Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Витамин C 1000 20 таб - OstroVit

Производител: OstroVit
Рейтинг:
100 %

Витамин C във формата на разтворими таблетки, които след разтваряне във вода създават освежаваща напитка. Служи като превенция на простудни и вирусни заболявания, подпомага имунната и нервната система. Стимулира производството на колаген, помага за намаляване на умората и ускорява заздравяването на раните.

Не е в наличност
Очаквана цена 4,39 лв.

Витамин C 1000: разтворими таблетки, които подсилват здравето, мускулите и кръвоносните съдове

Витамин C 1000 e във формата на разтворими таблетки, които се разтварят във вода и създават освежаваща напитка. Витамин C (аскорбинова киселина) е един от най-важните витамини, които е необходим за нормалните функции на човешкия организъм. Действа като силен антиоксидант, стимулира производството на колаген и има важно значение за здравословното състояние на костите.

 

Витамин C 1000 - ostrovit

 

Редовното приемане на витамин C е особено важно най-вече за хората, които спортуват активно или извършват тежка физическа работа. Това е главно поради факта, че Витамин С намалява умората и едновременно с това стимулира синтеза на колаген. Повишени нужди от витамин C освен спортистите имат и възрастните хора, пушачите, хората, дългосрочно изложени на стрес, бременните и кърмещите жени. Витамин C също така подсилва кръвоносните съдове, с което предотвратява възникването на синини, както и на кървене. С редовния прием на витамин C вие ще стимулирате имунната си система и ще намалите рисковете от простудни заболявания. 

 

Витамин C 1000 и ползите от него

  • помага за понижаване на умората
  • помага за предпазване на клетките от оксидантен стрес
  • забавя процесите на стареене
  • подпомага правилната функция на имунната и нервната система
  • стимулира синтеза на колаген
  • ускорява заздравяването на раните
  • освежаващ лимонов вкус

 

Състав

L-аскорбинова киселина (витамин C), регулатор на киселинността (лимонена киселина), натриев бикарбонат, пълнител (сорбитол), подсладител (декстроза), подсладител (полиетилен гликол), носител подсл. (полиетиленгликол), аромат, противослепващ агент (силициев диоксид).

 

Дозировка

Разтворете 1 разтворима таблетка в около 200 ml вода и приемайте веднъж дневно.

 

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности1 доза (1 табл.)
Витамин C (аскорбинова киселина)1000 mg

 

Предупреждение

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Този продукт не е заместител на разнообразното и балансирано хранене. Пазете далеч от достъпа на малки деца. Да се съхранява на хладно и сухо място. Продуктът е произведен в предприятие, където се обработват соя, яйца, зърнени храни, фъстъци и орехи.

Мнения на клиенти

Витамин C 1000 20 таб - OstroVit

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Витамин C 1000 20 таб - OstroVit
Вашата оценка

Вкус

Въпроси от клиенти

Витамин C 1000 20 таб - OstroVit

Напишете въпрос
Напишете отговор