Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Предтренировъчен продукт Outlift - Nutrex

Производител: Nutrex
Рейтинг:
93 %

Outlift е предтренировъчен стимулант на базата на креатин, който подпомага ефективността и концентрацията по време на тренировка. В една доза той съдържа повече от 20 g активни съставки, бета аланин и 2 вида креатин. Комбинацията от таурин, кофеин и електролити гарантира по-добра концентрация и по-интензивна енергия. Продуктът спомага за намаляване на умората, подобряване на ефективността, увеличаване на силата и на растежа на мускулна маса.

   

Внимание! Срокът на годност е до 02/2020!

В наличност
Специална цена   31,50 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Предтренировъчният стимулант Outlift на базата на креатин гарантира максимална ефективност и напомпване и елиминира умората

Outlift е предтренировъчен стимулант, създаден на базата на креатин за подпомагане на ефективността и концентрацията по време на тренировка. Това е най-новото попълнение в категорията предтренировъчни продукти. Става въпрос за напълно уникален подход към предтренировъчните добавки, при който като основа се взема креатин. Креатинът се използва в няколко проучвания във връзка с пре-анаеробната активност и е доказано, че осигурява значително подобряване на ефективността, увеличаване на силата и на растежа на мускулна маса.

 

Продуктът не само увеличава силата на мускулите, но освен това намалява умората. Освен това той съдържа съставки като пиперин BioPerine, бета аланин и други вещества, които заедно с креатина имат синергичен ефект. Осигурява енергия и повишава концентрацията. Съставките са подбрани така, че за да се осигури възможно най-ефективното зареждане с необходимите активни вещества. В продукта е използвана комбинация от кофеин, таурин и електролити за по-интензивна енергия и за подпомагане на концентрацията. Той съдържа повече от 20 g активни съставки в една доза, 2 вида креатин и бета аланин. Помага в борбата с млечната киселина и повишава вътреклетъчната концентрация на карнозин, което позволява повишаване на мускулната ефективност. използва комбинацията от кофеин, таурин и електролити за по-интензивна енергия и за подпомагане на концентрацията.

    

outlifter

    

Предимствата на Outlift

  • висококачествен предтренировъчен стимулант
  • подпомага мускулната сила и растежа
  • забавя умората и подпомага физическата ефективност
  • подпомага енергията и концентрацията
  • намалява умората
  • съдържа доказани комбинации от ефективни съставки
    

Дозировка

Разтворете 1 доза в 180 - 240 ml вода. Приемайте 1 доза 30 минути преди тренировка.

    

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности1 доза (25,9 g)
Натрий 576 mg
Цитрулин малат 2:1 8 g
Карнозин бета аланин 3,2 g
Creapure - 100% чист креатин монохидрат 3 g
L-левцин 3 g
L-изолевцин 1,5 g
L-валин 1,5 g
Таурин 2 g
Безводен кофеин 350 mg
N-ацетил-L-тирозин 150 mg
Биоперин (екстракт от черен пипер - плод) 5 mg

    

Предупреждение

Не надвишавайте препоръчителната дозировка. Продуктът не е подходящ за бременни жени и за кърмачки. Да се съхранява на сухо и хладно място. Пазете от пряка слънчева светлина. Да се съхранява на място, недостъпно за деца!

Предупреждение за алергени: произведено в съоръжение, в което се преработват и продукти, съдържащи мляко, яйца, соя, пшеница, ракообразни, рибено масло, лешници и фъстъци.

Мнения на клиенти

Предтренировъчен продукт Outlift - Nutrex

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Предтренировъчен продукт Outlift - Nutrex
Вашата оценка

Вкус

Product detail
Bбруто тегло кг.
нето тегло кг.
височина cm
wширина cm
lдължина cm
Баркод
HS Code
Категория
Въпроси от клиенти

Предтренировъчен продукт Outlift - Nutrex

Напишете въпрос
Напишете отговор