Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Super Guarana 100 таб - Scitec Nutrition

Производител: Scitec Nutrition

Super Guarana е естествен и растителен източник на кофеин, благодарение на което ободрява, подпомага снабдяването на организма с енергия, съсредоточеността, концентрацията и изгарянето на мазнини. Рецептата съдържа и калций, който спомага за нормалните метаболитни процеси, дейността на мускулите, невротрансмисията, поддържането на здрави кости и зъби.

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО

Super Guarana: растителен източник на кофеин, който ви дава енергия преди тренировка, подобрява концентрацията и подпомага изгарянето на мазнини

Super Guarana е естествен и растителен източник на кофеин и други активни съставки. Семената на гуараната съдържат кофеин, при това в двойно по-висока концентрация от зърната кафе. Нейните енергизиращи свойства подпомагат снабдяването на организма с енергия и психическата дейност (съсредоточение, концентрация). Помага по време на диета, тъй като понижава апетита и подпомага изгарянето на мазнини. Гуараната може да влияе благоприятно върху паметта, физическата кондиция, бдителността и настроението. Също така активно понижава обема на мастните клетки. Рецептата съдържа и калций, който е важна съставка по време на диета и спомага за нормалните метаболитни процеси, дейността на мускулите, невротрансмисията и поддържането на здрави кости и зъби.

  super guarana

 

Super Guarana и нейните предимства

  • естествен и растителен източник на кофеин
  • подпомага снабдяването на организма с енергия
  • подпомага съсредоточаването и психическата дейност
  • понижава апетита
  • подпомага изгарянето на мазнини
  • спомага за нормалните метаболитни процеси
  • спомага за нормалната мускулна дейност

 

Дозиране

Използвайте 2 таблетки 30 минути преди тренировка.

 

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности1 доза (2 таб)
Калций 500 mg
Гуарана 900 mg

 

Други съставки

Калциев карбонат, Paullina cupana (семена), калциев фосфат, микрокристалинна целулоза (от растителен произход), колоиден силициев диоксид, магнезиев стеарат, талк.

 

Предупреждение

Не е подходящ за деца, бременни и кърмещи жени. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте далеч от достъпа на деца. Съхранявайте на сухо при температура до 25°C, пазете от пряка слънчева светлина и студ. Производителят не носи отговорност за щети възникнали поради неправилна употреба или складиране.

Предупреждение за алергици: Изработено в съоръжение, който обработва мляко, соя, яйчни белтъци, глутен и фъстъци.

Мнения на клиенти

Super Guarana 100 таб - Scitec Nutrition

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Super Guarana 100 таб - Scitec Nutrition
Вашата оценка

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Въпроси от клиенти

Super Guarana 100 таб - Scitec Nutrition

Напишете въпрос
Напишете отговор