Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Wod Crusher Fire Works 360 g - Scitec Nutrition

Производител: Scitec Nutrition
Рейтинг:
80 %

Wod Crusher Fireworks е предтренировъчен стимулант, който ще ви подготви и за най-трудната тренировка. Благодарение на 10 активни съставки осигурява психическа концентрация и подпомага повишаването на спортната работоспособност. Съдържа и значително количество витамин С, който спомага за правилната дейност на имунната и нервната система, както и за потискане на умората и чувството на изтощение. Има отлична разтворимост и чудесен вкус!

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО
Очаквана цена 29,95 лв.

Wod Crusher Fireworks - предтренировъчен стимулант с 10 активни съставки за подкрепа на психическата концентрация и повишаване на спортната работоспособност

Wod Crusher Fireworks е предтренировъчен стимулант, който осигурява психическа концентрация и оптимизиране на дейността на важните системи благодарение на своите до 10 активни съставки. По време на разработването на FIREWORKS най-важният критерий бе постигането на ефикасно повишаване на спортната работоспособност. Продуктът се характеризира с отлична разтворимост и чудесен вкус!

Fire Works

Формулата не съдържа креатин, неговата употреба – точно дозиране – е избор на потребителя. Въз основа на тези факти можем да считаме FIREWORKS за наистина многостранна енергизираща формула. Продуктът съдържа и значително количество витамин С, който спомага за правилната дейност на имунната и нервната система, както и за потискане на умората и чувството на изтощение. Освен това спомага и за поддържане на нормалната дейност на имунната система по време на тренировка и след нея (този положителен ефект може да бъде постигнат чрез приема на 200 mg витамин С над препоръчителната дневна доза витамин С)!

 

Wod Crusher Fireworks и неговите предимства

  • отличен предтренировъчен стимулант с 10 активни съставки
  • подпомага психическата концентрация
  • има отлична разтворимост и вкус
  • високо съдържание на витамин С
  • повишава ефикасно спортната работоспособност

 

 

Дозиране

Смесете 12 g с 400 ml студена вода и изпийте 30-60 минути преди тренировка или по всяко едно време, когато се нуждаете от стимулация и енергия.

 

Таблица с хранителни стойности

Таблица с хранителни стойности1 доза (12 g)
Калории20 kcal
Въглехидрати5 g
 от които захари5 g
Витамин C230 mg
Витамин B32,6 mg
Кофеин100 mg
FIREWORKS booster matrix3985 mg
Аргинин Accelerator komplex2050 mg
L-аргинин хидрохлорид, калциев алфа-кетоглутарат
Carnitine Carrier Blend750 mg
Ацетил L-карнитин HCl, L-карнитин L-тартрат
“FIREWORKS” Auxiliary Complex1185 mg
Аскорбинова киселина, холин битартрат, L-глутамин, никотинамид, L-орнитин HCl

 

Други съставки

Декстроза, L-аргинин HCl, овкусители (малина, лимон), регулатор на киселинността (лимонена киселина), L-карнитин L-тартрат, L-глутамин, ацетил L-карнитин HCl, L- орнитин HCl, аскорбинова киселина, холин битартрат, изкултвени подсладители (захароза, ацесулфам К), безводен кофеин, калциев алфа-кетоглутарат, оцветители (рибофлавин), никотинамид.

 

Предупреждение

Не е подходящ за деца, бременни и кърмещи жени. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте далеч от достъпа на деца. Съхранявайте на сухо при температура до , пазете от пряка слънчева светлина и студ. Производителят не носи отговорност за щети възникнали поради неправилна употреба или складиране.

Предупреждение за алергици: Изработено в съоръжение, което обработва мляко, соя, яйчни белтъци, глутен и фъстъци.

Мнения на клиенти

Wod Crusher Fire Works 360 g - Scitec Nutrition

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Wod Crusher Fire Works 360 g - Scitec Nutrition
Вашата оценка
Без пластмасови опаковки
не
Без изкуствени подсладители
не
Брутно тегло
0.53 кг.
EAN
728633109807
HS код
21069098
Дължина
14.00 cm
Ширина
10.00 cm
Височина
10.00 cm
Главна категория
Въпроси от клиенти

Wod Crusher Fire Works 360 g - Scitec Nutrition

Напишете въпрос
Напишете отговор