Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Mega Kre-Alkalyn - Scitec Nutrition

Производител: Scitec Nutrition
Рейтинг:
20 %

Mega Kre-Alkalyn с патентована смес от креатин монохидрат Kre-Alkalyn® и уравновесено рН, което осигурява максимална усвояемост и ефикасност. Kre- Alkalyn® е изцяло стабилен и достига до мускулните клетки с пълна сила. Също така намалява мускулната умора, потиска появата на млечна киселина и подпомага повишаването на обема на мускулна маса.

Mega Kre-Alkalyn с патентована смес и уравновесено рН за още по-добра усвояемост и ефикасност

Mega Kre-Alkalyn е напреднала рецепта за растеж на мускулна маса и работоспособност, която съдържа сместа Kre-Alkalyn® - патентован вид креатин монохидрат с балансирано рН, което предотвратява превръщането на креатин в излишен креатинин. Благодарение на тази технология е постигната максимална усвояемост и максимална ефикасност без странични ефекти. Kre-Alkalyn® е единственият креатин с рН над 12, понеже неговите молекули са синтезирани с помощта на патентован производителен процес за регулиране на неговото рН. В резултат на това остава изцяло стабилен и достига до мускулните клетки с пълна сила. Също така намалява мускулната умора и потиска появата на млечна киселина.

mega kre-alkalyn

 

Mega Kre-Alkalyn и неговите предимства

  • съдържа патентованата смес Kre-Alkalyn®
  • максимално ефикасен и усвоим
  • ускорява регенерацията
  • подпомага растежа на мускулна маса
  • намалява умората
  • потиска появата на млечна киселина

 

Съдържание

Kre-Alkalyn (буфериран креатин монохидрат), магнезиев стеарат, желатин (капсула).

 

Дозиране

Използвайте 3 капсули дневно на празен стомах, за предпочитане след тренировка преди хранене.

 

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности1 капсула
Kre-Alkalyn®1200 mg

 

Предупреждение

Не е подходящ за деца, бременни и кърмещи жени. не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте далеч от достъпа на деца. Съхранявайте на сухо при температура до 25°C, пазете от пряка слънчева светлина и студ. Производителят не носи отговорност за щети възникнали поради неправилна употреба или складиране.

Предупреждение за алергици: Изработено в съоръжение, което също така обработва мляко, соя, яйчни белтъци, глутен и фъстъци.

Мнения на клиенти

Mega Kre-Alkalyn - Scitec Nutrition

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Mega Kre-Alkalyn - Scitec Nutrition
Вашата оценка
Главна категория
Въпроси от клиенти

Mega Kre-Alkalyn - Scitec Nutrition

Напишете въпрос
Напишете отговор