Тениска Ambition Is Priceless Blue White - GymBeam

Рейтинг:
100 % of 100
100 % (1)
Производител: GymBeam Clothing

Тениска Ambition не бива да липсва в гардероба на никой спортист, който следва максимата "Ambition is Priceless". Тази тениска Амбицията е безценна в светло син цвят е направена от 100% предварително изпран памук, високо качествен и не предизвиква алергични реакции при потене. Затова е подходяща не само за ежедневна употреба, но и във фитнеса.

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО

Тениска Ambition Is Priceless – идеалната спортна тениска за амбициозни и целенасочени спортисти

Тениска Амбицията е безценна не бива да липсва в гардероба на никой спортист, който иска да превърне в реалност своите мечти, цели и визия. Тениската с надпис "Ambition Is Priceless", което означава "Амбицията е безценна", перфектно улавя стила на своя собственик и неговата целеустеменост. Тениска Амбицията е безценна в светло син цвят е направена от 100% предварително изпарн памук, високо качествена материя, и затова е подходяща не само като ежедневно облекло, но и за фитнес. Не предизвиква алергични реакции при изпотяване. Тази стилна тениска има чудесна изработка - подсилена яка, двойно зашити ръкави и вътешен подгъв - просто идеална.

 

Тениска Ambition is Priceless Blue White GymBeam

 

За кого е тениската Ambition Is Priceless?

Тениската е предназначена за всички мъже и спортисти, които държат на своите дрехи да са от качествена материя, като например 100% предизпран памук, но също така отдават значение и на стила.

 

Какъв размер да изберем?

РазмерSMLXLXXL
Широчина в гърдите 45 см 50 см 55 см 60 см 65 см
Дължина 72 см 74 см 75 см 76 см 80 см

 

Как да се грижим за тениската?

 

Перете отвътре навън при температура 30 ° C, гладете на умерена температура. Не гладете отвътре навън и върху печата. Не се препоръчва да сушете в сушилня, може да се свие.

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Customer reviews Тениска Ambition Is Priceless Blue White - GymBeam
Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Тениска Ambition Is Priceless Blue White - GymBeam
Вашата оценка
Въпроси от клиенти
Напишете въпрос
Напишете отговор