Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Предтренировъчен продукт Outlift - Nutrex

Производител: Nutrex
Рейтинг:
93 %

Outlift е предтренировъчен стимулант на базата на креатин, който подпомага ефективността и концентрацията по време на тренировка. В една доза той съдържа повече от 20 g активни съставки, бета аланин и 2 вида креатин. Комбинацията от таурин, кофеин и електролити гарантира по-добра концентрация и по-интензивна енергия. Продуктът спомага за намаляване на умората, подобряване на ефективността, увеличаване на силата и на растежа на мускулна маса.

Не е в наличност

Предтренировъчният стимулант Outlift на базата на креатин гарантира максимална ефективност и напомпване и елиминира умората

Outlift е предтренировъчен стимулант, създаден на базата на креатин за подпомагане на ефективността и концентрацията по време на тренировка. Това е най-новото попълнение в категорията предтренировъчни продукти. Става въпрос за напълно уникален подход към предтренировъчните добавки, при който като основа се взема креатин. Креатинът се използва в няколко проучвания във връзка с пре-анаеробната активност и е доказано, че осигурява значително подобряване на ефективността, увеличаване на силата и на растежа на мускулна маса.

 

Продуктът не само увеличава силата на мускулите, но освен това намалява умората. Освен това той съдържа съставки като пиперин BioPerine, бета аланин и други вещества, които заедно с креатина имат синергичен ефект. Осигурява енергия и повишава концентрацията. Съставките са подбрани така, че за да се осигури възможно най-ефективното зареждане с необходимите активни вещества. В продукта е използвана комбинация от кофеин, таурин и електролити за по-интензивна енергия и за подпомагане на концентрацията. Той съдържа повече от 20 g активни съставки в една доза, 2 вида креатин и бета аланин. Помага в борбата с млечната киселина и повишава вътреклетъчната концентрация на карнозин, което позволява повишаване на мускулната ефективност. използва комбинацията от кофеин, таурин и електролити за по-интензивна енергия и за подпомагане на концентрацията.

 

outlifter

 

Предимствата на Outlift

  • висококачествен предтренировъчен стимулант
  • подпомага мускулната сила и растежа
  • забавя умората и подпомага физическата ефективност
  • подпомага енергията и концентрацията
  • намалява умората
  • съдържа доказани комбинации от ефективни съставки
 

Дозировка

Разтворете 1 доза в 180 - 240 ml вода. Приемайте 1 доза 30 минути преди тренировка.

 

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности1 доза (25,9 g)
Натрий576 mg
Цитрулин малат 2:18 g
Карнозин бета аланин3,2 g
Creapure - 100% чист креатин монохидрат3 g
L-левцин3 g
L-изолевцин1,5 g
L-валин1,5 g
Таурин2 g
Безводен кофеин350 mg
N-ацетил-L-тирозин150 mg
Биоперин (екстракт от черен пипер - плод)5 mg

 

Предупреждение

Не надвишавайте препоръчителната дозировка. Продуктът не е подходящ за бременни жени и за кърмачки. Да се съхранява на сухо и хладно място. Пазете от пряка слънчева светлина. Да се съхранява на място, недостъпно за деца!

Предупреждение за алергени: произведено в съоръжение, в което се преработват и продукти, съдържащи мляко, яйца, соя, пшеница, ракообразни, рибено масло, лешници и фъстъци.

Мнения на клиенти

Предтренировъчен продукт Outlift - Nutrex

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Предтренировъчен продукт Outlift - Nutrex
Вашата оценка

Вкус

Въпроси от клиенти

Предтренировъчен продукт Outlift - Nutrex

Напишете въпрос
Напишете отговор