VanaVita Зърнени храни и мюсли

Зърнени храни и мюсли от производител VanaVita е категория с храни, които създават основата за здравословната закуска или междинно хранене. Сред тях са мюсли или други пълнозърнести храни, които са популярен избор за много хора. Всичко, което трябва да направите, е да ги смесите с прясно или кисело мляко и след това да украсите ястието си с плодове, ако желаете. Така ще можете да се насладите на бърза и балансирана закуска по всяко време. Тя ще съдържа комплексни въглехидрати, които са отличен източник на енергия, която се освобождава постепенно в рамките на няколко часа. Тези храни са отличен начин да държите глада си далеч. Фибрите също са важна част от тях, тъй като подпомагат храносмилането.

 Покажи още

Кои са най-популярните зърнени храни?

Хапва ли ви се сладка закуска, която ще ви зареди с енергия и ще ви засити? Ако отговорът ви е да, тогава изберете Хрупкав мюсли микс, който е богат на овесени ядки, плодове, ядки и други здравословни храни. Също така няма да сгрешите и с БИО Мюсли, което съдържа уникална комбинация от 5 различни видове стърготини, сушени плодове, ядки и семена. Основното предимство на подобни миксове е, че те съдържат едновременно бързи и бавни въглехидрати, както и здравословни мазнини от ядките и семената. Когато ги смесите с прясно или кисело мляко, вие ще ги обогатите с протеин и ще получите пълноценно и балансирано ястие.

Как да приготвите сами любимата си закуска с мюсли? За начало, можете да изберете БИО микс 5 зърнени култури, който съдържа стърготини от ориз, овес, пшеница, ечемик и ръж. След това можете да добавите ядки, семена или сушени плодове според собствените си предпочитания. Можете да добавите и Ядков микс с ягоди, който е богат на полезни хранителни вещества и може да се хапва директно от кутията, като здравословно подхапване.

Елате и изберете от разнообразния ни асортимент от зърнени храни и мюсли и винаги ще разполагате с основа за чудесна закуска или междинно хранене, които ще ви заредят с енергия.

Практически съвети за това как да си приготвите здравословна закуска можете да намерите в следната статия: 6 от най-често срещаните грешки, когато си приготвяте закуска и как да ги поправите.

 Покажи по-малко

2 продукти

на страница
Задай във възходяща посока
Производител
 1. MornFlake (4)
 2. VanaVita (2)
 3. GymBeam (1)
 4. Applied Nutrition (1)
 5. Purasana (1)
Вкус
 1. хрупкави плодове и семена (1)
 2. хрупкави ядки (1)
Маса в грамове
 1. 500 g (2)
 2. 10 x 500 g (2)
 3. 24 x 500 g (1)
Форма
 1. хранителни продукти (2)
Смес
 1. смес (1)
 2. чист (1)
Правна категория на продукта
Продуктови етикети
 1. BIO (2)
 2. Vegan (2)
Цена
Филтриране по
Вегетариански (2)
Веган (2)
Без глутен (2)
Без лактоза (2)
Био (2)
Без ГМО (2)
Без изкуствени подсладители (2)
Без пластмасови опаковки (2)
Без аспартам (2)
 1. Bio Muesli crunchy nuts - VanaVita
  Не е в наличност
  БИО Мюсли - VanaVita
  99%
  99 % (17)
 2. БИО Микс 5 зърнени култури - VanaVita
  Не е в наличност
  БИО Микс 5 зърнени култури - VanaVita
  98%
  98 % (9)

2 продукти