Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Nitrix 2.0 - BSN

Производител: BSN
Рейтинг:
73 %

Nitrix 2.0 е нов предтренировъчен стимулант, който осигурява максимално напомпване, повишава нивата на NO и подобрява работоспособността и издръжливостта. Съдържа аминокиселината L-цитрулин (до 3g), благодарение на което ще ви подготви идеално за тренировка. Освен това понижава чувството на умора и повишава енергията.

В наличност
Специална цена   51,90 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Nitrix 2.0: предтренировъчен стимулант за подобряване на работоспособността и издръжливостта

Nitrix 2.0 е нов предтренировъчен стимулант, който осигурява максимално напомпване, повишава нивата на NO и подобрява работоспособността и издръжливостта. Това е най-новият напредък в развитието на концентрирана азотна киселина, прекурсор за производството на азотен оксид, който подпомага кръвообращението, издръжливостта и работоспособността. Ключът към изцяло новия и преработен NITRIX 2.0 е употребата на аминокиселината L-цитрулин (3g), която е прекурсор за производството на азотен оксид. С неуморима отдаденост на иновациите BSN отново представя подобрена версия на най-добрия си продукт и напредва в света на хранителните добавки. Осигурява ценна основа на вашите добавки и тренировъчни усилия. Сега е много по-удобен от преди. В идеалния случай ще са ви достатъчни 3 таблетки 60 минути преди тренировка и 3 след тренировка, тоест 6 таблетки дневно. NITRIX 2.0 е изработен за подпомагане на:

  • напомпването
  • издръжливостта
  • производството на азотен оксид
  • работоспособността
 
nitrix 2.0
 

Nitrix 2.0 и неговите предимства

  • осигурява максимално напомпване
  • намалява умората
  • подобрява издръжливостта
  • повишава енергията
  • произвежда азотен оксид
  • съдържа нова форма креатин

 

Съдържание

Креатин монохидрат, L-Цитрулин, пълнител (микрокристалинна целулоза), противослепващи агенти (силициев диоксид, магнезиеви соли на мастни киселини), екстракт от глог (Crataegus monogyna/laevigata, надземна част), екстракт от нар (Punica granatum, плод), екстракт от гроздови семки (Vitis vinifera, семки), стабилизатор (подсилена натриева карбоксиметилцелулоза), екстракт от кайенски пипер (Capsicum annuum, плод), Polygonum cuspidatum екстракт от кора на прах (стандартизиран 20% ресвератрол), никотинамид, екстракт от черен пипер (Piper nigrum, плод).

  nitrix 2.0

 

Дозиране

Използвайте 3 таблетки 60 минути преди тренировка и 3 таблетки след тренировка.

 

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности1 доза (3 таб)
Креатин 1,5 g
L-Цитрулин 1,5 g
Екстракт от глог 100 mg
Екстракт от нар 100 mg
Екстракт от гроздови семки 50 mg
Екстракт от кайенски пипер 25 mg
Ниацин 12 mg
Екстракт от черен пeпр 5 mg
Ресвератрол 3 mg

 

Предупреждение

Преди употреба се консултирайте с лекар ако използвате лекарства или имате здравословни проблеми. Не е предназначен за лица под 18 години, жени, които са бременни или желаят да забременеят, или кърмещи жени. Не е подходящ за лица чувствителни към ниацин. Съхранявайте далеч от достъпа на деца и домашни любимци. Съхранявайте на сухо далеч от достъпа на пряка слънчева светлина. Изработен в съоръжение, което обработва продукти съдържащи мляко, яйца, соя, ракообразни, рибено масло и ядки.

Мнения на клиенти

Nitrix 2.0 - BSN

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Nitrix 2.0 - BSN
Вашата оценка
Product detail
Bбруто тегло кг.
нето тегло кг.
височина cm
wширина cm
lдължина cm
Баркод
HS Code
Категория
Въпроси от клиенти

Nitrix 2.0 - BSN

Напишете въпрос
Напишете отговор