Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Витамин D3+K1+K2 - GymBeam

Производител: GymBeam
Рейтинг:
94 %

Витаминът D3+K1+K2 е уникална комбинация от витамини, която помага за здравината на костите и има благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система. В допълнение, витамин D осигурява здравето на зъбите и ефективно подпомага имунната система. Витаминът К1 служи за правилно съсирване на кръвта и витаминът К2 е по-полезен за мозъчната дейност и действа противовъзпалително.

Не е в наличност Очаква се: 09.06.2020
Очаквана цена 15,50 лв.

Витамин D3 + K1 + K2 - всичко за здравето на вашите кости, зъби и сърце в допълнение към другите благоприятни ефекти за организма

Витамин D3 + K1 + K2 е уникална комбинация от витамини, важни за здравето на костите и зъбите. В допълнение, обаче, тези витамини действат и върху правилното функциониране на сърцето, което действа като превантивна профилактика. Витамин К2 се допълва с витамин D3 като комбинираната им дозировка значително увеличава тяхната ефективност. Витамин D, който се намира в този продукт, помага да се абсорбира калция и фосфора от червата, което има положителен ефект върху здравето на мускулите, костите и зъбите. Продуктът ефективно поддържа имунната система и стимулира производството на инсулин, спомага за лечение на диабет тип 2. Той е от съществено значение за нормалното развитие и функциониране на мозъка и има благоприятен ефект върху кръвното налягане.

 

Витамин К1 се грижи за правилното съсирване на кръвта и подпомага чернодробната функция. Той също така е от полза за костната регенерация и подпомага абсорбцията на калция. Витамин К2 спомага за предотвратяване на сърдечни заболявания и намалява риска от възпаление. Ефективно помага за предотвратяване на остеопороза, фрактури и болки в костите и мускулите.

 

Как влияе витамин К на спортистите?

Витамин К ще бъде оценен от спортистите главно поради способността му да поддържа костите здрави и силни. Също така, витамин D3 активно стимулира абсорбцията на калций, който е основният минерал в костния метаболизъм. Витамин К2 също има способността да намаля риска от навяхвания на глезените или увреждания на тазобедрената става, бедрената става, както и риска от други фрактури. Редовният прием на витамин К дори облекчава риска от остеопороза. Витамин К действа противовъзпалително в тялото, което ще бъде оценено от спортистите, които често претоварват мускулите си.

  Витамин D3+K1+K2 - GymBeam

 

Защо Витамин К2 се приема съвместно с витамин D?

Витамин К2 често се допълва с витамин D (или обратно), защото витамин D помага да се абсорбира калция и също като витамин К има положителен ефект върху здравината на костите. Съвместното дозиране подобрява ефекта на всеки от витамините. В същото време те работят синергично, защото прекомерните количества витамин D могат да причинят артериална калцификация, но витамин К намалява риска от артериална калцификация. По този начин Витамин К2 действа като "регулировчик", който контролира усвояването на витамин D и негативния му ефект. В подобна синергия с витамин К2 действа и витамин А.

 

Витамин D3 + K1 + K2 и неговите предимства

 • ефективно поддържа здравето на костите, зъбите и мускулите
 • помага за усвояването на калция
 • подпомага регенерацията на костите
 • предотвратява фрактури, остеопороза и болести
 • благоприятно действа върху сърдечната дейност
 • намалява кръвното налягане
 • редуцира риска от възпаление
 • поддържа правилното развитие и функцията на мозъка
 • стимулира производството на инсулин
 • грижи се за правилното кръвосъсирване
 • поддържа имунната система

 

Състав

Витамин D3 (холекалциферол), витамин К1 (фитоменадион), витамин К2 (менахинон), капсули от мек гел (желатин, глицерин, пречистена вода).

 

Дозировка

Приемайте по 1 капсула дневно.

 

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойностите1 доза (1 капс.)
Витамин D3 (като холекалциферол)2200 IU
Витамин K1 (като фитоменадион)0,7 мг
Витамин K2 (като менахинон)0,02 мг

 

Предупреждение

Хранителна добавка. Не е предназначенза деца, бременни и кърмачки. Продуктът не служи като заместител на разнообразното и балансирано хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте далеч от слънчева светлина и на сухо място. Пазете далеч от достъпа на малки деца. Срок на годност: посочен е върху опаковката.

Мнения на клиенти

Витамин D3+K1+K2 - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Витамин D3+K1+K2 - GymBeam
Вашата оценка
Въпроси от клиенти

Витамин D3+K1+K2 - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор