Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

MuscleMeds

MuscleMeds е американска марка, която е насочена върху хранителни добавки за бодибилдъри с високи фитнес цели и затова отдава значение на качеството и ефективността. Представя най-доброто в спортното хранене с това, че съчетава най-високите резултати с хранителни технологии на фармацевтична база. Тази марка се отличава от останалите с това, че при иновациите използва най-ефективните изследвания. Разработва нови технологии, които драстично подобряват спортното и телесно представяне.

 

musclemeds Кай Грийн gymbeam

 

Тя е популярна и търсена марка от много културисти, сред които блести името на Кай Грийн, който в крайна сметка е повече от достатъчно доказателство за ползите от продуктовите линии на марката. Кай участва често в изследванията като тестов предмет, което води до създаването на пълна гама от продукти на MuscleMeds. Както самият той казва: "MuscleMeds ми помогна да реализирам максималния си потенциал като професионален културист." MuscleMeds е връх в иновациите, науката и подобряване на резултатите.  

Полезни връзки:

 

Интересувате ли се от продуктите на марката?

  1. Протеин Carnivor - MuscleMeds
    Рейтинг:
    100% (4)
    ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО