Spokey Гири и тежести

Гири и тежести от производител Spokey са фитнес уреди, с чиято помощ ще обогатите домашните си тренировки, тренировките във фитнеса и много други активности на открито. Тази категория включва тежести, които можете да закачате към отделни части на тялото си или да държите с ръцете си, което увеличава съпротивлението и прави тренировките по-предизвикателни. Тези уреди са популярни сред силовите атлети, както и сред атлетите, които се занимават с кардио спортове.

Как да използвате тези фитнес уреди?

 • Жилетките с тежести са фитнес оборудване с множество употреби, които се използват от силови или кардио атлети. Всичко, което трябва да направите, е да изберете желаната тежест и можете да започвате да тренирате. Напредналите атлети определено ще се зарадват на факта, че могат да добавят тежест, особено по време на набирания. По подобен начин могат да се използват и по време на клекове, напади и други силови упражнения, които включват цялото тяло. Жилетката може да се носи по време на бягане и ходене за допълнително съпротивление и за горене на калории в случай, че целта ви е да отслабнете.
 • Пудовки, медицински топки, тежка топка и торба с тежести са фитнес уреди, които редовно се използват от любителите на кросфита и на кръговите тренировки, както и от всеки атлет, който се стреми на подобри силата, експлозивността и скоростта си. Това фитнес оборудване е идеалният избор за домашен фитнес, независимо дали искате да правите клекове и напади. Ако сте във фитнеса, можете да си подавате медицинска топка или топка с тежести заедно с добър приятел. Торбата с тежести може да се използва за различни упражнения, а с помощта на пудовките ще изпълнявате суингове. Тези фитнес уреди с лекота ще ви помогнат по пътя ви към постигането на по-добра спортна форма.
 • Тежести за глезени и китки са любими най-вече на жените, които ги използват по време на домашните си тренировки за оформяне и стягане на задните части. Като ги поставите на глезените си, вие създавате допълнително съпротивление, което ще ви е от полза по време на различни упражнения за крака, като повдигане на крака или ритници. От друга страна, ако ги поставите на китките си, вие ще увеличите съпротивлението по време на упражнения за горна част на тялото, което ще ви е от полза, ако тренирате бокс, например. Атлетите, които се занимават с кардио спортове могат да ги закачат за китките или глезените си по време на бягане, за да направят тренировките си много по-предизвикателни, а това ще им се отплати по време на състезания.

Затова, ако търсите ефикасно фитнес оборудване, което да подобри едновременно силата и издръжливостта ви, със сигурност ще намерите всичко, от което се нуждаете в тази категория.

Покажи още

2 продукти

на страница
Задай във възходяща посока
Изчисти филтъра
Производител:
 1. GymBeam (16)
 2. Spokey (2)
цвят
 1. shadow (2)
Правна категория на продукта
Цена
Филтриране по
 1. Wrist and Ankle weights COM FORM IV 2 x 1.5kg Blue - Spokey
  Тежести за китки COM FORM IV 2 x 1.5kg Blue - Spokey
  100%
  100 % (4)
  32,50лв.
 2. Wrist and Ankle weights COM FORM IV 2 x 1kg Green - Spokey
  Не е в наличност
  Тежести за китки COM FORM IV 2 x 1kg Green - Spokey
  100%
  100 % (1)

2 продукти