Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Mega HMB 90 kaps - Scitec Nutrition

Производител: Scitec Nutrition

Mega HMB е хидрокси бета-метилбутират - метаболит на важната аминокиселина с разклонена верига – левцина, който е причината за анаболния и антикатаболния му ефект. НМВ предотвратява разграждането на мускулна маса, влияе върху повишаването на мускулната маса и сила, подпомага изгарянето на мазнини и влияе положително върху имунната система. Препоръчва се употребата му по време на много интензивни тренировки и строги диети.


В наличност
Специална цена   42,44 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Mega НМВ предотвратява разграждането на мускулна маса, подпомага растежа на мускулна маса и сила, укрепва изгарянето на мазнини и имунната система

Mega НМВ е хидрокси бета-метилбутират - метаболит на важната аминокиселина с разклонена верига – левцина, който е причината за анаболния и антикатаболния му ефект. Той е естествено вещество, което се намира в по-малки количества в плодовете и кърмата. Клинично доказано е, че НМВ влияе върху повишаването на мускулната маса и сила и подпомага изгарянето на мазнини при употреба на 3 g дневно. При спортистите използващи НМВ за период от три седмици е отбелязан 3 пъти по-голям растеж на чистата мускулна маса и 2,5 пъти повече сила отколкото при тези, които не са използвали продукта. Mega HMB съдържа почти двойно по голямо количество активна съставка от капсула НМВ. Употребата му се препоръчва по време на много интензивни тренировки и строга диета, където има риск от появяване на катаболизъм или претрениране.


Mega HMB - scitec

Mega HMB и неговите предимства

  • съдържа до 900 mg HMB на капсула
  • подпомага растежа на мускулна маса
  • предотвратява разграждането на белтъчини
  • подпомага изгарянето на мазнини
  • повишава силата
  • укрепва имунната система
  • не е стимулант и няма хормонален ефект

 

Съдържание

Калциев β-хидрокси-β-метилбутират монохидрат, телешки желатин, противослепващ агент: магнезиев стеарат; оцветители: титанов диоксид, Brilliant Black BN, черни железни оксиди.

 

Дозиране

Препоръчва се употребата на 1 капсула Mega HMB 3 пъти дневно по време на хранене.

 

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности1 капс
HMB 900 mg

 

Предупреждение

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот. Съхранявайте далеч от достъпа на деца.

Информация за алергици: Продуктът може да съдържа следи от мляко, яйца, глутен, соя, фъстъци, ядки, риби и морски дарове.

Мнения на клиенти

Mega HMB 90 kaps - Scitec Nutrition

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Mega HMB 90 kaps - Scitec Nutrition
Вашата оценка
Product detail
Bбруто тегло кг.
нето тегло кг.
височина cm
wширина cm
lдължина cm
Баркод
HS Code
Категория
Въпроси от клиенти

Mega HMB 90 kaps - Scitec Nutrition

Напишете въпрос
Напишете отговор
Опаковка Цена Специална цена В наличност
90 kaps
58,32 лв.
42,44 лв.
В наличност > 9бр
Добави към количката