Шейкър тъмно син 700 ml - Scitec nutrition

0%
0% (0)
Производител: Scitec Nutrition

Шейкърът - тъмно син 700 ml е произведен от безвредна пластмаса. Той има конусообразна цедка, с помощта на която идеално ще разбъркате любимата си хранителна добавка, така че в нея да няма никакви бучки. Затваря се със завиване, а след употреба е достатъчно да го изплакнете с топла вода.

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО

Шейкър - тъмно син 700 ml - шейкър от безвредна пластмаса, с който ще можете да разбърквате любимите си хранителни добавки

Шейкърът - тъмно син 700 ml има конусообразна цедка, с помощтта на която идеално ще разбъркате любимия си протеин, креатин или предтренировъчен стимулант, така че в него да няма никакви бучки. Има идеална форма, която пасва на ръката, и голямо лого Scitec Nutrition в средата на продукта. Затваря се със завиване и не капе. Този шейкър ще се превърне във ваш любим партньор за тренировки.

     

Употреба

Просто изсипете в шейкъра необходимото количество хранителна добавка, протеинов прах, креатин на прах или предтренировъчен стимулант. След това добавете вода, мляко, фреш или плодов сок, затворете добре и разбъркайте, докато прахът се разтвори. Благодарение на цедката вътре прахът се разтваря бързо и след няколко секунди можете да консумирате любимата си напитка. След употреба просто изплакнете шейкъра с топла вода и го оставете да изсъхне.

детайли за продукта
EAN 30334-1
HS код 39249000: - Ostatné
Дистрибутор Scitec Nutrition s.r.o, A.Sipossa 9, 93601 Šahy, Slovakia
Правна категория на продукта аксесоари
Главна категория Шейкъри

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Customer reviews Шейкър тъмно син 700 ml - Scitec nutrition
Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Шейкър тъмно син 700 ml - Scitec nutrition
Вашата оценка
Маса в милилитри Цена В наличност
Въпроси от клиенти
Напишете въпрос
Напишете отговор