

  Клиентски точки: 199

  Добавен:

  Намирате ли за полезно това ревю?

  ПРЕПОРЪЧАНO
  Топ!
  Запознат съм с марката и съм доволен от протеина. Тук го намерих на най-добра цена от всички онлайн магазини! Благодаря Gymbeam!
 2. 100%

  Коцето

  Проверени Клиенти

  Клиентски точки: 325

  Добавен:

  Намирате ли за полезно това ревю?

  ПРЕПОРЪЧАНO
  Култов
  Това е един от култовите протеини още от едно време - радвам се, че стават все по-достъпни тези добавки за младите трениращи! Изключително добър протеин, с който ще постигнете фитнес целите си!
Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Matrix 2270g - Syntrax
Вашата оценка

Вкус

Дистрибутор
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Без изкуствени подсладители
не
Височина
37.00 cm
Ширина
8.00 cm
Дължина
28.00 cm
Брутно тегло
2.40 кг.
Вкус от група
бисквитки с крем
Нетно тегло
2.27 кг.
EAN
893912123949
Без пластмасови опаковки
не
Без ГМО
не
Правна категория на продукта
хранителен продукт за специфична хранителна употреба
Метод на преработка на протеина
друг метод
Източник на протеини
многокомпонентен
Био
Не
Без глутен
не
Без лактоза
не
Вегетариански
да
Вегански
не
Микс
смес
Текстура
на прах
Главна категория

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Въпроси от клиенти

Matrix 2270g - Syntrax

Напишете въпрос
Напишете отговор