Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Спортна раница Endurance Backpack Black - Fitmark

Производител: Fitmark

Endurance Backpack е практична спортна раница за фитнес или за пътуване, която ще ви послужи като отлично място за съхранение. Изработена е от висококачествен балистичен найлон, благодарение на което устоява на изпитанията на времето. Тя има обезопасителна презрамка, отделен джоб за обувки и мръсни дрехи, място за спортна бутилка и шейкър. Освен това, в нея има отделение за вашия лаптоп или книги.

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО

Endurance Backpack - спортна раница от балистичен найлон, която устоява на изпитанията на времето

Спортната раница Endurance Backpack Black е практична раница за фитнес или за пътуване, която е изработена от балистичен найлон. Тя има обезопасителна презрамка, отделен джоб за обувки и мръсни дрехи, място за спортна бутилка и шейкър. Освен това, в нея има отделение за вашия лаптоп или книги. Тази елегантна и семпла раница устоява на изпитанията на времето. За където и да се приготвяте, тя с удоволствие ще ви придружи.

   

Endurance Backpack fitmark

    

Размери на раницата

Размери (cm)Раница
Дължина 15,24
Ширина 35,56
Височина 45,72
 
    

Как да се грижим за раницата?

Раницата не изисква специални грижи. В случай на замърсяване просто я почистете с влажна кърпа, ако се налага, я изперете, но само на ръка. Не използвайте никакви почистващи препарати, нито белина. Пазете материята суха.

Мнения на клиенти

Спортна раница Endurance Backpack Black - Fitmark

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Спортна раница Endurance Backpack Black - Fitmark
Вашата оценка

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Въпроси от клиенти

Спортна раница Endurance Backpack Black - Fitmark

Напишете въпрос
Напишете отговор