Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Тениска Muscle Up Black White - GymBeam

Производител: GymBeam Clothing

Бялата тениска Dedication с подходящ за вашия устрем надпис "Dedication has no limits" е предназначена за тези спортисти, които нямат граници. Тя е изработена от 100% предварително обработен памук, което я прави подходяща не само за ежедневна употреба, но и за упражнения. И вие ще се влюбите в тази тениска с къс ръкав и с уникален дизайн.

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО
Очаквана цена 10,90 лв.

Тениска Dedication с подходящ надпис за тези, които не познават границите

Тъмносива тениска Dedication с подходящ за вашия устрем надпис "Dedication has no limits", който може да бъде разбран само от тези, които се увличат от тежките тренировки. Тя е изработена от 100% предварително обработен памук, което я прави подходяща не само за ежедневна употреба, но и за упражнения. И вие ще се влюбите в тази тениска с къс ръкав и с уникален дизайн.

  Тениска Muscle Up Black White - GymBeam

   

За кого е предназначена тениската Dedication?

Тениската е предназначена за всички мъже и спортисти, които се радват на облекло, изработено от висококачествени материали, като 100% предварително обработен памук, но също така държат на вкуса и на стила си. 

   

Какъв размер да изберем?

РазмерSMLXLXXL
Ширина на гърдите 47 cm 50 cm 53 cm 56 cm 60 cm
Дължина 66 cm 69 cm 72 cm 74 cm 76 cm

   

Как да се грижим за тениската?

    

Перете тениската наопаки при температура от 30ºC, а ако искате да я гладите, задайте умерена температура и не я гладете наопаки, дори и само чрез натискане. Сушете я в сушилня само ако искате да я свиете, в противен случай не препоръчваме сушене, защото то може да навреди на тениската.

Мнения на клиенти

Тениска Muscle Up Black White - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Тениска Muscle Up Black White - GymBeam
Вашата оценка
Сезонност
сезонно
EAN
9000001137126
Главна категория

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Въпроси от клиенти

Тениска Muscle Up Black White - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор