Протеиново блокче Quest 60 g - Quest nutrition

Рейтинг:
95 % of 100
95 % (77)
Производител: Quest Nutrition

Протеиновото блокче Quest съдържа висококачествени протеини (суроватъчен протеин изолат, изолат от млечен протеин), има високо съдържание на фибри и много ниско съдържание на захари. Не съдържа нито добавена захар, нито глутен. Насладете се на гурме изживяване с тези деликатни блокчета в различни вкусове.

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО

Деликатно протеиново блокче Quest без глутен и добавена захар

Протеиновото блокче Quest съдържа висококачествени бионалични протеини (суроватъчен протеин изолат, изолат от млечен протеин), има високо съдържание на фибри, много ниско съдържание на захари и никакви транс-хидрогенирани мазнини. Не съдържа нито добавена захар, нито глутен. Блокчетата се предлагат в различни вкусове, всички са подсладени със сукралоза и Луо Хан Гуо или със стевия и еритритол.

    

Протеиновите блокчета QUEST поставят нов гурме стандарт в гамата за деликатни вкусове, текстури и хранителни стойности на пазара за протеинови блокчета. Тези блокчета имат изключителна текстура, която се топи в устата и ги прави различни от всички останали протеинови блокчета, които някога сте опитвали.

    

Quest bar протеиново блокче

    

Контролирайте приема на въглехидрати за по-добри резултати

Както повечето от вас знаят, ако искате да сте здрави, да губите мазнини и да изграждате мускули, трябва да контролирате приема си на въглехидрати. Това е и причината компанията Quest да работи усилено, за да създаде блокчета с много малко активни въглехидрати. Ако по-малкото въглехидрати са от ключово значение за загубата на мазнини, защо тогава някои други хранителни блокчета съдържат толкова много въглехидрати? Досега нямаше лесен начин да се създаде такова блокче, което, освен ниско съдържание на въглехидрати, да има страхотен вкус и да не остава да мухлясва на рафта. Затова трябваше да преместим границите и да развием напълно нов процес на производство.

    

Нека бъдем честни

Ако можете да ядете сладко на воля по цял ден и да отслабвате, сигурно бихте го правили. Най-вероятно и вие сте същите като нас, от екипа на Quest, затова трябва да работите здраво, за да се чувствате добре и да изглеждате страхотно. И последното нещо, което бихте искали да направите, е да захвърлите целия този труд, като изядете поредното хранително блокче или пък заместите здравословното си хранене с такива блокчета, които са само на грам по-добри от зле замаскирани бонбони. След години развитие, Quest започна първото в света производство на протеинови блокчета с ниско съдържание на активни въглехидрати, използвайки само висококачествени протеини, без никаква добавена захар и никакъв глицерин.

    

Quest bar протеиново блокче

 

Чудесен вкус

Много клиенти купуват блокчетата Quests, просто защото са вкусни. Според нашето не чак толкова скромно мнение, те са по-вкусни от всички останали блокчета на пазара. Работихме много усилено с хиляди различни вкусове, за да сме сигурни. Но това, което наистина различава Quest от всички останали протеинови блокчета, е хранителната му стойност. Никоя друга компания не успя да направи това, което направихме ние - производство на протеинови блокчета с много ниско съдържание на въглехидрати, но за сметка на това с високо съдържание на протеини и фибри и без хидрогенирани мазнини. Това е първото блокче, което използват културистите и състезателите по фитнес по време на подготовката си за състезания. То им позволява да отслабват и/или да изграждат мускули, докато същевременно ядат храна, която харесват.

    

Протеиново блокче от висококачествени суровини

Суроватъчен изолат

Общопризнат като най-добрият наличен източник на протеини. Суроватъчният изолат има невероятен профил от аминокиселини, които осигуряват висока използваемост на протеините във вашето тяло, подпомагат растежа на мускулите, подпомагат загубата на телесни мазнини, повишават имунитета и още много... Това е един от най-скъпите налични протеини, с многократно по-висока цена от цената на соевия протеин.

    

Млечен изолат

Друг протеин с изключително високо качество, който се усвоява бавно и е скъп. При производството на много блокчета се използва желатин (който е много евтин) за увеличаване на количеството протеини в тях, въпреки че желатинът не се смята за пълноценен протеин, какъвто е млечният протеинов изолат.

    

IMO фибри (изомалтоолигозахариди)

За да могат блокчетата Quest да се използват като пълноценна храна, искахме да гарантираме, че те съдържат достатъчно фибри. Почти всеки грам въглехидрати в нашите блокчета произхожда от фибри, които ще ви помогнат да се чувствате комфортно и да поддържате активните въглехидрати в рамките на минимума.

    

IMO са фибри, получени от растителни източници, които са много подобни на по-добре познатите фибри от корен от цикория. Тези два източника на фибри са почти еднакви като вкус, усещане и текстура, но с едно малко изключение: IMO не води до същия чревен дискомфорт, с който е известен коренът от цикория - особено за по-чувствителните стомаси.

