Валяк за упражнения Fitness Roller PS-4050 - Power System

Рейтинг:
55 % of 100
55 % (7)
Производител: Power System

Валякът за упражнения от пяна Fitness Roller е ефективно масажно помощно средство за подобряване на цялостната мобилност на тялото, за увеличаване на размера на мускулатурата и за освобождаване на схванатите мускули. Той е произведен от висококачествена пяна и има твърда куха сърцевина, устойчива на механични повреди. Валякът е с типична 3D повърхност и здрава дълготрайна конструкция. Благодарение на това той винаги е готов да намали риска от нараняване и да ви помогне при възстановяването след нараняване.

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО

Fitness Roller - валяк от пяна за упражнения и освобождаване на схванатите мускули, който гарантира увеличаване на размера на мускулатурата и подпомага възстановяването след нараняване

Валякът за упражнения от пяна Fitness Roller е масажно помощно средство за подобряване на цялостната мобилност, за увеличаване на размера на мускулатурата, за подобряване на равновесието и походката. Специалният дизайн на този продукт дава възможност за целеви масаж, както и за включване на всички мускулни групи. Масажният валяк от пяна е предназначен за техники за освобождаване на мускулите чрез самомасажиране, а именно - освобождаване и релаксация на напрегнати и схванати мускули по време и след тренировка, намаляване на болките в мускулната система и ставите, подобряване на кръвообращението и възстановяване на мускулната еластичност.

                        

Валян за упражнения Fitness Roller PS-4050 - Power System

 

Редовната му употреба намалява риска от наранявания, подпомага възстановяването след наранявания и подготвя мускулите за предстоящи натоварвания и максимална ефективност. Валякът за упражнения от пяна Fitness Roller е конструиран така, че да издържа на постоянна, тежка и многократна употреба, без да се повреди. Той е изработен от висококачествена пяна EVA и има твърда куха сърцевина от ABS (акрилонитрил-бутадиен-стирен полимер), устойчива на механични повреди. Така твърдата му куха сърцевина осигурява здрава конструкция с дълъг живот. Валякът има типична 3D повърхност, която дава усещането за ръка на масажист - широките плоски форми симулират докосване на длани, дългите кухи форми създават усещане за допир на пръсти, а малките твърди форми - за върховете на пръстите. Тези материали създават изключително издръжлив продукт, идеален за необходимите ежедневни упражнения и масаж.

детайли за продукта
EAN 4050001700009
HS код 90191090: -- Ostatné
Дистрибутор GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Правна категория на продукта аксесоари
Брой бройки в палет 1 бр.
Брой бройки в опаковка 1 бр.
Брутно тегло 0.66 кг.
Дължина (cm) 14.00 см
Ширина (cm) 14.00 см
Височина (cm) 34.00 см
Произведено в Китай
Главна категория Масажни ролери
Други категории Аксесоари
Фитнес подаръци
Домашни тренировки

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Customer reviews Валяк за упражнения Fitness Roller PS-4050 - Power System
Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Валяк за упражнения Fitness Roller PS-4050 - Power System
Вашата оценка
Цветове Цена Специална цена В наличност
Въпроси от клиенти
Напишете въпрос
Напишете отговор