STB BCAA Workout 400 g - ActivLab

Рейтинг:
80 % of 100
80% (2)
Производител: ActivLab

STB BCAA Workout е средство за увеличаване на силата и за борба с умората. Благодарение на комбинацията от аминокиселини с разклонена верига BCAA и комплекса от минерали, тази добавка действа синергично с цел подобряване на качеството и продължителността на тренировките. Освен това, добавеният бета аланин дава възможност за по-интензивни тренировки.

Не е в наличност
Очаквана цена 29,90лв.

STB BCAA Workout увеличава силата и издръжливостта и позволява по-интензивни тренировки

STB BCAA Workout са аминокиселини с разклонена верига, а същевременно и средство за увеличаване на силата и за борба с умората. С комбинацията си от стимулиращи агенти, продуктът дава забележими резултати още след първия прием. Използваните стимуланти правят възможно бързото облекчаване на умората. Приемът на аминокиселини с разклонена верига BCAA е основополагащ за всеки спортист! BCAA представляват около 30% от нашите мускули. При липса на глюкоза или по време на интензивно физическо натоварване се стига до директното им изгаряне. Можете да предотвратите това, като осигурите на тялото си аминокиселини с разклонена верига от външен източник. А добавеният бета аланин дава възможност за по-интензивни тренировки.

    

STB BCAA Workout

     

Комплексен продукт, който съдържа безупречно балансирани пропорции аминокиселини с разклонена верига, обогатени с минерали, които действат синергично с цел подобряване на качеството и продължителността на тренировките. Така създадената комбинация от аминокиселини гарантира нарастване на мускулните тъкани и осигурява адекватно зареждане с енергия при интензивни тренировки.

    

Предимствата на BCAA Workout

  • повишава силата и издръжливостта
  • увеличава притока на кръв към мускулите
  • действа стимулиращо и се бори с умората

    

Състав

L-левцин, бета аланин, L-валин, L-изолевцин, L-аргинин, регулатор на киселинността: лимонена киселина, аромат, подсладител: E955, оцветители: E104 (аромат на лимон и на портокал), E110 (аромат на грейпфрут и на портокал), E124 (аромат на грейпфрут и на вишна).

     

Дозировка

Препоръчва се да приемете една доза (10 g) сутрин на гладно, както и 20 минути преди тренировка. Разтворете в 250 - 300 ml вода или в любимата си напитка.

     

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности1 доза (10 g)
L-левцин 3 g
L-изолевцин 1,5 g
L-валин 1,5 g
Бета аланин 2 g
L-аргинин 1 g

    

Предупреждение

Не надвишавайте препоръчителната дозировка. Продуктът не е подходящ за бременни жени и за кърмачки. Да се съхранява на сухо и хладно място. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да се съхранява на място, недостъпно за деца!
Предупреждение за алергени: продуктът е произведен в съоръжение, в което може да се обработват продукти, съдържащи мляко, яйца, соя, пшеница, ракообразни, рибено масло, лешници и фъстъци.

детайли за продукта
Главна категория BCAA
Произведено в EU
Без пластмасови опаковки не
Без изкуствени подсладители не
Customer reviews STB BCAA Workout 400 g - ActivLab
Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:STB BCAA Workout 400 g - ActivLab
Вашата оценка
Príchuť Цена Специална цена В наличност
Въпроси от клиенти
Напишете въпрос
Напишете отговор