Спортна чанта за храна The Shield Midnight - Fitmark

Рейтинг:
80 % of 100
80% (1)
Производител: Fitmark

Спортна чанта за храна The Shield Midnight с приятен дизайн, иновативни функции и материал от най-високо качество. Тя е лека, лесно се носи и е изработена от здрав полиестер. Съдържа 3 големи кутии за основно ястие, 2 бр. охлаждащ гел, дозатор за витамини, добавки и протеинови напитки, 2 джоба за бутилка, протеинови блокчета и плодове. Запазва храната ви свежа за цели 8 часа.

Не е в наличност
Очаквана цена 172,90лв.

Спортна чанта за храна The Shield, която запазва храната ви свежа за цели 8 часа и ще ви спечели с иновативните си функции

Спортна чанта за храна The Shield Midnight с приятен дизайн, иновативни функции и материал от най-високо качество. The Shield издига чантите за храна на ново ниво. Тя е лека, лесно се носи и е изработена от здрав полиестер. Има подплатена презрамка, която може да се сваля. В нея лесно можете да организирате здравословната храна, която сте си приготвили за целия ден. Съдържа 3 големи кутии за основно ястие, 2 бр. охлаждащ гел (одобрени по TSA), дозатор за витамини, добавки и протеинови напитки, 2 изключително интелигентни разширяващи се джоба за бутилка, протеинови блокчета и плодове. За ключовете ви в тази чанта има собствено отделение. На външната задна част на чантата има място за вашия фитнес дневник или за списание. Чантата The Shield улеснява пътя ви до работното място или до фитнеса, а освен това всичките ви здравословни продукти остават свежи на ваше разположение за цели 8 часа. Чантата е с обем 15,5 литра.

            

Спортна чанта за храна The Shield Midnight - Fitmark

    

Чантата за храна The Shield съдържа:

  • 3 големи кутии за храна
  • 2 бр. охлаждащ гел
  • кутия за вашите витамини или протеини
  • 2 големи странични джоба за шейкър, бутилка или протеинови блокчета

 

Размери

РазмериДължинаШиринаВисочина
Големина (cm) 31,7 21,6 24,1

    

Как да се грижим за нея?

Почиствайте чантата с влажна кърпа, ако е необходимо. Перете я само на ръка. Не използвайте никакви почистващи препарати, нито белина. Пазете материята суха.

детайли за продукта
EAN 31109
Главна категория Чанти за храна
Дистрибутор GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Правна категория на продукта аксесоари
Customer reviews Спортна чанта за храна The Shield Midnight - Fitmark
Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Спортна чанта за храна The Shield Midnight - Fitmark
Вашата оценка
цвят Цена Специална цена В наличност
Въпроси от клиенти
Напишете въпрос
Напишете отговор