Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Витамин D3+K1+K2 - GymBeam

Производител: GymBeam
Рейтинг:
97 %

Витаминът D3+K1+K2 е уникална комбинация от витамини, която помага за здравината на костите и има благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система. В допълнение, витамин D осигурява здравето на зъбите и ефективно подпомага имунната система. Витаминът К1 служи за правилно съсирване на кръвта и витаминът К2 е по-полезен за мозъчната дейност и действа противовъзпалително.

В наличност
Специална цена   12,95 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Витамин D3 + K1 + K2 - всичко за здравето на вашите кости, зъби и сърце, в допълнение към другите благоприятни ефекти за организма

Витамин D3 + K1 + K2 е уникална комбинация от витамини, важни за здравето на костите и зъбите. В допълнение, обаче, тези витамини действат и върху правилното функциониране на сърцето, което действа като превантивна профилактика. Витамин К2 се допълва с витамин D3 като комбинираната им дозировка значително увеличава тяхната ефективност. Витамин D, който се намира в този продукт, помага да се абсорбира калция и фосфора от червата, което има положителен ефект върху здравето на мускулите, костите и зъбите. Ефективно поддържа имунната система и стимулира производството на инсулин, спомага за лечение на диабет тип 2. Той е от съществено значение за нормалното развитие и функциониране на мозъка и има благоприятен ефект върху кръвното налягане.

   

Витамин К1 се грижи за правилното съсирване на кръвта и подпомага чернодробната функция. Той също така е от полза за костната регенерация и подпомага абсорбцията на калция. Витамин К2 спомага за предотвратяване на сърдечни заболявания и намалява риска от възпаление. Ефективно помага за предотвратяване на остеопороза, фрактури и болки в костите и мускулите.

   

Как влияе витамин К на спортистите?

Витамин К ще бъде оценен от спортистите главно поради способността му да поддържа костите здрави и силни. Също така, витамин D3 активно стимулира абсорбцията на калций, който е основният минерал в костния метаболизъм. Витамин К2 също има способността да намаля риска от навяхвания на глезените,увреждане на тазобедрената става, бедрената става, но също така и риска от други фрактури. Редовният прием на витамин К дори облекчава риска от остеопороза. Витамин К действа противовъзпалително в тялото, което ще бъде оценено от спортистите, които често претоварват мускулите си.

   Витамин D3+K1+K2 - GymBeam

      

Защо Витамин К2 се приема съвместно с витамин D?

Витамин К2 често се допълва с витамин D (или обратно), защото витамин D помага да се абсорбира калция и също като витамин К има положителен ефект върху здравината на костите. Съвместното дозиране подобрява ефекта на всеки от витамините. В същото време те работят синергично, защото прекомерните количества витамин D могат да причинят артериална калцификация, но витамин К намалява риска от артериална калцификация. По този начин Витамин К2 действа като "регулировчик", който контролира усвояването на витамин D и негативния му ефект. В подобна синергия с витамин К2 действа и витамин А.

   

Витамин D3 + K1 + K2 и неговите предимства

 • ефективно поддържа здравето на костите, зъбите и мускулите
 • помага за усвояването на калция
 • подпомага регенерацията на костите
 • предотвратява фрактури, остеопороза и болести
 • благоприятно действа върху сърдечната дейност
 • намалява кръвното налягане
 • редуцира риска от възпаление
 • поддържа правилното развитие и функцията на мозъка
 • стимулира производството на инсулин
 • грижи се за правилното кръвосъсирване
 • поддържа имунната система

   

Състав

Витамин D3 (холекалциферол), витамин К1 (фитоменадион), витамин К2 (менахинон), капсули
от мек гел (желатин, глицерин, пречистена вода).

   

Дозировка

Приемайте по 1 капсула дневно.

 

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойностите1 доза (1 капс.)
Витамин D3 (като холекалциферол) 2200 IU
Витамин K1 (като фитоменадион) 0,7 мг
Витамин K2 (като менахинон) 0,02 мг

 

Предупреждение

Хранителна добавка. Не е предназначенза деца, бременни и кърмачки. Продуктът не служи като заместител на разнообразното и балансирано хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте далеч от слънчева светлина и на сухо място. Пазете далеч от достъпа на малки деца. Срок на годност: посочен е върху опаковката.

Мнения на клиенти

Витамин D3+K1+K2 - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Витамин D3+K1+K2 - GymBeam
Вашата оценка
Product detail
Bбруто тегло кг.
нето тегло кг.
височина cm
wширина cm
lдължина cm
Баркод
HS Code
Категория
Въпроси от клиенти

Витамин D3+K1+K2 - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор
Опаковка Цена Специална цена В наличност
60 капс
29,95 лв.
12,95 лв.
В наличност > 9бр
Добави към количката
120 капс
25,95 лв.
19,95 лв.
В наличност 0бр