Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Matrix 2270g - Syntrax

Производител: Syntrax
Рейтинг:
89 %

Matrix е революционен протеин, чийто състав наподобява структурата на протеините в човешката кърма. Той е напълно смилаем и има силен анаболен ефект. Комбинира бързи и бавни протеини в оптимално съотношение 1:3, а освен това съдържа глутаминови пептиди. Това са 74,19% протеини.

В наличност
Специална цена   84,90 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка 4.00 лв.

Matrix: революционен протеин, който наподобява структурата на протеините в човешката кърма

Matrix е протеин с революционна концепция, основана на многогодишни изследвания. Наред с други неща, съставът му наподобява структурата на протеините в човешката кърма, както по отношение на протеиновата биоактивност, така и по отношение на наличието на абсорбиращи се аминокиселини. MATRIX в момента е гореща новина на световния пазар за протеинови продукти и притежава една от най-силните законни формули за растеж на мускулната маса.

 

matrix протеин

 

Всички компоненти на протеина MATRIX се обработват по такъв начин, че да не се разграждат термично (денатурират) и да запазват своите биоактивни свойства, които имат само напълно пресните протеини. Максимална усвояемост и силен анаболен ефект, който е няколко пъти по-висок от ефекта на конвенционалните форми на суроватъчен протеин. Протеинът Matrix има максимален анаболен потенциал. Съотношението бързи протеини спрямо бавни протеини е оптималното, т.е. 1:3, което е същото като при протеините в човешката кърма. Това съотношение, в комбинация с глутаминовите пептиди, предлага най-мощния анаболен потенциал за човешкия организъм.


Предимствата на Matrix

  • революционен пробив в областта на културизма – силен анаболен ефект, няколко пъти по-висок от конвенционалните форми (суроватъчни протеини).
  • патентована биоактивна смес MATRIX
  • основната концепция на MATRIX се основава на структурата на човешката кърма, която съдържа бързи протеини в оптимално съотношение спрямо бавните протеини – по-конкретно 3:1
  • всички компоненти на MATRIX се обработват по такъв начин, че да не се разграждат термично, по този начин запазват същите свойства, които имат напълно пресните протеини!
  • дайте ни 8 седмици и ще получите драматично увеличение на мускулната маса

 

Състав

Основата на продукта е неденатуриран (биоактивен) суроватъчен протеин, неденатуриран (биоактивен) мицеларен казеин, неденатуриран (биоактивен) яйчен албумин и биоактивни глутаминови пептиди в свободна форма (8,4 g в 100g!). Забележка: суроватъчният протеин е правно причислен към категорията концентрат поради запазеното съдържание на биоактивни съставки (пептиди, лактоферин и др.), но не съдържа остатъци от лактоза като класическия концентрат.

 

Дозировка

Разбъркайте една мерителна лъжичка (35 g) Matrix в 3-4 dcl вода или нискомаслено мляко. Приемайте дозата 2 до 3 пъти дневно. Най-подходящото време е сутрин на гладно, 20 минути след тренировка и вечер преди заспиване.


Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности100 g
Енергия387,1 kcal
Белтъчини74,19 g
Въглехидрати9,68 g
Холестерол129,03 mg
Мазнини6,45 g
Калий870,97 mg
Натрий483,87 mg

 

Аминокиселинен профил

Аминокиселини100 g
Изолевцин5,8 g
Левцин10,3 g
Лизин8,7 g
Метионин2,2 g
Фенилаланин3,6 g
Треонин6,4 g
Триптофан1,9 g
Валин6 g
Аргинин2,5 g
L-глутамин8,4 g
L-хистидин2,1 g

 

Предупреждение

Този продукт е предназначен за здрави възрастни хора. Ако приемате някакви лекарства, говорете с вашия лекар за употребата на този продукт. Не го употребявайте, ако сте бременна, искате да забременеете или кърмите. Ако забележите някакви нежелани реакции, спрете приема на продукта или се посъветвайте с лекаря си. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Специална храна. Не е предназначена за деца! Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Не съдържа допингови вещества.

 

Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина, внимателно запечатан! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Производителят, вносителят и дистрибуторът не носят отговорност за щети, причинени от неправилна употреба или съхранение. Продуктът е преработен в устройства, в които може да се преработват и мляко, соя, яйца, ракообразни, ядки, фъстъци.

Мнения на клиенти

Matrix 2270g - Syntrax

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Matrix 2270g - Syntrax
Вашата оценка

Вкус

Въпроси от клиенти

Matrix 2270g - Syntrax

Напишете въпрос
Напишете отговор