Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Сушено говеждо месо STM Paleo Energia - St. Marcus

Производител: St.Marcus
Рейтинг:
20 %

Сушено говеждо месо STM Paleo Energia не съдържа абсолютно никакъв калиев сорбат, без глутен и лактоза. Той чудесно допълва дозата протеин по естествен начин, освен това има ниско съдържание на мазнини. Говеждото месо е мариновано  24 часа, сушено на въздух, след това е подбрано ръчно и е нарязано. Благодарение на естествения процес на сушене се запазват всички хранителни вещества и минерали на говеждото месо!

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО

Сушено говеждо месо STM Paleo Energia – естествен начин за допълване на дозата протеин с ниско съдържание на мазнини и без консерванти

Сушеното говеждо месо STM Paleo Energia от марката St. Marcus не съдържа никакъв калиев сорбат, без глутен и лактоза. Идеално ще допълни дозата протеин по естествен начин с говеждо месо, при това без захар. Британско говеждо с висококачествени протеини с ниско съдържание на мазнини, мариновано е 24 часа и е сушено на въздух в контролирана среда. След това ръчно е подбрано и е нарязано на парчета за непосредствена консумация, които са не само впечатляващо вкусни, но и са пълни с пълноценни хранителни вещества благодарение на естествения процес на сушене, който запазва всички хранителни вещества и минерали на говеждото месо! След отваряне складирайте сушеното говеждо месо на сухо, проветриво място и консумирайте до 5 дни.

   

Сушено говеждо месо STM Paleo Energia - St. Marcus

                         

Сушено говеждо месо Chilli Beef Biltong

Този пикантен 100% деликатес с ниско съдържание на мазнини съдържа 52 g протеини в 100 g месо,  незабележимите 5 g мазнини и само 5 g въглехидрати – идеален, ако търсите здравословно хапване, който ще задоволи вашия апетит. Това е вкусна, деликатна, питателна храна - така приготвен този високо протеинов деликатес за непосредствена консумация можете да хапвате по всяко време на деня!

  

Състав

Говеждо месо (от 200 g на 100 g сушени резени), BIO ябълков оцет, сол, билки и подправки, чили.

      

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойностив 100 гр
Калории 278 kcal
Мазнини 5 гр
Въглехидрати 5 гр
Протеини 52 гр
Сол 1,2 гр

   

Сушено говеждо месо Original Beef Biltong

Този пикантен 100% деликатес с ниско съдържание на мазнини съдържа 52 g протеини в 100 g месо,  незабележимите 5 g мазнини и само 5 g въглехидрати – идеален, ако търсите здравословно хапване, който ще задоволи вашия апетит. Това е вкусно, деликатно, питателно похапване, така приготвен този високо протеинов деликатес за непосредствена консумация можете да хапвате по всяко време на деня!

 

Състав

Говеждо месо (от 200 g на 100 g сушени резени), BIO ябълков оцет, сол, билки и подправки, чили

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойностив 100 гр
Калории 278 kcal
Мазнини 5 g
Въглехидрати 5 g
Протеини 52 g
Сол 1,2 g

 

Сушено говеждо месо Chilli Beef Sticks + Чия

Сушена говежда пастърма с мед и семена чия са най-добрият, най-бързият и най-естественият начин за прием на белтъчини. Всеки 100 g от сушената пастърма съдържа 51 g протеини и са произведени без прибавена захар, но са обогатени с семена от чия. Това е вкусно, деликатно, питателно похапване, така приготвен този високо протеинов деликатес за непосредствена консумация можете да хапвате по всяко време на деня!


Състав

Говеждо месо, хранено с британска трева, естествен ябълков оцет, семена от чия, сол, листа от стевия, билки и подправки.

 

Таблица на хранителните стойности

Хранителни веществав 100 гр
Калории 404 kcal
Мазнини 20 гр
Въглехидрати 3 гр
Протеини 51 гр
Сол 1 гр
 

Аминокиселини BCAA

Хранителни веществав 100 гр
L-левцин 3,4 gl
L-изолевцин 1,2 гр
L-валин 2,3 гр
Мнения на клиенти

Сушено говеждо месо STM Paleo Energia - St. Marcus

Обща оценка на продукта

20 %
20 %
Средна оценка от 1 ревю
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

РЕВЮТА

ОТ ПРОВЕРЕНИ КЛИЕНТИ

20,0 %

Най-Полезното Положително Ревю на Продукта

Най-Полезното Негативно Ревю на Продукта

Всички мнения Сушено говеждо месо STM Paleo Energia - St. Marcus

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Сушено говеждо месо STM Paleo Energia - St. Marcus
Вашата оценка

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Въпроси от клиенти

Сушено говеждо месо STM Paleo Energia - St. Marcus

Напишете въпрос
Напишете отговор