   

Quest bar протеиново блокче

 

Бадемово и фъстъчено масло

Маслата от ядки са естествени сладкиши - при това отлични, защото са с ниско съдържание на въглехидрати и са пълни със здравословни мазнини. Това придава на блокчетата Quest меката им дъвкателна текстура и вкус като от друг свят. Ние не слагаме никакви добавки в нашите масла от ядки и това ги прави източник на нехидрогенирази мазнини.

 

Бадеми, фъстъци, кашу

Отличен източник на протеини, витамини, антиоксиданти и мазнини. Какво повече да се каже?

    

Морска сол, натурални вкусове

Те допринесоха за създаването на вкусовете, които ни направиха известни.

    

Луо Хан Гуо

Растение, което в Китай се използва като подсладител повече от 1000 години. Достатъчно е съвсем малко, тъй като е 300 пъти по-сладко от захарта.

    

Стевия

Стевия е диворастяща билка от семейството на хризантемата, която расте под формата на храст в много части на света. Гликозидите в листата ѝ дават сладкия ѝ вкус и затова тя от години се използва като подсладител в много страни.

    

Еритритол

Въпреки че еритритолът е класифициран като захарен алкохол, той е напълно различен от всички останали. Той не причинява същите чревни проблеми, обичайни за другите захарни алкохоли и съдържа много малко калории. Знаем, че за вас е важно да имате контрол върху храненето си, това е и причината някои блокчета Quest да са подсладени със стевия и еритритол, а други - със сукралоза.

    

Quest bar

    

Предимствата на протеиновото блокче Quest

  • не съдържа глутен
  • истинско гурме изживяване
  • без добавена захар
  • с минимум въглехидрати
  • високо съдържание на протеини
  • високо съдържание на фибри
  • съдържа най-качествените протеини

    

Състав

Мъфин с банани и орехи:
Смес от протеини (суроватъчен протеин изолат, изолат от млечни протеини), разтворими фибри, бадеми (16%), вода, еритритол, есенции, орехи (3%), сушени банани (2%), палмово олио, морска сол, калциев карбонат, стевия, канела.

Шоколадово брауни:
Смес от протеини (суроватъчен протеин изолат, изолат от млечни протеини), разтворими фибри, бадеми, какао, вода, есенции, еритритол, палмово олио, морска сол, калциев карбонат, сукралоза, стевия.

Бисквити с шоколадови парченца:
Протеинов концентрат (суроватъчен протеин изолат, изолат от млечни протеини), олигозахариди (100% натурални пробиотични фибри), бадеми, вода, неподсладен шоколад, какао, какаово масло, еритритол. Съдържа по-малко от 2% от следните съставки: сол, сукралоза, стевия, фъстъци, кашу, мляко и естествени аромати. Олигозахаридите са 100% натурални пробиотични фибри от растителни източници. Съдържа алергенни съставки: бадеми, кашу и млечни съставки.

Шоколад и фъстъчено масло:
Протеинов концентрат (суроватъчен протеин изолат, изолат от млечни протеини), фъстъчено масло, неподсладен шоколад, какаово масло, еритритол, фъстъци. Съдържа по-малко от 2% от следните съставки: сол, бадеми, кашу, стевия, слънчогледов лецитин и сукралоза. Съдържа алергенни съставки: фъстъци и млечни съставки.

Канелено руло:
Смес от протеини (суроватъчен протеин изолат, изолат от млечни протеини), разтворими фибри, бадеми, вода, еритритол, есенции, палмово олио, морска сол, канела, калциев карбонат, стевия.

Кокос и кашу:
Протеинов концентрат (суроватъчен протеин изолат, изолат от млечни протеини), IMO фибри (тапиока), бадеми, вода, еритритол, кокос, кашу, морска сол, стевия и естествени аромати. Съдържа бадеми, кашу, кокос и млечни съставки.

Парченца двоен шоколад:
Протеинов концентрат (суроватъчен протеин изолат, изолат от млечни протеини), олигозахариди (100% натурални пробиотични фибри), еритритол, вода, неподсладен шоколад, бадеми, какао, какаово масло. Съдържа по-малко от 2% от следните съставки: морска сол, стевия, карамелен оцветител, естествени аромати. Съдържа алергенни съставки: бадеми и млечни съставки.

Пай с лимонов крем:
Смес от протеини (суроватъчен протеин изолат, изолат от млечни протеини), разтворими фибри, бадеми, вода, еритритол, есенции, палмово олио, морска сол, лимонена киселина, стевия.

Мармалад от фъстъчено масло:
Протеинов концентрат (суроватъчен протеин изолат, изолат от млечни протеини), IMO фибри (тапиока), фъстъци, бадеми, вода, естествени аромати, морска сол, сукралоза (0,028 g/порция). Съдържа бадеми, фъстъци и млечни съставки.

