Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Валяк за упражнения Fitness Roller PS-4050 - Power System

Производител: Power System
Рейтинг:
55 %

Валякът за упражнения от пяна Fitness Roller е ефективно масажно помощно средство за подобряване на цялостната мобилност на тялото, за увеличаване на размера на мускулатурата и за освобождаване на схванатите мускули. Той е произведен от висококачествена пяна и има твърда куха сърцевина, устойчива на механични повреди. Валякът е с типична 3D повърхност и здрава дълготрайна конструкция. Благодарение на това той винаги е готов да намали риска от нараняване и да ви помогне при възстановяването след нараняване.

Не е в наличност
Очаквана цена 38,99 лв.

Fitness Roller - валяк от пяна за упражнения и освобождаване на схванатите мускули, който гарантира увеличаване на размера на мускулатурата и подпомага възстановяването след нараняване

Валякът за упражнения от пяна Fitness Roller е масажно помощно средство за подобряване на цялостната мобилност, за увеличаване на размера на мускулатурата, за подобряване на равновесието и походката. Специалният дизайн на този продукт дава възможност за целеви масаж, както и за включване на всички мускулни групи. Масажният валяк от пяна е предназначен за техники за освобождаване на мускулите чрез самомасажиране, а именно - освобождаване и релаксация на напрегнати и схванати мускули по време и след тренировка, намаляване на болките в мускулната система и ставите, подобряване на кръвообращението и възстановяване на мускулната еластичност.

 

Валян за упражнения Fitness Roller PS-4050 - Power System

 

Редовната му употреба намалява риска от наранявания, подпомага възстановяването след наранявания и подготвя мускулите за предстоящи натоварвания и максимална ефективност. Валякът за упражнения от пяна Fitness Roller е конструиран така, че да издържа на постоянна, тежка и многократна употреба, без да се повреди. Той е изработен от висококачествена пяна EVA и има твърда куха сърцевина от ABS (акрилонитрил-бутадиен-стирен полимер), устойчива на механични повреди. Така твърдата му куха сърцевина осигурява здрава конструкция с дълъг живот. Валякът има типична 3D повърхност, която дава усещането за ръка на масажист - широките плоски форми симулират докосване на длани, дългите кухи форми създават усещане за допир на пръсти, а малките твърди форми - за върховете на пръстите. Тези материали създават изключително издръжлив продукт, идеален за необходимите ежедневни упражнения и масаж.

Мнения на клиенти

Валяк за упражнения Fitness Roller PS-4050 - Power System

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Валяк за упражнения Fitness Roller PS-4050 - Power System
Вашата оценка
Правна категория на продукта
аксесоари
Сезонност
целогодишно
EAN
4050001700009
HS код
90191090
Брутно тегло
0.66 кг.
Дължина
14.00 cm
Ширина
14.00 cm
Височина
34.00 cm
Главна категория
Въпроси от клиенти

Валяк за упражнения Fitness Roller PS-4050 - Power System

Напишете въпрос
Напишете отговор