Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Валяк за упражнения Prime Roller Purple - Power System

Производител: Power System

Валякът за упражнения от пяна Prime Roller Purple е ефективно масажно помощно средство за подобряване на цялостната мобилност на тялото, за увеличаване на размера на мускулатурата и за освобождаване на схванатите мускули. Той е произведен от висококачествена пяна и има твърда куха сърцевина, устойчива на механични повреди. Благодарение на това той винаги е готов да намали риска от нараняване и да ви помогне при възстановяването след нараняване.

Не е в наличност
Очаквана цена 32,50 лв.

Prime Roller Purple - валяк от пяна за упражнения и освобождаване на схванатите мускули, който гарантира увеличаване на размера на мускулатурата и подпомага възстановяването след нараняване

Валякът за упражнения от пяна Prime Roller Purple е масажно помощно средство за подобряване на цялостната мобилност, за увеличаване на размера на мускулатурата, за подобряване на равновесието и походката. Специалният дизайн на този продукт дава възможност за целеви масаж, както и за включване на всички мускулни групи. Масажният валяк от пяна е предназначен за техники за освобождаване на мускулите чрез самомасажиране, а именно - освобождаване и релаксация на напрегнати и схванати мускули по време и след тренировка, намаляване на болките в мускулната система и ставите, подобряване на кръвообращението и възстановяване на мускулната еластичност.

 

Редовната му употреба намалява риска от наранявания, подпомага възстановяването след наранявания и подготвя мускулите за предстоящи натоварвания и максимална ефективност. Валякът за упражнения от пяна Prime Roller Purple е конструиран така, че да издържа на постоянна, тежка и многократна употреба, без да се повреди. Той е изработен от висококачествена пяна EVA и има твърда куха сърцевина от ABS (акрилонитрил-бутадиен-стирен полимер), устойчива на механични повреди. Така твърдата му куха сърцевина осигурява здрава конструкция с дълъг живот. Валякът дава усещането за ръка на масажист - широките плоски форми симулират докосване на длани, дългите кухи форми създават усещане за допир на пръсти, а малките твърди форми - за върховете на пръстите. Тези материали създават изключително издръжлив продукт, идеален за необходимите ежедневни упражнения и масаж.
 

Размери

РазмериДължинаОбиколка
Размер(cm)4515
 

Предупреждение

Валякът е с издръжливост до 150 кг.

Мнения на клиенти

Валяк за упражнения Prime Roller Purple - Power System

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Валяк за упражнения Prime Roller Purple - Power System
Вашата оценка
Дистрибутор
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Правна категория на продукта
аксесоари
EAN
4074001400004
HS код
95069990
Брой в пакет
5 бр.
Брутно тегло
0.28 кг.
Дължина
45.00 cm
Ширина
14.50 cm
Височина
45.00 cm
Главна категория

Предупреждение:

Алергените са посочени с удебелен шрифт в състава.
Може да съдържа глутен, яйца, ядки и фъстъци.
Продуктът не съдържа алергени.
Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Въпроси от клиенти

Валяк за упражнения Prime Roller Purple - Power System

Напишете въпрос
Напишете отговор