Екстра фъстъчено масло:
Протеинов концентрат (суроватъчен протеин изолат, изолат от млечни протеини), IMO фибри (тапиока), фъстъци, бадеми, вода, естествени аромати, морска сол, сукралоза (0,024 g/порция). Съдържа бадеми, фъстъци и млечни съставки.

Ягодов чийзкейк:
Протеинов концентрат (суроватъчен протеин изолат, изолат от млечни протеини), IMO фибри (тапиока), бадеми, вода, еритритол, лиофилизирани ягоди, естествени аромати, морска сол, стевия. Съдържа бадеми и млечни съставки.

Ванилия и бадеми:
Протеинов концентрат (суроватъчен протеин изолат, изолат от млечни протеини), IMO фибри (тапиока), бадеми, вода, естествени аромати, морска сол, сукралоза (0,019 g/порция). Съдържа бадеми и млечни съставки.

Бял шоколад и малини:
Протеинов концентрат (суроватъчен протеин изолат, изолат от млечни протеини), олигозахариди (100% натурални пробиотични фибри), бадеми, вода, кокосово масло, сушени малини, еритритол. Съдържа по-малко от 2 % от следните съставки: сол, сукралоза, стевия и естествени аромати. Олигозахаридите са 100% натурални пробиотични фибри от растителни източници. Съдържа алергенни съставки: бадеми, кашу и млечни съставки.

Блаженство от смес от горски плодове:
Смес от протеини (суроватъчен протеин изолат, изолат от млечни протеини), разтворими фибри, бадеми, вода, есенции, еритритол, палмово олио, сушени боровинки (1%), сушени ягоди (1%), морска сол, калциев карбонат, сукралоза, стевия, ябълчена киселина, лимонена киселина.

Сморс:
Протеинов концентрат (суроватъчен протеин изолат, изолат от млечни протеини), разтворими царевични фибри, бадеми, еритритол, вода, неподсладен шоколад, естествени аромати, какаово масло. Съдържа по-малко от 2%: канела, морска сол, трапезна сол, палмово олио, стевия, слънчогледов лецитин, сукралоза, целулозна гума, ксантанова гума. Съдържа бадеми и млечни съставки.

Бисквити и сметана:
Смес от протеини (суроватъчен протеин изолат, изолат от млечни протеини), разтворими фибри, бадеми, вода, шоколадови бисквити (10%), парченца бял шоколад (5%), есенции, еритритол, палмово олио, морска сол, калциев карбонат, сукралоза, стевия.

Ябълков пай:
Протеинов концентрат (суроватъчен протеин изолат, изолат от млечни протеини), IMO фибри (тапиока), бадеми, вода, абълки, морска сол, естествени аромати, канела, сукралоза (0,029 g/порция). Съдържа бадеми и млечни съставки.

    

Дозировка

Консумирайте по всяко време на деня или преди и след тренировка.

    

Хранителни стойности

Хранителни стойности (вкус на бадем и ванилия)1 доза (60 g)
Калории 210 kcal
Мазнини 9 g
   от които наситени 0,5 g
   от които транс мазнини 0 g
Холестерол 0 mg
Натрий 340 mg
Въглехидрати 21 g
   от които фибри 18 g
   от които захари 1 g
Белтъчини 20 g
Калций, фосфор, магнезий, желязо
детайли за продукта
EAN 888849005956
Смес смес
Главна категория Протеинови бaрове
Без пластмасови опаковки не
Без изкуствени подсладители не
Без ГМО не
Био Не
Без глутен не
Без лактоза не
Вегетариански да
Веган не
Форма хранителни продукти
HS код 18063100: -- Plnené
Правна категория на продукта хранителни продукти
Вкус от група различно
Височина (cm) 4.50 см
Ширина (cm) 1.50 см
Дължина (cm) 13.50 см
Брутно тегло 0.06 кг.
Брой бройки в опаковка 12 бр.
Нето тегло 0.06 кг.
Дистрибутор GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Други категории Диетични продукти
Вегетариански продукти

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Customer reviews Протеиново блокче Quest 60 g - Quest nutrition
Напишете своето собствено мнение

Вкус

Вашето мнение за:Протеиново блокче Quest 60 g - Quest nutrition
Вашата оценка

Обща оценка на продукта

95 %
95 %
Средна оценка от 77 ревюта
60 %
40 %

Обща оценка от потвърдени покупки

100 %

Най-Полезното Положително Ревю на Продукта

100 %
Много съм доволна, вкусни са и е бързо си хапвам от тях...пробвала съм други от фитнеса, които изяждам на сила... Препоръчвам!

Намирате ли за полезно това ревю?

Вкус Рейтинг Цена В наличност
Въпроси от клиенти
Напишете въпрос
Напишете отговор