Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Валяк за упражнения Fitness Roller PS-4050 - Power System

Производител: Power System
Рейтинг:
55 %

Валякът за упражнения от пяна Fitness Roller е ефективно масажно помощно средство за подобряване на цялостната мобилност на тялото, за увеличаване на размера на мускулатурата и за освобождаване на схванатите мускули. Той е произведен от висококачествена пяна и има твърда куха сърцевина, устойчива на механични повреди. Валякът е с типична 3D повърхност и здрава дълготрайна конструкция. Благодарение на това той винаги е готов да намали риска от нараняване и да ви помогне при възстановяването след нараняване.

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО
Очаквана цена 38,99 лв.

Fitness Roller - валяк от пяна за упражнения и освобождаване на схванатите мускули, който гарантира увеличаване на размера на мускулатурата и подпомага възстановяването след нараняване

Валякът за упражнения от пяна Fitness Roller е масажно помощно средство за подобряване на цялостната мобилност, за увеличаване на размера на мускулатурата, за подобряване на равновесието и походката. Специалният дизайн на този продукт дава възможност за целеви масаж, както и за включване на всички мускулни групи. Масажният валяк от пяна е предназначен за техники за освобождаване на мускулите чрез самомасажиране, а именно - освобождаване и релаксация на напрегнати и схванати мускули по време и след тренировка, намаляване на болките в мускулната система и ставите, подобряване на кръвообращението и възстановяване на мускулната еластичност.

                        

Валян за упражнения Fitness Roller PS-4050 - Power System

 

Редовната му употреба намалява риска от наранявания, подпомага възстановяването след наранявания и подготвя мускулите за предстоящи натоварвания и максимална ефективност. Валякът за упражнения от пяна Fitness Roller е конструиран така, че да издържа на постоянна, тежка и многократна употреба, без да се повреди. Той е изработен от висококачествена пяна EVA и има твърда куха сърцевина от ABS (акрилонитрил-бутадиен-стирен полимер), устойчива на механични повреди. Така твърдата му куха сърцевина осигурява здрава конструкция с дълъг живот. Валякът има типична 3D повърхност, която дава усещането за ръка на масажист - широките плоски форми симулират докосване на длани, дългите кухи форми създават усещане за допир на пръсти, а малките твърди форми - за върховете на пръстите. Тези материали създават изключително издръжлив продукт, идеален за необходимите ежедневни упражнения и масаж.

Мнения на клиенти

Валяк за упражнения Fitness Roller PS-4050 - Power System

Обща оценка на продукта

55 %
55 %
Средна оценка от 7 ревюта
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

РЕВЮТА

ОТ ПРОВЕРЕНИ КЛИЕНТИ

80,0 %

Най-Полезното Положително Ревю на Продукта

Най-Полезното Негативно Ревю на Продукта

Всички мнения Валяк за упражнения Fitness Roller PS-4050 - Power System

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Валяк за упражнения Fitness Roller PS-4050 - Power System
Вашата оценка
Произведено в
Китай
Дистрибутор
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Правна категория на продукта
аксесоари
EAN
4050001700009
Брой на палет
1 бр.
Брой в пакет
1 бр.
Брутно тегло
0.66 кг.
Дължина
14.00 cm
Ширина
14.00 cm
Височина
34.00 cm
Главна категория

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Въпроси от клиенти

Валяк за упражнения Fitness Roller PS-4050 - Power System

Напишете въпрос
Напишете отговор