Потник CamoLuxe Tank Black - GymBeam

0%
0% (0)
Производител: GymBeam Clothing

Потникът CamoLuxe Tank Black е модерна блуза без ръкави, която се отличава с интересен дизайн - едната половина на потника е в камуфлажен стил, а другата половина е черна и на нея е поместено красивото лого на GymBeam. Отлично показва вашите напомпани мускули, и благодарение на материята -  65% памук и 35% полиестер е подходящ за тренировки, както и за всекидневно носене.

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО
Очаквана цена 21,82лв.

Потникът CamoLuxe Tank Black - модерен потник с интересен дизайн, който отлично подчертава упоритата ви работа и отдаденост

Потникът CamoLuxe Tank Black е модерна блуза без ръкави, която е създадена така, че да подчертае упоритата ви работа и отдаденост и да акцентира върху всички аспекти на вашата фигура. Отлично  показва вашите напомпани мускули и благодарение на материала, от който е изработен -  65% памук и 35% полиестер. Има интересен дизайн, половината на потника е камуфлажен стил, а другата половина е черна, като на нея е поместено красивото лого на Gym Beam. Подходящ е за тренировки, но ще ви хареса толкова много, че ще го носите и във всекидневието си.

    Tielko Camo Luxe Tank Black

    

Кой размер да изберете?

РазмерSMLXLXXL
Широчина 46,5 cm 47,5 cm 48 cm 50 cm 53 cm
Дължина 72 cm 74 cm 76 cm 77 cm 80 cm
детайли за продукта
Сезонност сезонно
EAN 9000001163125
Главна категория Тениски

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Customer reviews Потник CamoLuxe Tank Black - GymBeam
Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Потник CamoLuxe Tank Black - GymBeam
Вашата оценка
Размер Цена Специална цена В наличност
Въпроси от клиенти
Напишете въпрос
Напишете отговор